bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- sarı torba6
- gecenin şarkısı6
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- s'i l v'e r m'i s t8
- çaylak yapın beni11
- sarapci koala77
- dinlerin yalan olması13
- soğan yiyen kız11
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ama ben bipolarım10
- 15 temmuz yalanı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- versace red jeans2
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- 30 ağustos zafer bayramı19
- dile dolanan şarkılar2
- ay kavga var galiba6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- safiyenin kocası faik5
- bkono5
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- geceye bir şiir bırak4
- yalnızlık4
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- damdan düşer gibi3
- enayimiknatisii4
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- katatespizartmasi10
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- sözlük kızları adam mıdır5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- kavga eden yazarlar5
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- sihirli annem izleyen erkek4
- tai lung44
- dünyanın en kötü hissi2
- türkiye savaşa girecek5
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- incil vahiy9
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
entry'ler (189)
yazilmadiysa minicooper.
çıkarmayan insan mı var dedirten başlıktır. sen ister inan ister inanma ama brett pit bile çatır çatır osuruyor.
öğrencilik bitmesin a.k. ekmek elden su gölden.
hatayın plakasıdır efendim.
uydunette cnbc-e nin bulunduğu kanal numarasıdır kendisi.
kızlar genellikle özgüveni yüksek olan erkeklerden hoşlanırlar. buradaki özgüven "ego" anlamında değil tabi ki.
çıkıp karşısına ondan hoşlandığını onu gördüğünde için içine sığmadığını ve anında kesin bir cevap beklemediğini dile getirebilecek bir yağız erkek olmak gerekiyor kanımca.
çıkıp karşısına ondan hoşlandığını onu gördüğünde için içine sığmadığını ve anında kesin bir cevap beklemediğini dile getirebilecek bir yağız erkek olmak gerekiyor kanımca.
insanların aslında küçük şeylerden ne kadar çok mutlu olabileceklerini, hayatlarının onlar için ne kadar tozpembe görünebileceğini ve hatta etrafında olup biten tüm olumsuzluklara rağmen mutlu olmak için küçük bir nedenlerinin olduğunu bana tekrardan hatırlatan videodur.
o küçük kızın mutluluğu için küçük bir pijama bile yeterli !
insanlık olarak iştahımızdan, bencilliğimizden utanmalıyız.
o küçük kızın mutluluğu için küçük bir pijama bile yeterli !
insanlık olarak iştahımızdan, bencilliğimizden utanmalıyız.
cem adrian - hoşgeldin olabilir. https://www.youtube.com/watch?v=lq6od744i-E
olsada yesek.
özellikle denize kıyısı olan kentlerde yaşayan insanların her boşluk bulduklarında yapabilecekleri; dinlendirici, huzur verici eylimdir. Yanında evden getirilmiş termos çay ve sağlığa zararlı olan sigara çok hoş gitmektedir.
Bazen sözlüğe sadece itirafları okumak için giriyorum.
Benimle, aynı soruna sahip aynı sevince sahip yazar var mı diye giriyorum bazen buraya.
Benimle, aynı soruna sahip aynı sevince sahip yazar var mı diye giriyorum bazen buraya.
yunanistana 54 km uzaklıkta, dağların arasında şirin bir ildir.
hiç tanımadığın insanlarla öylesine boş şeyler konuşmak bence çok güzel bir şey sözlük.
üniversiteyi kazandığımda kendime olum bak boş geçirme bu yaşlarını zaman hızlı geçiyor derslerinden çak ama hayatını yaşamayı gezip tozmayı eğlenmeyi her zaman ön planda tut dedim kendime. Hukuk kazandım 5 yılda 6 yılda bitiririm farketmez diyordum ancak bu yaz okulunda kendimi üstten ders alırken buldum. Başarılı bir öğrenciymişim ganom 3.00 ın üzerindeymiş. Kısacası hayatımdan memnun değilim yeterince gezemiyorum tozamıyorum demek ki sözlük.
sevgilimden ayrılmak için 2 aylık avrupa gençlik gönüllü projesiyle bulgaristana gitmek istedim ve ben daha gitmeden kavga ettik ayrıldık bende bulgaristana gitmeye gerek kalmadığını düşünerek vazgeçtim. 10 gün sonra gelip gelmeyeceğimi sormak için aradılar bende aralarına katıldım. Şu an bulgaristandayım, biraz vicdan azabı çekiyorum ancak en iyisi buydu belkide.
Birer sigara icelim mi ?
Kaliteli olmasi . ( ciddi anlamda diyorum )
Bir kac km uzunluguyla falezlerden kemer yoluna kadar devam eden plajdir. Kum yoktur yuvarlak kucuk taslar vardir , denizi de cok cabuk derinlesir , suyu soguk olur , yazin serinlemek icin birebirdir. Ayrica beach parklarinin kemer kadar pahali olmamasi sebebiyle tercih edilebilir., genel olarak sezlong semsiye 5 lira civarindadir.
Dostoyevskinin mezarda ters donmesini saglayacak basliktir (bkz: kemikleri sizlamak)
90 saniyeden baslayan trafik isiklari ile dar yollarda park eden esnafiyla cok zorludur efendim.