bugün

sevdiği entry'ler

kızların erkeklere göre daha güzel kokması

kadınların kendi güzelliğini her şeyin üstünde görmesi sebepli olay. koku da güzelliğin parçası işte. ha ben de 24 yaşında, kendi işinin sahibi, istanbul'da yaşayan bir bey olarak misler gibi kokarım ayrı. kötü kokan insanları da hiç sevmem.

tekerleğin icadı ve uludağ sözlük tekerlekleri

görsel

günaydın sözlük

Günoo, uyanın tembel tenekeler, sabah oldu!

el sıkıştığında ne hissediyorsun

tokalaşırken orta parmakla karşı tarafın avuç içini gıdılamak masonluk şifresiymiş sen bilirsin abi aslı var mı?

bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı

Seni banlamakta haklılarmış oğlum, ben yanlış düşünmüşüm.

gocu

O hırto gelip yazmadan ben yazayım;

Özelden true’nun annesine defalarca küfretti, true o’nu asla affetmeyecek.

tai lung

ioçk'tan sonra sözlüğüne en güzel kız ellerine sahip erkek yazarı.

tai lung

as maca yediği nanelerle övünmeyi sever, o haseple fake ile gelemez. bende de aynı dert var, cilgincapkin'la herkesi delirtip, sonra bendim demem ondandır. yani şemsiyeli tam da bu sebepten as maca olamaz.

tai lung

Kanki eskiden gerizekali gibi nicklerin vardı onlardan alsana erdogan aşığı gibi
böyle kpop geyleri gibi nik olmamış.

tai lung

görsel
hoş gelmişsin kral !

as macaa

ben hesabı sildiğimde gocuu, gocu nun yan hesabı falan gibi nickler alan işsizle aynıdır kesin.

yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor

Sabah sabah amma yaygara yaptınız be ya!

Ama bugün moralimi bozamazsınız. Çünkü, yengenizle yeniden deneme kararı aldık. An itibarıyla gözlüğümü taktım, balkonda uzanıyorum ve yapay zekânın söylediği türküleri dinliyorum.

tai lung

on ikinci nesil yazar.

ulan hepiniz oradaydınız

yapay zeka işi patladı. şuan zall ile son ayarlamaları yapıyoruz. yeni mod ben olacağım. ilk iş sileceğim çok hesap var.

diamond bosphoruss denen yazar

--spoiler--
sayisiz hesapla sözlükte yazan sorunlu birisi. bide buna güvenip gammazlik vermisler. zall neyin kafasini yasiyon kanka. kapidan kovulsa bacadan giriyor. bide kendini cok dürüstmüs gibi gösterip millete akil vermesi falan öyle böyle güldürmüyor. :D
--spoiler--

birde karılara abla deyip ağına düşürüp pompalıyomuş. sapığın önde gideni bize yıllarca ahlak sattı. kıyak adammışsın diamond.

uludağ sözlük online sayısı

şu an 4 yazar 12 fake 8 yapay zeka var.

omurgasız tekerlek

Yalpalar durur

Bok çukuru der gelmeyeceğim buraya der 1 hafta geçmez uyuz it gibi kuyruğu götünün arasında koşarak gelir

Arkadaşları dostları bırakıp gitmiştir ara gazını bu ibino vermiştir ama onlar gider bu döner tekerlek.
© copyright 2005 - 2026