entry'ler (33)

cumartesinin biraz şey olması

gösterip elletmemesi.

kızların tuvalete birlikte gitmesi

dedikodu yapılacak en mükemmel ye. tabi içeride birinin sizi dinliyo olması ihtimalini unutmamak lazım.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

sevişmeden uyumayalım, anlaşmadan ölmeyelim.

aldatılan kadın

bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.

sevişilen kadının bunu saymıyorum bak demesi

seviştiği adam otursun ağlasın. yazık.

başımı omzuna yaslayabileceğim bir kız arıyorum

mesela Sıla.

ayrılalı bir ay olmadan başkasına koşan sevgili

aklına ayrılığı çok önceden koymuştur. sadece bahane bekler ilişkisini bitirmek için. bittiği zamanda çok beklemeden başkasına koşar. boşlukla yaşayamaz ama hayatında var olanı da elinde fazla tutmaz. hep daha fazlasını isteyen gözü doymak bilmeyen açgözlülükte kitap yazabilecek şahıstır.

sözlük yazarlarının itirafları

uyudun mu mesajı atacak kimsenin olmaması ama bunu çaktırmamak.

yalan söylemek

zekayla doğru orantılı. beceremiyorsan söyleme. unutacaksan söyleme. hakkını vererek yap.

içi başka dışı başka insan

cips paketi gibidir. dıştan havalı, içi yarım.

başak burcu ve tek çocuk olan erkek

zorlasa kız olarak doğabilecek erkek.

eski sevgili

eskimesin az kullanın.

bir kadına götünün çok güzel olduğunu anlatmak

merdivenlerden çıkarken götüne baktım ama sen hiç bakmadın.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Abv birader.

parfüm kokusundan dolayı ısırılmak istenen kişi

Tutup sarınılası koklanılmak istenilesi kişidir.

eski sevgilinin kin kusması

Aradan yıllar geçmesine rağmen eski sevgilinizin sizin hakkınızda arkadaşınıza kötüden de öte konuşmasıdır. Kuyruk acısı mıdır bilinmez ama yapılmasının amacı henüz çözülememiştir.
Kendisini kaf dağında görmesi de cabası.

aylar sonra eski sevgiliyle konusmak

Aylarca suren iliskiniz sonrasinda, onu baska insanlarla gormeninizin disinda sizde kalan esyalarini vermek icin yuzyuze gelmek kadar kotu bi durum yoktur sanirim. Hele ki birbirinizin yuzunuze bile bakmadiysaniz. Tek kelimelik "tesekkurler" ile yetinip, uzaklastiysaniz.

hak helal edilmeyenler

finallerde gozunu kirpmadan puan kiran hocalar basta olmak uzere, tum calisma hevesimi kiran acimasizlari bu konuya dahil etmek mumkundur. marifet yaptiklari. kendilerini tebrik eder, "zor hoca"yi oynamalarinda basarilar dilerim.

cıvık çift

sabah sabah gorulunce mide bulandiran cifttir. her kelimeden sonra "askim" demeyi marifet sanan, olayi yapmaciklastiran cift. "askim yesene askim sunlari. askim miden askim nasil oldu?"
"askim" kusucaz bunlar yuzunden.

ben bu yazıyı sana yazdım

aman usumesin aman aç kalmasin aman morali yerinde olsun. en sonunda da amaaaaan n'olursa olsun, ne hali varsa gorsun.
© copyright 2005 - 2026