bugün
- ktç'nin hala hayatta olması6
- recep tayyip erdoğan6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz8
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- sessiz insanların gizemli sanılması5
- normal sözlük denen site3
- sevdiğiniz yazarı başkasının favlaması3
- yumuşatıcı kokan erkek3
- cumhuriyet halk partisi10
- otobüste yanına oturan tip4
- adana sıcağı2
- ekonomi çok iyi10
- ekrem imamoğlu8
- sıcak hava2
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- almancıları aşağılayan lanet millet6
- 10 yıldır sözlüğü ve yazarları inceliyorum17
- şiddetli akan ırmağa giren akılsızlar4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba8
- sabahları gazete okumak4
- kötü bir şey olacak hissi2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak2
- zeynep atılgan4
- market poşetlerini tekte taşımak2
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- dişlerini söküp eline vericem lan gavat2
- 3 haziran 2026 türkiye dominik voleybol maçı3
- elif'ten be'ye geçememek4
- maddenin içindeki evrenler4
- neden küstüğünü unutmak2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak5
- chp seçmeni8
- zayıflamak için her şeyi bırakmak zorunda olmamak2
- kız kıza arkadaşlık8
- yapay zeka sözlük moderatörü21
- köpek tapar kime denir10
- futbol6
- zor yollar2
- kurban bayramı7
- bot başlıkları3
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- cem adrian birsen tezer ceylan ertem2
- ekşi sözlükten başlık araklamak3
- reha muhtar25
- rap müzik saçmalığı3
- uysaljakoben21
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
entry'ler (39)
düşen uçakta ateist olmak; uçağın kendi kendine nasıl oluştuğu kanısını belirtmektir. (bkz: nah bulur)
Kınayı getir aney, parmağın batır aney ile başlayıp. ankara havaları ile son bulan kadınların kendilerini kaybettiği etkinlikler ve çılgınlıklar. bazı kişiler müpteladır çıkmazlar kına gecelirinden. yani bunlarsız kına gecesi olmaz aga al-maz.
twitine twitine twitine daldım. (bkz: kına müzikleri)
Bakırköy D&R da her haftasonu gelen ünlülere küfür ve hakaret dolu söylemlerde bulunmak ve onların buna karşılık el sallamaları sayılıyorsa ben zenginim.
Osurmadan sıçana 3310 cep telefonu ve 55 ekran televizyon promosyonlu yazılarda vardı. xxx seni çok seviyorum gibi sıçarken ki duyulan hazla yazılan itiraflar vardır.
evlendiği zamana kadar ki dönemde kurulmuş bağ sebebiyle yapılan kaçamaklardır. 31 candır, eskiyi yaddır. bazende eski manitanın hayalidir. çekilir işte aga, anlatılmaz yaşanır.
hitlerin dirilesi ve nesillerini tüketesi topluluktur. (bkz: itlaf)
ekranlarda boku çıkartılası bir söz. (bkz: bokunu çıkarmak)
tarafımdan denenip başarılmış bir prodüksiyon, derslerde ve kurslarda bir türlü oturtulmayan dil biliminin uygulamayla beyne vura vura sokulma evresi de denebilir.
tek gayesi karşısındaki erkeği yoldan çıkarmak olan, yediği önünde yemediği cebinde olan (bkz: candy girl)
(bkz: ezel)den sonra kendisinden kal getirten, ufff lar puff lar ettirten dizinin, hazin sonu. beter olun sıfır çekin emi diyemiycem güzel diziydi tabii sezon finaline kadar.
kendini sharlock holms sanan, programlarında hertürlü sorgu tekniğini kullanan, kendinden bööghh ettiğim insan(cık).
çingeneye selayet verilmemesi, onunda tutup topuzu götüne sokamaması. yok bu olmadı yanlış yazdım ama şu 3 kural beni kurtarıyor.
1- yazar ne yazarsa yazsın haklıdır.
2- yazar hata yapabilir.
3-yazarın hatalı olduğu durumlarda 1. kural geçerlidir.
1- yazar ne yazarsa yazsın haklıdır.
2- yazar hata yapabilir.
3-yazarın hatalı olduğu durumlarda 1. kural geçerlidir.
düz duvara tırmanan kişilerin anlık ihtiyaç için hayatlarını ve gururlarını mahvetme sanatıdır.
italyanca konuşan minibüs şöförü bulunurda onun konuşacağı italyan nereden bulunur bu olay muamma. che cosa c'e'?
genç ve güzel hatunlara, ortayaş ve üzeri zampara beylerin kullandıkları hitaptır. (bkz: gazozunu açayım mı)
yıllar önce okuduğum kitaplarında serra karakterine aşık olduğum, oktay isimli lavuğa uyuz olduğum sırf serrayı bulabilmek için epsilon yayın evinde kendisiyle buluşup tanıştığım hanım hanım çok tatlı bir bayandır. serra hayal ürünüymüş onu öğrenmem ve yıkılmama ani oldu ve yazarın son kitabını da almadım. serrraaaaaaa ne olur geri gel, özledim seni.
birden 5 oldu, girdi girdi çıktı. maçta skor bir anda 5-1 oldu gibi yorumların ilham kaynağıdır. (bkz: ilker tahsin)
şiMDi ONLAR DÜŞÜNSÜN.