bugün
- akp bitmiştir10
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği10
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- kent lokantası8
- islami espri anlayışı9
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor23
- en unutamadığın an14
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır16
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması14
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar24
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- chp'nin oy kaybetmesi18
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- anın görüntüsü30
- yok mu sorusu olan14
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular21
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar13
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı35
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı12
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10
- evliliğin erkekler için sömürü düzeni olması10
- centurion9
- akp ciler gazzeye8

entry'ler (121)
Kulaklığını takıp müzik dinlediğin an.
"Umutsuzluğa kapılmak yok! Gün gelir gül de açar, bülbül de öter." Sezai Karakoç un bir sözünden yola çıkarak umutsuzluğa kapılmayalım elbet bize de sıra gelecek.
Sonucu ne olursa olsun bu kabul edilemez birşey. Bizzat arkadaşımın başına geldi. Ama insanlar bu olay dışında da şu seçim sayesinde kanlı bıçaklı oldular. Akrabalarin, uzun yıllardır süregelen dostlukları bitirdi. insanlar tercihlerinden dolayı dışlandı. Bu evet veya hayır meselesi değil farkında mısınız birbirimize tahammülümüz kalmadı
Ben Toulouse doğumlu fakat Karslı çok iyi bir arkadaşim var ve Karsılar şöyle Karslılar böyle demek de hamasi laflardan öteye geçmiyor maalesef. Ne zaman insana insan olduğu için deger vermeye başlarsak o zaman mesnetsiz düşüncelerden kurtulacağımızı düşünüyorum.
https://youtu.be/o-vf5vav7Dk
Çamur- Ayrılamıyoruz Meliha'yla
Çamur- Ayrılamıyoruz Meliha'yla
"obama döneminde atılan 3 bombayı 13 katına cikarmazsam çorapla ıslak banyo yerligine basayım" lafı ile siyasi mizah tarihimize farkli bir bakış açısı sunan Türkiyenin bana gore en iyi ve en kaliteli YouTube kanalıdır kendileri.
Bu dâhil bütün genellemeler yanlıştır.
(bkz: Nietzsche)
(bkz: Nietzsche)
Herşeyi bi kenara bırak da insanlar ne için ölüyor? insanların ölmesi mi gerekiyor? Burda sayıp sövmek kolay mesela reina katliamını yapan terörist mahluk yakalanmış şimdi verseler elime o köpeği diyeceksin diyelim abi diyelim de o insanlar geri gelecek mi? O hayatlar kaldığı yerden duzelecek mi? Bir daha olmaması için diyoruz ya aslında suç hepimizde. Bir dönüp kendimizi sorguya cekmemiz lazım "ulan ben ne yapıyorum ve ne boka yariyorum" diyin bi kendinize. "Yok bu ülkede bisey duzelmez" veya "Dış güçler önlenemez yükselişimizi cekemeyip terörle ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar" da diyebilirsiniz tabi ama durup bi dusundugunuz zaman yapabileceğimiz tek şey bugünden itibaren yarinlarimiza hazırlanmak eger birbirimizi yemeden bir dakika durabilirsek.( Neden yazdım bilmiyorum ama en azından insanların dusunmesine azcik vesile olmak ümidiyle düşüncelerimi beyan ettim. Hatamiz veya kusurumuz varsa affola)
Onu Türk insanı yapalım bu daha genel bu sorunsal bence.
Güzel insanlar güzel atlara binip de gittiler. Demirin tuncuna insanın piçine kaldık.
ister Ateist ister Müslüman istersen Hristiyan ol umurum değil ama canımı acıtan nokta ışid ile bir tutulmaktır. Evet ben müsluman ama onlar gibi ayrıştıran haram yiyen kan döken müslumanlardan değil kendimce insanlara nasıl yararim dokunabilir bunların yollarını araştıran, nasıl buralardan giderim değil de nasıl buraları düzeltebilirim bunun yolunu araştıran ve elinden geleni de zamanı gelince ardına koymayacak bir Müslüman ım. Şimdi bana söyler misin kardesim zaten o,su, bu diye yıllardır birbirimizi yedik artık bi duralım müsadenle. Tedavülden kaldırdığımız insanlığımızı hatırlayalım ve her gün karanlığa söverek değil bir mum da ustune sen yakarak aydınlatalım her yeri. Çünkü hepimizin birlik olmaya ihtiyacı var ayrılmaya değil.
Günaydın yeni mi anladın?
Lütfen hayalini kurdugunuz veya yaptığınız şeyleri başkalarına isnat etmeyin.
Herşey bitti ülkede 16 yaşındaki çocuğa konulan yasağı konuşmak kaldi di mi? Bundan daha önemli sorunlarımızın olduğunu daha ne zaman fark edecez acaba?
Benim yıldızım kaymış birader.
Ya sizler ya sizler
Ey sırasını beklemeden gelen aksamüstleri.
edip cansever.
Ey sırasını beklemeden gelen aksamüstleri.
edip cansever.
Her şeyi anladım eyvallah da o sarı kart nedir abi ya bile bile lades e ne gerek var?
istemese o da parası olmadığı zaman arkadaşı odese daha hoş olabilirdi ama durumundan durumuna göre tartışılır.
Çıkma dediğiniz şey lisede falan kalmadı mı sizce?
Bugün aklıma geldi de o şunu yapıyor bu bunu yapıyor derken yine biz kaybediyoruz. Bazıları kaşığı bırakıp kepçeyle götürürken sen iki üç kuruşu denkleştirmeye çalışıyorsun. Bazıları bölüp bolusturup parçalara ayırıyor senden taraf olmanı istiyorlar. Kime dokunsan bin ah işitirken durup iki dakika da beni dinleyin diyemiyorsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmayı bırakın yaşama hakkı tanımıyorlar. insanlık gün geçtikçe deformasyona uğruyor ve sen tüm bu olumsuzluklara rağmen kendin olmaya çalışıyorsun. Hastayı kaybediyoruz . Gün geçtikçe kaybediyoruz...