bugün
S
superlemonhaze8 yıl önce
eski sevgilinin değerini anlamak
insanın sıkça başına gelen olaydır. Etraftaki insanların samimiyetsizliğini görünce onu mumla ararsınız. Yollarda salak salak hareketler yaptığınız günleri ararsınız.
S
superlemonhaze9 yıl önce
ben bu yazıyı kendime yazdım
kişinin ayna ile sohbetini özetleyen kelimelerin sözlüğe döküldüğünü bildiren cümle. kendi kendime ne yazsam, "tanım yapana kadar canım çıktı lan!" ~swh~
S
superlemonhaze9 yıl önce
referandum sonrası türkiyesine bir söz bırak
Değdi mi ey güzel ülkem, degdi mi ruh hastası siyasilerin emelleri ugruna heba ettigimiz onca cumhuriyet birikimi? Gerçek olan, yine işsizlik, yolsuzluk, adaletsizliklerle dolu bir türkiyeyle yola devam edecegimiz!
S
superlemonhaze9 yıl önce
nasıl hissediyorsun
karşı taraf hastalandığında ya da üzgün olduğunda sorulan sorudur.
S
superlemonhaze9 yıl önce
nerdesin
[bkz]ahmet kutsi tecer[/bkz]in bir siiri. NERDESiN? Geceleyin bir ses böler uykumu, İçim ürpermeyle dolar: -Nerdesin? Arıyorum yıllar var ki ben onu, Aşığıyım beni çağıran bu sesin. Gün olur sürüyüp beni derbeder, Bu ses rüzgarlara karış… devamını gör
S
superlemonhaze9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
S
superlemonhaze9 yıl önce
sevgilim isterse kankamla sevişebilir sorun olmaz
at gozluklerini cikarmis fedakar erkektir. yani su an kankamin kiz arkadasi yok. cocuk hep yalniz geziyor. ama boyle olmasina gonlum razi gelmiyor. kiz arkadasimla konusup bu konuyu masaya yatiracagim, onun da benim gibi dusundugunden hic suphem yok… devamını gör
S
superlemonhaze9 yıl önce
şeytan ayrıntıda gizlidir
`ahmet ümit`'in hiç merak uyandırmadan okunan sıkıcı polisiye kitabının adı.
S
superlemonhaze9 yıl önce
sevgili yapınca götü başı oynayan kanka
Götü başı oynmaktan kasıt kankasını takmıyosa sevgili yapan şahıs bu sevgilisi onu terk edene kadar sürecektir.
S
superlemonhaze9 yıl önce
fetö hakkında konuşanlar idam edilsin
Şuan eleştirmek amaçlı da olsa fetö hakkında konuşuyoruz amk. Bu Nasıl bir saçmalık. Dip: fetöye yardım edenlerin Allah belasını versin. O ayrı konu.
S
superlemonhaze9 yıl önce
bir erkeğin neden sevgilisi olmaz
gozu disarida imaji verdigi icin. (bkz: gozu disarida olmak )
S
superlemonhaze9 yıl önce
morria
ilim yuvası lûgatımıza teşrif-i intikâl etmiş, on birinci nesil pek muhterem muharrir. umarım yağmur yağdıktan sonra yayılan toprak kokusunun tek sebebinin actinomycetes bakteri grubu içerisindeki sporlar olduğunu biliyordur. bilgi içeren tanımsal e… devamını gör
S
superlemonhaze9 yıl önce
reis denince akla gelen ilk isim
Şüphesiz recep tayyip erdoğan (r.a) dır.
S
superlemonhaze9 yıl önce
rte nin abd li generale gider yapması
"Temasta olduğumuz komutanlar hapiste" diye açıklama yapan şerefsiz abd li generale, cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu giderdir. "Sen kimsin, haddini bil orospu çocuğu" demiştir. http://m.ahaber.com.tr/gundem/2016/07/29/erdogandan-abdli-generale-s… devamını gör
S
superlemonhaze9 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
S
superlemonhaze9 yıl önce
bir kıza edilen en iyi çıkma teklifi
çık hayatımdan.
S
superlemonhaze10 yıl önce
gece arkanızda birininin olduğu hissetmek
birden arkanızı dönmenize sebep olan durum. arkanızda kimseyi göremezsiniz ama hala aynı his devam eder. evet.
S
dudak ve sakal fetişi
Ayri bi ismi var mi bilmem ancak, kalin dudakla beraber kirli sakala olan fetistir. Kumral bi erkekte doruklara cikar.
S
eski sevgiliniz şu an mutlu mu
umarım 20 bin bakımını yaptırmayı unutmaz.
S
yazarların benzedikleri hayvanlar
S
borç verilen sözlük kızından ses soluk çıkmaması
(bkz:ayakta silkmek) gecmis olsun kardes silkelemisler sanirsam.
S
gangnam style ın türkiye den daha ünlü olması
acı bir realite. gangnam style adlı şarkıyı en az 1 milyar insan biliyordur. ama türkiye'yi sorsan en fazla 300 milyon kişi doğru olarak yerini gösterir. onlar da terör yuvası fakir ve geri kalmış bir ülke olarak bilir.
S
beşiktaş forması olan kadın yazarlar
mesajımı almıştır ooooo.
S
musluğu açınca su akması
muazzam bir olaydır.
© copyright 2005 - 2026