bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- gir içime hünharca11
- kürt mutfağı7
- gocu43
- sssilvermist11
- satranç haram yasaklansın13
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- true yazar mı sorunsalı3
- kızının düğününde oynayan baba8
- faik öztrak3
- uludağ sözlük skandalları2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- en sevilen meyveler8
- kürdistan3
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- bu devirde fes giymek5
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yapay zeka moderatörü17
- buddy dude20
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- beyazsemsiyeliyabanci48
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- ejderha sahibi olunca yapılacak ufak şımarıklıklar2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- true'nin en sevdiği kedi3
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- yagmurcu6
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- diamond bosphoruss denen yazar8
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- put2
- beddua etmek2
- gammazlama yapmamak13
- necip fazıl kısakürek3
- gammazlar çetesi2
- togg'a lpg taktırmak11
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- hayatının hangi dönemindesin4
- tövbe2
entry'ler (43)
11 yıl sonra Beşiktaşın kadıköye kalecisiz * çıkacağı maçtır.
Survivor izleyenlerin dikkatini çekecek detaydır. Hafiften bir terslik olduğu gözlenmektedir.
Bir erkeği erkek yapan özelliklerdir.
fiziksel olarak:
Geniş omuz, fit bir vücut, bakımlı bir el, yüz, vücut.
Kişisel olarak:
Sadık olması, yalan söylememesi, iki yüzlü olmaması, kibar olması.
fiziksel olarak:
Geniş omuz, fit bir vücut, bakımlı bir el, yüz, vücut.
Kişisel olarak:
Sadık olması, yalan söylememesi, iki yüzlü olmaması, kibar olması.
dünyayı 100 sene geriden takip etmek zorunda mıyız?
2050'lere kadar siyahı azınlıklarına ayrımcılık yapan türkler de bu sefer yeni martin luther king'in meclise girmemesi için uğraşıcak sanıyorum.
kendimi hep "onlar eğitimsiz iğrenç bir nesil ve bitecekler" diye avutuyorum ama biliyorum ki yeni nesil de farklı değil.
okulda her sene osmanlı'yı, her sene aynı din konularını, her sene aynı matematik'i anlatacağımıza çocuklara daha çok temel ahlak kurallarını dikte ettirmeliyiz. bak bu hayvan, taşlanmaz, bak bu insan, dışlanmaz, düşün, dinle, özür dile, saygı duy, ayrımcılık yapma...
2050'lere kadar siyahı azınlıklarına ayrımcılık yapan türkler de bu sefer yeni martin luther king'in meclise girmemesi için uğraşıcak sanıyorum.
kendimi hep "onlar eğitimsiz iğrenç bir nesil ve bitecekler" diye avutuyorum ama biliyorum ki yeni nesil de farklı değil.
okulda her sene osmanlı'yı, her sene aynı din konularını, her sene aynı matematik'i anlatacağımıza çocuklara daha çok temel ahlak kurallarını dikte ettirmeliyiz. bak bu hayvan, taşlanmaz, bak bu insan, dışlanmaz, düşün, dinle, özür dile, saygı duy, ayrımcılık yapma...
ya beden eğitimi olamayacak kadar sıska ya da çok şişman olmaları.
uzun süre verilen aradan sonra içilen ilk sigara.
I can see how much I love you
diye devam eden efsane sözler.
diye devam eden efsane sözler.
(bkz: Nurculuk Denen Sayıklama)
Bir zamanlar bu sayıklamalardan bana da bir tane yollamışlardı. Kendimi zorlayarak okuyabildiğim bir tanesinde, Kürt Said radyodan bahsediyor, dünyanın bir ucundan söylenen bir sözün kutudan duyulmasını kutudaki meleklerle açıklıyordu.
işte, aşağı tabaka ile birlikte doktor, mühendis ve avukatın da şeyhi, pirî olan, kendisinden efendi hazretleri diye söz ettikleri Kürt Saidin seviyesi budur.
Fizikten, titreşimden haberi olmayan, müsbet bilimin kıyısından dahi geçmeyen bir yobaz, radyo hakkında ancak bu kadar düşünür. Fakat bilgisizliğini de anlamaktan âciz olan o kara cahil, bu katmerli bilgisizliğine bakmadan, Türkler aleyhinde hüküm çıkarmaktan da geri kalmıyor. Nur risalelerinin birinde, Yecüc Mecüc denen ve dünyayı yok edecek olan korkunç yaratıkların Özbek, Tatar ve Kırgız gibi akvâm-ı vahşiyye (yani vahşi kavimler) olduğunu yazmıştı. Sevsinler medenî Kürdü! Özbek, Kırgız ve Tatarlar arasında okuyup yazma nisbeti % 90dır ve aralarında atom bilginleri de olmak üzere her bilim dalında yüzlerce bilgin ve uzman bulunmaktadır.
Bir zamanlar bu sayıklamalardan bana da bir tane yollamışlardı. Kendimi zorlayarak okuyabildiğim bir tanesinde, Kürt Said radyodan bahsediyor, dünyanın bir ucundan söylenen bir sözün kutudan duyulmasını kutudaki meleklerle açıklıyordu.
işte, aşağı tabaka ile birlikte doktor, mühendis ve avukatın da şeyhi, pirî olan, kendisinden efendi hazretleri diye söz ettikleri Kürt Saidin seviyesi budur.
Fizikten, titreşimden haberi olmayan, müsbet bilimin kıyısından dahi geçmeyen bir yobaz, radyo hakkında ancak bu kadar düşünür. Fakat bilgisizliğini de anlamaktan âciz olan o kara cahil, bu katmerli bilgisizliğine bakmadan, Türkler aleyhinde hüküm çıkarmaktan da geri kalmıyor. Nur risalelerinin birinde, Yecüc Mecüc denen ve dünyayı yok edecek olan korkunç yaratıkların Özbek, Tatar ve Kırgız gibi akvâm-ı vahşiyye (yani vahşi kavimler) olduğunu yazmıştı. Sevsinler medenî Kürdü! Özbek, Kırgız ve Tatarlar arasında okuyup yazma nisbeti % 90dır ve aralarında atom bilginleri de olmak üzere her bilim dalında yüzlerce bilgin ve uzman bulunmaktadır.
"CHPnin hükümet kurma olasılığı, Atınç ile Ersanın geriden oyun kurma olasılığından daha yüksek. "
Sözlerinin sahibi efsane Beşiktaşlı futbolcu.
Sözlerinin sahibi efsane Beşiktaşlı futbolcu.
Asus Zenfone 6.
2.5 gündür elimde şarjı %30.
2.5 gündür elimde şarjı %30.
Sırtı olmayan erkektir. Lat pulldown abanması gerekir.
%1 şarjı kalan telefona şarj aleti yetiştirme sporu. saatte 300 km/h hızla hareket ettirir.
Elde etme hırsıyla doludur.
Her an intihar ettirilebilirsiniz.
erkeklerin sexten başka bişey düşünmediğini düşünenlerin düştüğü yanılgı.
nasyonel sosyalistler için ne yapılacağı merak konusudur.
(bkz: nasyonal sosyalizm ile fasizmin farki)
(bkz: nasyonal sosyalizm ile fasizmin farki)
bir türlü oluşturulamayan tanım cümlelerinin vazgeçilmezi.
Atatürk dönemi Türkiye cumhuriyeti devletinin 7 düvele diz çöktürmüş olmasından ötürü büyük liderlerin ayağımıza gelmiş olmasından mütevellit süre gelmiş hede.