bugün

entry'ler (20)

evdeki en gereksiz eşyalar

en gereksiz eşya airfryer .

kıskanmak dizisi

hiç izlemedim.

şekerli türk kahvesi

ben sadeciyim ya. Kahvenin katıksız saf tadı o. Olayı sade türk kahvesi bence

yaşamak üzerine

Çünkü bir insan ne kadar kendi kendisine yeterse, başka insanlara o denli daha az gereksinim duyacaktır. (bkz: Yaşamak Üzerine -Arthur Schopenhauer)

gunaydın sozluk

günüm aymadı hala :(

günün şiiri

“Açarken ufkunda güller alevden”
Çıktı, her günkü gibi gülerek evden
Kimseye belli etmedi içindeki yangını
Yürüdü, kendinden emin
Sonsuzluğa doğru
Galata Kulesi’nde bekliyordu ecel
Bir fincan kahve, bir kadeh konyak
Ölüm yolcusunun son arzusu buydu
Bir adam düştü Galata Kulesi’nden
Bu adam benim oğlumdu
(bkz: Ümit Yaşar Oğuzcan- Galata Kulesi)

burcu özberk

çok güzel tatlı bir kadın.

takviye almadan spor yapmak

e yapılır ne olacak sanki sadece takviye alınca spor daha verimli geçiyormuş gibi hissediyorum .

gecenin şarkısı

sıla-yoruldum .

spor salonuna makyaj yapıp giden kız

ne var bunda olabilir kadınların ne yapıp ne yapmadığını falan bir salın artık ya size ne arkadaşlarr.

kısa boylu erkek karaktersizliği

ne demişler popişi yere yakın olandan korkacaksın.

kısa boyluyum var mı diyeceğiniz

kısa derken benimde boyum 160 kimine göre kısa kimine göre ortalama.

kedili ev vs köpekli ev

ikisi de çok güzel varlıklar çok masumlar insanların ruhunu beslediğine inanıyorum ama evde her iki hayvanda çok zor. Ben çok sevsem de bakamazdım.

operasyona 2 polis 7 taksici ile gitmek

ahahah akasya durağı arkadan dolaşalım repliği hala aklımda . (bkz: akasya durağı)

gece daha üretken olmak

odağı dağıtacak herhangi bir unsur yok sessizlik gece her şey daha kolay dingin oluyor.

kpss bataklığı

gençliğin baharında gelecek kaygısının zirvelerinde dolaşıp olmayacağını bile bile yine de denemek o çaresizlik...

en beğendiğiniz ünlü kadın

(bkz: esra bilgiç) esra bilgiç çok güzel hatun ya.

beşiktaşın kanser etme potansiyeli

aynı duyguları paylaşıyoruz kardeşim yeni gelen koreli çocuk oh konusunda da içimde garip bir umut var açıkçası. sanki o çocuk bir kıvılcım yakacak gibi geliyor. büyük konuşmayayım çünkü bu takım umut verip üç hafta sonra insanı yine delirtebiliyor ama yine de bir beklenti oluştu bende. umarım bu sefer gerçekten yüzümüzü güldüren bir şey çıkar.

masumiyet müzesi

masumiyet müzesi dizi yapıldı kitabını okuyanlar olarak sizin de içiniz buruk mu dizisini izleyemiyorummm. "Bazen hayat, bize ne kadar acı çektirirse çektirsin, bizi ne kadar çaresiz bırakırsa bıraksın, kalbimizin derinliklerinde her zaman bir umut ışığı yanmaya devam eder."

flörtün attığı ses kaydını 10 kere dinlemek

her dinleyişte farklı bir şeye takılmak ve o kadar dikkatli full odak dinlenir ki dışardan gören atomu parçalıyoruz sanabilir .
© copyright 2005 - 2026