bugün

entry'ler (17)

yurdum insanı

Dayanamam tutsaklığa eğer ölürsem.......

sarışın kızların ne kadar da güzel olması

benim çok nadir kullandığım cümledir ama cinsiyet farkıyla tabi.

sözlük yazarlarının itirafları

Yeşil dağlar menekşeli canım gel benle gözlerinden severim.

felsefe okumak

ahhh ahh yüreğimdeki kor kolumdaki yaradır. Ne çok isterdim bu ülkede yerinin olması gerektiği yerde olmasını.

komünizm

yemin ederim yukarıda ki arkadaş yazacağımı yazmış . nerde o eski komünistler.....

tırnak beyazlaştırma yöntemleri

Limon anam limon hı bide ojeden kalan sarartılar için sirkeyi dök pamuğa sür ele ayağa .

turist kızlarla selfie çekilmeye çalışan erkek

muhtemelen antalyaya çalışmaya gitmiş arkadaştır üniversitede ki kankilerine hava yapacaktır.

sevgili mi aile mi

Ailemizi de seviyoruz .

sözlük yazarlarının favori sözleri

Ölüm döşeğinde olan ciğerimi yakan kalbimi söken amcamın ağzından çıkan bütün sözlerdir.

türk kızı

Türk nedir insan kızı nedir insan bütün kadınlar nedir insan ırkçı olmayın çok şeyapmayın gidin az kitap okuyun. Bu arada selam olsun ismail Abiye bee!

ekmeleddin ihsanoğlu na tavsiyeler

Önce işe ismini değiştirmekle başlamalısın e ama sen mutluysan sıkıntı yok ama allah var ismini seçim sloganında kullanışın iyidi yani en azından vay hehe dedirttirdi.

sözlük kızlarının itirafları

itiraf edemediğim iltifatlar ay itiraflar.

ece erken

Neden ünlü olduğunu ve bu kadar göt yalakasını nereden bulduğunu bilemediğim kadın.

sözlük yazarlarının isimleri

Sanırım yazmama pek gerek yok nickmdn blli olmyr mu .s .

adile naşit

Canım.... Çok acı çekmiş çok kötü zamanlar yaşamış ama her zaman dik durabilmiş. alın efendim (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=omyaGWT6MA4)

oruç bozmak

Bozmayın tutun orucunuzu efendim sen tutmazsan ben tutmazsam nasıl çıkar bu günahlar ortaya.

hoş geldiniz

Hoş buldum cidden. Kırk karakterden fazla girmem gerekiyor.
© copyright 2005 - 2026