bugün
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl18
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek14
- z kuşağı kızlarının escort gibi olması13
- kasiyer kıza nasıl açılırım11
- true'nin hiç sevgilisi olmasın mı12
- yaşlı kadın yuzırlar10
- velvet47
- en kibirli yuzır11
- gaylik alametleri8
- sinagog tavanına çiğ köfte yapıştırmak7
- karşısından gelen güzel kıza bakmayan erkek12
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı2
- habire1239
- ulaşamadığı kadına mundar demek5
- friedrich hegel la bi cay icek10
- en merak ettiğin ulu yazarı12
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler6
- hırsızların evdeki altını bulamamasını sağlamak8
- özgünlüğün faydasız olması6
- hamburger kırmızı çizgimiz10
- velvet vs nervio24
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- yeni parti25
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- nervio19
- hoşlanılan kızın buluşmaya opel tigra ile gelmesi4
- sabah gece yazdıklarından utanmak5
- 50 yıllık yuzır5
- her kadının hoşuna gidecek şey4
- bıyığımı alsam ben var'ya diyen kız4
- uludağ sözlük magazin servisi5
- g'i l d'e d l'i l y16
- ruh hastası sapık yazarlar5
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan10
- kezoyu delirtmek5
- duvara işeyerek sevgilinin ismini yazmak4
- ormanda gezerken baygın bir bayanla karşılaşmak4
- anadolu insanının anlatıldığı kadar saf olmaması5
- merak ediyorsan yaz7
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- kezonova4
- istanbul daki gürültünün katlanılamaz hale gelmesi2
- puura10
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- türklerden nefret etme nedenleri5
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar2
- selam sözlük7
entry'ler (16)
bölücülerin ve teröristlerin dergisi. 10 Kasım 2013 te Atatürk'e yaptıkları hakareti asla unutmayacagım yobaz dergisi.
Akademi Türkiye yarışmasında yıldızı parlayan, genç rockçı. Trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.
smart phoneların içinde bulunan genç, yaşlı demeden herkes tarafından kullanılan bir uygulama, eskiden msn vardı şimdi whatsapp var. Bu uygulamanın temelinde anında msjlaşma, grupça msjlaşma, resim, müzik ve video paylasma yatıyor. Özellikle arkadaşlarınızla iletişim halinde olmayı o kadar kolaylaştırıyor ki anlatılmaz yaşanır. Ayrıca last seen özelliğiyle msjlastıgınız kişinin en son ne zaman girdigini görebiliyorsunuz.
Gezi olaylarında yıldızı parlayan, Çarşı açık tribün davulcusu efsane kahraman. iş makinasıyla toma kovalayan cengaver ve capslerin değişilmez ismi. (bkz: davulcu vedat)
dinin dış görünüşte değil, içte olduğunu gösteren ve bir kez daha anlamamızı sağlayan eylem.
mide delinmesine sebep olabilir hele birde reflün varsa üstüne tuz , biber olur.
natali portman ın çıkış yaptığı ve tanındığı leon filminin efsanevi sound trackı.
ateizm en kısa tabiriyle tanrıya inanmamaktır , deizim tek tanrıcılıktır. deistler tanrının akıl yoluyla bulunacagına inanır ve aracı kabul etmez bu yüzden vahiyle gelen dinleri reddeder.
Belediye baskanı yüzünden olan durumdur ve bitmemesi muhtemeldir , #direnankara bir dahaki seçimlerde yok.
sport illustrated , playboy gibi dergilerin vazgeçilmezi.
öyle bir kokunun olmayışı sorunsalıdır , sevgilinizin kokusunu alırsınız iyi hoş , benimsersiniz o da tamam. Metroda giderken aynı kokuyu alırsınız meğerse armani nin kokusudur o.
genel olarak devletlerde hükümet alehine bir olay olduğunda suçlanan ilk mercidir. (bkz: bahtsız bedevi)
yalnızca türkiyede olabilecek bir olaydır. egemen bağış ın bakan oldugu ve ab ye saydırdıgı , giydirdiği işlevsiz kurumdur.
okul dönemi iple çekilen o akşam geldiğinde ve sonunda vedalaşırken bir buruk ayrılanılan organizayon.
hiç hareket edesin olmasa da o vızzz sesiyle bir anda canlanırsın ve kaplan kesilirsin. eline geçirdiğin ilk şeyle , ufak bir saltolama ve ya fırlatma hareketiyle sineği sersemletirsin bu 1.adımdır. sersemleyen sinek yakalanıp steğe uygun olarak yakılabilir , kanatları koparılabilir ve ya direk çöpe atılabilir seçim size kalmış bu da 2. e son adımdır.
özellikle aceleniz oldugu zaman sizi yakalayan ve sülük gibi yapısan insan topluluklarıdır. Bunlar tek olabilecekleri gibi yanlarına kankalarını almıs 2,3 kişilik gruplar halinde de dolaşabilirer ve sizden sadece 5 dakikanızı ona ayırmanızı isterler , bir kere evet dediniz mi bilinki yarım saatiniz gitmiştir. tavsiye hiç bulasılmaması gerektiği yünündedir.