bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- beton kemalist olmak5
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- mansur yavaş9
- sevmeden okunan kitaplar2
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- yeni parti8
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- mister bomba bomba erecto2
- nervio varıdı nerede o13
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- windows 84
- sarapci koala8
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- radikalkemalist3
- vaat edilen topraklar2
- defne isimli kadınlar2
- duş almak3
- hayatın kuralları6
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- islam barış dinidir11
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- yazarların favori oyun karakteri15
- 1948 arap israil savaşı12
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- gürcistan5
- başı açık kızların daha azgın olması2
- tavuk şiş4
- mason greenwood5
- pozcu3
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı2
- kadınların şiirden anlamaması5
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım4
- osuruktan şiirler89
- yavru kediye tekme atmak3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
entry'ler (29)
keşke anlatabilsem her şeyi korkmadan, çekinmeden. ama kırmak, incitmek istemiyorum seni. bu yüzden suskunluklarım.
haluk levent - zifiri.
farkında değilsin ama en çok sana kırıldım ben.
erkek değil adamdır. adamın kralıdır hatta.
bütün güzel sıfatlara layık olması.
uzun bir yürüyüşle.
viran oldu evim, yurdum
ne söylesem boşa leylam....
ne söylesem boşa leylam....
bu yazım sana en çok sevdiğim;
hani her şeyi paylaştığımız zamanlar var ya, ben o zamanlara hasretim. her günün anlattığın zamanlar, abuk sabuk şeylere güldüğümüz zamanlar, uzun uzun konuştuğumuz, sabahın üçünü dördünü bulduğu zamanlar... şimdi de paylaşıyoruz ama eskisi gibi tadı yok ki.. kıyamıyorum, kızamıyorum bile... hani diyorsun ya eskiyi özlüyorum diye, böyle olmasında sen etkilisin be kıymetlim. zaman ayırmıyorsun bize.. belli etmiyorum ama çok üzülüyorum. şu an üzüldüğüm gibi....
zamanı geri alabilir miyiz ? mutlu oluruz, güleriz en azından...
hani her şeyi paylaştığımız zamanlar var ya, ben o zamanlara hasretim. her günün anlattığın zamanlar, abuk sabuk şeylere güldüğümüz zamanlar, uzun uzun konuştuğumuz, sabahın üçünü dördünü bulduğu zamanlar... şimdi de paylaşıyoruz ama eskisi gibi tadı yok ki.. kıyamıyorum, kızamıyorum bile... hani diyorsun ya eskiyi özlüyorum diye, böyle olmasında sen etkilisin be kıymetlim. zaman ayırmıyorsun bize.. belli etmiyorum ama çok üzülüyorum. şu an üzüldüğüm gibi....
zamanı geri alabilir miyiz ? mutlu oluruz, güleriz en azından...
geçmiyor be, acısı, ağrısı, üzüntüsü...
son zamanlarda fazlaca yaşadığım can sıkıcı durumdur. derdin var anlatamıyorsun. karşı tarafta anlamamakta ısrar edince cinnet geliyor.
güven ve sadakat.
hep seni savunuyordum ya, bu sefer savunamıyorum. elimi kolumu bağladın, bu sefer onlar haklı. keşke yapmasaydın bunu bize.
yazın her gün, kışın iki günde bir.
bence artık yaşama belirtisi vermelisin.
o da seviyor mu benim onu sevdiğim gibi ? özlüyor mu ? konuşmadığında eksiklik hissediyor mu ? kokumu içime çekmek istiyor mu ?
hiçbir zaman bilemeyeceğim sorular bunlar. can acıtıyor, zaman sanırım tek çare..
hiçbir zaman bilemeyeceğim sorular bunlar. can acıtıyor, zaman sanırım tek çare..
basın yasağıyla terör durdurulmuyor, insanların düşüncesi değişmiyor. sadece daha fazla kin, nefret duyuyor.
terör kınamaları olur, yürüyüşler, istifa çağrıları vs derken üzerinden iki hafta geçmeden hooop unutulur taa ki yeni bir patlamaya kadar.
bizim terörü kınamaya, yürüyüşler yapmaya ihtiyacımız yok bizim terörün bitmesine ihtiyacımız var !
bizim terörü kınamaya, yürüyüşler yapmaya ihtiyacımız yok bizim terörün bitmesine ihtiyacımız var !
eskiyi özledim sözlük. ilk tanıştığımız zamanı. her şey ne güzeldi o zaman. masumdu, temizdi şimdi kirlendik be sözlük. artık kelimeler bir anlam ifade etmiyor. o'na da çok uzağım zaten. özledim desem eskisi gibi olur mu her şey ?
sevmek. tabi karşılığını alırsan.
nedir bu çektiği mühendislerin. başarılar.