bugün
- göbeksiz kadın kalmaması3
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın7
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- en son aldığınız iltifat8
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- ısparta6
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- fas4
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- güvenilir erkek3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- ariel şaron2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- netflix üyelik iptali2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- risale-i nur2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- çay koymak mı katmak mı8
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- sosyal medya2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- irmik helvası6
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- kemal kılıçdaroğlu15
- gogol bordello2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- i know what you did last summer3
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- peugeot 4052
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
entry'ler (72)
buzdolaplarına asılan ve gidilen her yerden alınmak istenen süs eşyası.
uludag sözlük'teki abazan gençliğin sol frameyi doldurmasından dolayı geçiş yaptığım yer. 3 sözlük arasındaki en düzeyli yer gibi izlenimledim son 1 ayda. ama dezavantajı en az popüler olanı olması.
minibüste kullanmak üzere saklanabilir.
kaybedilen tüm yakınlar.
aynı ayarda bir de film sitesi yapsalar tadından yenmez. var mıdır yoksa böyle bir site be sözlükçüler?
vize final dönemlerinde yer bulmanın sıkıntı olduğu kütüphane. hele hele benim gibi tramvay manzaralı cam kenarında oturmak istiyorsanız sabah 9'da gidip yer kapmanız lazım.
şansın isimli kızın önce kaymayı beceremeyip kafasını çarparak hafıza kaybı yaşadığı, sonra nasıl olduysa yüzünün kasılarak acayip bi şekil aldığı, en son da ayağına kıymık mı battı, balık mı ısırdı ne olduysa onun acısından baya bi ağlayıp hastanelere gittiği yarışma. kızım sen ne hanım evladıymışsın böyle, ne işin var bu programda, evlilik programı falan sandın herhalde.
sibel tüzün'ün gittiği yarışma. ilginç olmalı onun için de. sen ünlüsün, şarkıcısın, sanatçısın vs. falan daha dün tv karşısına çıkmış, çok da ön planda olmayan birine karşı halk oylamasında elen. ben olsam kendine güvenim biter, bir daha da kolay kolay toparlanamam herhalde. biterim lan!
bu arada merve iyi göt oldu hakketen. zaten büyük ihtimalle bunların bu burunları havada, ukala halleri yüzünden, insanlar anıl'a oy verdi. geçen sene de asena'ya olmuştu.
bu arada merve iyi göt oldu hakketen. zaten büyük ihtimalle bunların bu burunları havada, ukala halleri yüzünden, insanlar anıl'a oy verdi. geçen sene de asena'ya olmuştu.
bir haftadır kullandığım, görselliği ve live'nin yerini alan microsoft hesabıyla beni mest eden ancak pratiklik bakımından sizi baya baya bir yavaşlatan işletim sistemi. tablet için hiç düşünmez kurarım ama o start menüde mouseyle kolay bir şekilde gezilmiyor. çok belli adamlar dokunmatik ekran için yapmışlar arada elim falan gidiyor ekrana. bir de run kutucuğu yok. o kadar alışmışım ki 7'de klavyeden starta basarak açmak istediğim programı yazıp enterlamayı. bu arada çoğu programın windows 7 versiyonu uysa da bazılarında uyumsuzluk yaşanıyor. ana sürüm çıkana kadar düzelir elbette.
büyük ihtimalle güzel olur. çünkü eve çıkacağınız kişi zaten arkadaşınızdır ve iyi anlaşıyorsunuzdur, parti farketmez*
mustafa topaloğlu'nun yarışmalarda mıy mıy hareketlerle adete ne işim var lan benim burda dediği yarışmadır.
(bkz: ve oğuzhan bıraktı)
(bkz: ve oğuzhan bıraktı)
doğuş'un şimdiden sıktığı yarışma. yine başladı yok ben nerelerde yaşadım burda da yaşarım, yok sokakta da önce dayak yersin sonra atarsın laflarına. yeter arkadaş bıktık şu duygu sömüründen, anladık sokakta büyümüşsün de her yerde gözüne sokma şunu insanın.
an itibariyle sesli soruda fatih terim'in, in the tabela röportajıyla sorulduğu yarışmadır. androidde oynadığım oyununda da birebir aynı soru vardı. katılacaklar için iyi bir idman niteliğinde demek ki o oyun.
son videosuyla popülaritesi xhamstera kadar ulaşan hatun kişi.
tekrardan resmi bir şekilde açılan efsane myko ile geri döndüğüm oyundur. oyunu tahmini 2003'te malezyada bir şirket yaptı, daha sonra popüler olunca k2 network lisans haklarını alarak amerika serverini açtı*. malezyada kalan esas oyun* ise, 4-5 sene önce artık yatırım yapılmamasıyla, her türlü hilenin olduğu bir ortama dönüştü ve kapandı. arada n geçen yıllarda myko database'ni kullanan birçok private server açıldı ancak hemen hepsi amatör olduğundan pek dayanmadı, halen de sürekli yeni serverlar açılıyor. bu ay başında ise yine malezyadan bir şirket lisans haklarını alarak myko'yu tekrar açtı.
şu an dünya üzerinde sanırım 4 tane lisanslı yani resmi knight online oyunu bulunmakta. birincisi en popüler olan usko, diğeri patch bakımından en önde giden japko, bir diğeri birkaç ay önce açılan euko ve son olarak da yeni açılan myko.
şu an dünya üzerinde sanırım 4 tane lisanslı yani resmi knight online oyunu bulunmakta. birincisi en popüler olan usko, diğeri patch bakımından en önde giden japko, bir diğeri birkaç ay önce açılan euko ve son olarak da yeni açılan myko.