bugün

entry'ler (106)

aşk

koskaca ömründe sadece bir defa aşık olur insanoğlu.

aşk

insan bi kere aşık olur...

ben bu yazıyı sana yazdım

ben sana uzunca bi sürü yazılar yazdım her sensiz geçen günümde,, ama sen hiç bilmedin..

fotoğraf çekmek

tutkudur.

dgs 2011

hiç bir sınavda bu kadar heycanlanmamıştım, sınav kolay mıydı ya gelince? sınav diğer yıllara göre zordu özellikle sözel bölüm çok yorucuydu ve sayısal mantıkta bile anlam karmaşıklığına yol açan sorular vardı bu kadar emeğin karşılığı böyle olmamalıydı...

şeffaf askı

çok çirkin bir görüntüye sahip oluyorsunu,ip askılı giyip iç çamaşırınızın şeffaf olması görüntü kirliliği.

sevişmek yok

kusmak yok.

sevgili değiliz arkadaş değiliz peki biz neyiz

zaman geçtikçe alışkanlığa dönüşen bir durumdur, rahatsızlık verir. ne olduğunu neye ait olmadığını bilme hissi kötüdür.

cep telefonlarının camındaki jelatin

ilk alındığında özenle çıkarmamaya geyret ettiğim şey. sonralarında biraz kaymaya başlar düzeltilir,sonrasındaa çıkartıp yeniden yapıştırılır,sonra bakarsın baloncuk ve sonra bakarsın amaaannn boşverr yaa olur *

yazın ütü yapmak

(bkz: kabus)

düğünlerden nefret etme sebepleri

kolundan zorla çekip oyanamaya kaldıran teyzelerin yanında; gelinin o güne kadar onca hazırlığı yapıp arından özenle seçilmiş bir dans müziğinin ardından bir anda çalann cırrrr cırrr cırgındaaakkaa şarkısındaa kopan gelini görünce işte o an düğünden, gelinden soğuyor insan. gitmiyim, görmiyim daha iyi yahu.

türk kahvesi

az şekerlisi, sigara içmeyeni bile yanında sigara içme hissi yaratan mükemmel bişi. güzel bişi. vazgeçilmez tat.

abla kardeş diyalogları

abla: çok sıkıldımm.
ben: daha çok sıkıldım.
abla: sen niye sıkıldın?
ben: boşver.
abla: anlıyorum.
ben: ama ben çok özledim, o da değil çok sıkıldım ağlamaya başlar...
abla: ya seni böyle görmeye kıyamam ben hıçkararak ağlar.
- çok sıkıldık ama biz.

kahve diyarı

her adım başı kahve diyarı olan memleketim izmir. kahve diyarını hep itici buluyorum, çünkü kahve dünyaları kahve diyarı oldu bu beni sinir ediyor ama kahve dünyası olmadığından çıkmadığım bir yer haline geldi.

kahve dünyası

kahve dünyası candır! yanında gelen kaşık çikolatasıyla,kahve çekirdekleriyle, güzel sunumuyla, mochasıyla mükemmeldir. vazgeçilmezdir.

akla eski sevgili gelince köşeye 5 lira atmak

zengin oldummm .

üniversite tercihini sevgiliye göre yapmak

aptallıkmış.

ben bu yazıyı yazdım

iyiyim ben yahu *

sözlük yazarlarının kullandığı gsm operatörleri

(bkz: avea)
(bkz: turkcell)

majezik

majezikse iyidir.
© copyright 2005 - 2026