bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle14
- dinleri de insan yarattı6
- gocu33
- bu dünyaya çocuk getirmek13
- havanin çok sıcak olmasi4
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz9
- sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan4
- evlilik masrafları6
- devşirme türklerdeki zihinsel çöküntü2
- on ikinci nesil hesapları silmek2
- anın görüntüsü24
- insan nüfusu azaltma çalışmaları5
- anne baba özlemi5
- kurşun kalemle kaset sarmak2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- bir şeyler söyle10
- parcalandim toparlanamiyorum5
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- hurma4
- online listesi4
- sözlüğün sessiz sakin olması3
- türk tarihçilerin genellikle milliyetçi olması2
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ai ai diyen yazar3
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- edirne2
- yapay zeka moderatörü8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- pitbull sami3
- ctrlx abla11
- coco star6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- 42600 entry girmek2
- tecavüze ceza önerisi7
- uyku öncesi ritüelleri3
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- kemal kılıçdaroğlu36
- kitap okuyan erkek9
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- erkek olmanın çok zor olması5
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
entry'ler (46)
nerde beleş oraya yerleş.
trabzonspor'un beşiktaş'ın kadro kalitesi altında ezildiği maçtır.
inönü stadında her türlü pisliğe maruz kalmş oyuncu. kafasına atılmayan madde kalmadı ve hala suçlanıyor abartmasından dolayı.
çarşı rakibe saygıya karşı.
dışardan gündeme karşı çok duyarlı görünen ama şerefsizliğin tavan yaptığı taraftar grubudur. van'ın acısını paylaşmak üzere soyundular duyarlı taraftar ama 5dk. sonra eboue'ye atmadıkları şey kalmadı oyun durmak zorunda kaldı.
seneye de giyersin diye büyük beden aldırıp o sene giyemememe neden olmuştur.
http://galeri.uludagsozlu...nun-evladı-demesi-195171/ fenerbahçelilerin dönüp bi kendilerine bakması gerekir.
light erkektir.
koyun psikolojisinden çok farklıdır.
birkaç kendini bilmezin yaptığı terbiyesizliğin tüm galatasaray camiasına addetmek doğru değildir. ayrıca bunu hazırlayanlarında amk.
hırvatistan'daki rövanş maçına bilerek gitmemek için sarı kart görmüş oyuncudur.
guus hiddinktir. sabri'yi orta saha oynatma zihniyetini ve daha hiç milli olmamış giray'ı hırvatistan gibi kader niteliği taşıyan bir maça ilk 11'de çıkarması anlaşılır gibi değil. galatasaray taraftarını eleştirenleride anlamış değilim volkan'ı tüm stad yuhladı ve sadece maça galatasaraylılar gitti galiba da biz yanlış gördük?
biri adam gibi adam tarihimizdeki en büyük başarıyı yaşatan hocadır. diğeri futbolun f'sinden anlamayan euro 2012'ye gidemememize neden olan şahıs.
fenerbahçelilerin kendilerini avutma yöntemidir. burda asıl konuşulması gerekenin volkan demirel ve gökhan gönül'ün performansıdır.
hırvatistan maçında sergilediği performans ile hayal kırıklığı yaratmıştır.
futboldan bir gram anlamayan hala daha sabri'yi orta sahada oynatıp mehmet topal'ı yedekte bekleten takımın gözlerimizin önünde eriyip gitmesine neden olan adam.
maçın içine sıçan adamdır. türkiye'nin en iyi sağ bekiymiş böyle oyuncu mu olur lan her pozisyonda yıkıldı.
sırpların milli sembolü denilebilir. hem bosna katliamını gerçekleştiren sırp çetelerini hem de dini inançlarını simgeleyen bir işaret. bu hareketi 2010 yılında türkiye - sırbistan maçında sırp takımı ve özellikle marko keselj'den hatırlıyorum. attığı her üçlükten sonra bu hareketi yapıyordu. üçlük anlamına geliyor diye düşünmüştüm. daha sonra farklı bir amaçla yapıldığını öğrendim.
sabri'nin orta saha oynaması durumunda oldukça düşüktür.
yıllardır tartışılan konu. gerek uefa kupası olsun gerek süper kupa olsun gerek milli takım başarısı ve ligte kazanılmış başarılar olsun tabi ki de "hagi" dir.