bugün

entry'ler (50)

şuan ki derdim

köppekler gibi çalışıp karşılığını alamamam.

cocumuyo ama

bebek bezi reklamından çıkmış hakan hepcan ın repliği haline gelmiş anlamsız ama komik olan cümle *

kadınların erkeklerde aradığı özellikler

kadından kadına farklılık göstermekte olup genellikle ilk sırayı 'beden temizliğine özen göstermek' alır.

vine türkiye

vine sitesinin türkiye versiyonu. içerisinde 7 sn lık komik videoların bulunduğu sayfa.
https://www.facebook.com/BestTurkeyVine
https://www.facebook.com/incivine

gelmiş geçmiş en karizmatik ad soyad kombinasyonu

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..

sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms

hani sen alkolü bıraktıydın noldu şimdi?

yazarların yaz planları

yazarların yazın yapacakları şeylerin planlarıdır.

bir süre çalışıp para biriktirip karadeniz turu yapmak niyetindeyim ben.

çocukluk arkadaşları

bazılarıyla hala görüşülen en masum dönemimizdeki arkadaşlarımızdır. kıskançlık hırs haset nedir bilmediğimiz yıllların arkadaşları.

okulun temizliğini öğrencilerin yapması

bazı okullarda görülen sinir bozucu durum. konyadaki vali ihsan dede ilköğretim okulu bunlara bir örnek.

renksiz şehirler

içindeyken sürekli sıkıntı, buhran hali yaşatan kasvetli şehirlerdir.

ankara

günün tek cümlelik özeti

az kaldı.

sözlük yazarlarının itirafları

şuan deli gibi şimşek çakıyo gök gürüldüyo ve ben ölümüne tırsıyorum sözlük.

yazarları hayattan soğutan insanlar

eski sevgili.

yazarları hayattan soğutan insanlar

yazarların hayatlarında 'keşke olmasaydı' dedikleri insanlardır.

bebe aspirini

çocukken şeker gibi yediğimiz, aspirinin bebekler için olan versiyonudur. çok güzel tadı vardı be.

ipad için böbreğini satan genç

ipohe ve ipad için böbreğini 3500 dolara satan 17 yaşındaki çinli ergendir. allah akıl fikir versindir.

mucize lezzetler

ntv nin marjinal yemek programıdır. candır.

23 nisanda çocuk olmak

23 nisanda çocuk olmak demek bu günlerde büyük bir heyecanla hazırlık yapmak demektir. 15 dakika boyunca gözler onun üstünde olacağını düşündükçe içini bir heyecan kaplamak demek, sınıflarını bayraklarla balonlarla kedi merdivenleriyle hepberaber süslemek demek. beden eğitimi derslerinde o gün yapılacak olan gösterilerine hazırlanmak böylece dersi kaynatmak demek. Atatürk'ü çocuk kalbiyle bir kez daha çok sevmek demek. diğer dünya çocuklarından içlerinde çok şanslı olanların Türkiye'ye gelip gezme şansını yakalamaları demek. 23 nisanda çocuk olmak, çocukluğun sonuna kadar hakkını vermek demektir...

yazarların en son aldığı uyarı

gece geç saatlere kadar oturma. yat uyu. sabah kimse senin suratını çekmek zorunda değil.

sevgiliden gelen atarlar

yaa tamam bırak anlatma gibi yapılan atarlardır. genelde pes eden yine onlar olur ama.
© copyright 2005 - 2026