bugün
- sözlükteki zorbalar6
- gocu50
- çıplak gösteren gözlük5
- iyilik vs fedakarlık5
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip2
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- yazdan kalma bir gun3
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- masum erkek4
- en güzel cevap yok saymaktır2
- antipanik5
- düşün ki o bunu okuyor5
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- yazarların aklında geçenler2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- güne bir şiir bırak4
- evagreen8
- ebru şahin2
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- tai lung48
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması6
- hayvan sevgisi5
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- çocuklara verilen farklı isimler10
- sözlükte temizlik zamanı5
- yazarların çocukluk hayalleri2
- ipkis aslan parçası3
- erkeğin son kalesi4
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı4
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- morkstar10
- anın görüntüsü23
- kedi kavgası arasında kalmak5
- fenerbahçe12
- ruh halimiz saçımıza yansıyor mu2
- ben bunu önceden hayal etmiştim hissi2
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi3
- futbol7
- 5 eylül 20262
- anın fotoğrafı2
- özel mesaj ifşası7
entry'ler (6)
Müzik yoksunu olmak çok güzel bir şey tavsiye ederim. Cem Adrian dinlemenin kusursuzluğunu hiçbir zman tadamayacak olmanıza üzülüyorum...
Böyle aptal insanları görünce kensine saygım ve sevgim daha fazla artıyor. Sen hayatın boyunca hiç aşık olma, babanın seni sevmemesi nedir bilme, sonra gel burda gerçek bir müzisyeni dinleyen insanlara laf çarpıt. Helal olsun be. Ülkenin durumu çok iyi. Gidin Demet Akalın dinleyin.
Gay dediğiniz adamı ömrünüz boyunca bir kere dinlememeniz sizin büyük kaybınızdır. Cem Adrian dinlemek acıyı kalbinizde hissetmektir. Ama sizin hissedecek bir kalbiniz yok.
Çok kötüdür eminim... Asla yaşamak istemediğim bir duygu. Ben her gece kulaklığı kulağıma taktığımda onun sesini duymak isterken böyle insanlar Serdar Ortaç'ın 'Gıybet' şarkısını dinliyor olacaklar. Zaten siz eksik kalın biz severiz Cem'i. Ve şimdi kulağımda Adrian'ın sesi 'Nereye gidiyorsun? ' benim müzikten anladığım bu. Üzgünüm.
Eğer bu ülkede Demet Akalın'a sanatçı deniyorsa bi zahmet Cem Adrian'a denmesin. Sahiden Adrian'ın sesiyle Demet Akalının sesini yan yana getirebiliyorsanız... Ne biliyim gidin camdan falan atlayın yazık vallahi...
Sırf buraya bunları yazmak için hesap açtığım adamdır. Hergün şarkılarını dinlememe rağmen yine de doymadığım, konserine gidip daha da bağlandığım, yalnızca sesine değil hem kişiliğine hem de şarkı sözlerine hayran kaldığım, Edirneli, Ankara'da yaşayan, Yogi isminde bir oğlu - köpeği - olan, hayatını müzikle birlikte aşkı anlatmaya adayan bir şahıstır. Her resmini gördüğümde, sesini duyduğumda, şarkı sözünü okuduğumda gidip alnından öpesim gelen bir adamdır. Ayrıca Cem Adrian isimli uygulamasından ev konserlerini vs. Bedava dinleyip izleyebilirsiniz.