bugün
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın11
- silver ile evlenecek erkek52
- insan olmaya çeyrek kala5
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın16
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sırrı süreyya önder10
- sarapci koala60
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- gocu33
- sözlükteki bayan azlığı6
- iki tas çorba3
- araba sileceği2
- hristiyanlık3
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlük sapığı kim5
- gammaz çetesi8
- melekenin balıkları kavurması3
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- şarapçının mal varlığı5
- ellerim boş gönlüm hos2
- fetö mitolojisi3
- deniz gül3
- saadetler dilemek3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- popeyes3
- resmine 31 çektim de yattım4
- el chadaille bitshiabu9
- kalyon nail polish2
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- büyük insan3
- ellerim bos gonlum hos29
- mitsubishi lancer2
- teomancalmasur8
- carrefour3
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- rica etsem beni linçler misiniz13
- evgeny grinko3
- pazartesi diyete başlamak4
- kfc2
- tuzlu kahve dizisi8
entry'ler (131)
düşündüğümde insanlığımdan utandığım farklardır. Öyle sıradan fakirle, sıradan zengini düşünmeyin derim. Afrika'da açlıktan ölen bir çocuğu ve diğer bir yanda arabasını bir üst modelle değiştirmeye çalışan sıradan bir insanı karşılaştırın. Yatacak yerimiz yok şerefsizim. insanoğlu boktan bir varlık.
Hakkında kötüleme yapanların beni şaşırttığı spordur. Hem de insan için en sağlıklı spordur. Spordan çıktığınızdaki ruh halini, dinginliği başka bir aktivitede yaşamak bir hayli güçtür. Body building denince, akla illa ki yarışaya katılan, yağlanan ayıcı abiler gelmemelidir. Body building yapan bir insan her kas grubunu güçlendirip, geliştirebilir. Unutmamalıdır ki, bunun en büyük yararı yaş ilerledikçe olacaktır. Olay sadece güzel vücut sahibi olmak değil, kemiklere binen yükün, geliştirilen kaslar tarafından paylaşılmasıdır. Karın ve bel kasları sağlam bir insan, 3 kişiden 1 inde görülen fıtık illetine maruz kalmaz. Kısaca kolay kolay sakatlanmaz. Bu en küçük örneğidir. Kendi çapımda yapmaya çalıştığım spordur. Ancak şu videoyu görünce gerçekten kendimden utandım. Başlığa gelme amacım da buydu zaten.
insan mısınız? http://www.youtube.com/watch?v=B0oVeDXzpdo
insan mısınız? http://www.youtube.com/watch?v=B0oVeDXzpdo
Kimse bana bu adamın +30 olduğuna inandıramaz.
https://www.youtube.com/watch?v=J1QyJPW_lsA
Not: Spikern sesi için şimdiden özür dilerim.
https://www.youtube.com/watch?v=J1QyJPW_lsA
Not: Spikern sesi için şimdiden özür dilerim.
if you want him, come and claim him! geliyor arwen ablamızdan. sözden ziyade söyleyen de önemli tabi.
https://www.youtube.com/watch?v=VlEhEw52kBg
https://www.youtube.com/watch?v=VlEhEw52kBg
dışarda salatada yediğim, evde hiç denemediğim hede.
iğrenç espri yapma istedği bir anda gelir. içinde tutamazsın iğrenç olduğunu bile bile. yapasın vardır. öncesinde küçük bir açıklamayla "hani ben buna gülmem, iğrençtir aslında ama" tarzı bir açıklama yapıo yine de bir umut patlatırsın. dayanamazsın.
sneijder'i kadrosuna katmış takımın taraftarlarının çok da zikinde olmayan durumdur. hayırlı olsun olursa. o ayrı konu.
saygının, müziği kapatmakla ilgisi olmadığını bilmeyen insandır benim fikrimce. müslümanım diyip, çalıp çırpan yalan söyleyen adamlar varken ortalıkta, olayın müzik kapamadan daha öte olduğunu anlamalıdır. geçin bu gösteriş olaylarını.
striptizci kızları ve o direği kıskanma ihtimalini sorgulatır direk. kız sonuçta. herşey beklenir.
milletvekillerinin teröristlerle kucaklaştığı, haburda pkk lıların kahraman gibi karşılandığı ortamlarda evet! en ağır darbeyi vurmuştur akp. ama pkk ya değil!
götüdür yüksek ihtimal.
ihtimal mi? diyip, gülünesi durumdur.
sınav boyunca kopya namına yardırır. 90 alacaksa bile 1 soru daha çekeyim de 100 olsun derken, arkadarşına zırnık koklatmaz. bencildir, geldiği yeri unutandır.
her insanın yaptığı ama lafa gelince tepki gören eylemdir. "ıyyy burun karışıtıryor" diyen tipler hayatları boyunca kaka yapmamış, geğirmemiş, osurmamıştır sanki. bence toplum içinde ayıplanması son derece saçma.
ankara' da özlediğimiz, beklediğimiz elektronik müziği bize veren mekandır efendim. severek takip edeceğiz.
dinini belirleyecek yaşta olmadığı için, çok normal bir durumda olan kızdır. islam nedir? müslüman olmak ne anlama gelir? gibi sorulara cevap bulmak için yaşı çok çok gençtir. çıkıp dışarda saklambaç oynaması gerekmektedir. ne namazı kafayı mı yediniz?
hikayeyi ne kadar bilmesem de.. yüzde 90'ının satıp köşeyi dönmesi gerek insandır. ne de olsa kullanmadığın kısım. en azından para etsin.
uzağı net görüyorsa miyop olmayan insandır.
sevgili google chrome,
bu dünya benimle interneti gördü. facebook falan yokken benimle altavistalara girdi. şimdi ne oldu da benim tahtımı ele geçirmeye çalışıyorsun? tamam ilk zamanlardaki avantajımı iyi değerlendiremedim. malım. gerizekalıyım ki olduğum yerde saydım. bunu hemen fırsat bilip karşıma çıkmak delikanlılığa sığar mı? kardeş kardeşe bunu yapar mı? o hızlı daha işlevsel teknolojiyi benimle paylaşsaydın da yürüseydik, kopsaydık sanal alemde. ne gerek var böyle ayrı gayrı işlere? Sana kırgın kere kırgınım. Ölüyorum bitiyorum. Beni kullanan insan sayısı hergün azalıyor! senin yüzünden!
P.S: Bu mektup google chrome kullanılarak yazılmıştır.
Utanıyorum...
bu dünya benimle interneti gördü. facebook falan yokken benimle altavistalara girdi. şimdi ne oldu da benim tahtımı ele geçirmeye çalışıyorsun? tamam ilk zamanlardaki avantajımı iyi değerlendiremedim. malım. gerizekalıyım ki olduğum yerde saydım. bunu hemen fırsat bilip karşıma çıkmak delikanlılığa sığar mı? kardeş kardeşe bunu yapar mı? o hızlı daha işlevsel teknolojiyi benimle paylaşsaydın da yürüseydik, kopsaydık sanal alemde. ne gerek var böyle ayrı gayrı işlere? Sana kırgın kere kırgınım. Ölüyorum bitiyorum. Beni kullanan insan sayısı hergün azalıyor! senin yüzünden!
P.S: Bu mektup google chrome kullanılarak yazılmıştır.
Utanıyorum...
türk kadının değil, tüm kadınların doğal bir merakıdır. normaldir aslında. neyin varsa göstermek istersin. bu bir telefon olabilir. ya da yeni bir kıyafet. aslında esas olan bunu yapan kızı direk "kaşar" olarak fişlememektir. ama malesef öyleyiz!