bugün

entry'ler (2)

her şey bir sınavla başladı

Sınıfa geldiğimde bir kız diğerlerinden daha fazla dikkat çekiyordu. Daha konuşkan daha çekici ve daha neşeliydi diğerlerinden. Böyle olunca kendime yakın hissettim. Ders sonunda yanına gidip bir konu açtım. Gerçekten çok arkadaş canlısıydı. Onun da bana içi ısınmış olacak ki ertesi gün yan yana oturduk. Birbirimize gittikçe daha çok ısınıyorduk. O gezgin ruhlu, benim aileme oranla çok daha rahat bir ailesi olan bir iyi aile kızıydı. Artık hep yan yana oturuyorduk. Neşeli ve canlı bir kişiliği olduğu için bir tek benim ilgimi çekmiyordu. Bana yakın olduğu için hepsini anlatıyordu. Hepsini bir bir reddediyordu anlam veremediğim bir şekilde. Böyle gördükçe onu, ona açılmayı bırak o gözle bile bakmamaya çalıştım. Yani iyi neşeli eğlenceli kız ama en kral erkekleri reddediyordu. O sene öyle yanımda sıra arkadaşım olarak geçti. Ben Kayseri'de bir üniversiteyi kazandım o senenin sonunda. Onun sınavı istediği gibi geçmediği için mezuna kaldı. Kayseri'ye geldim tabi değişik ortamlar değişik insanlar değişik kafalar. Etrafımdaki insanların da etkisiyle gezgin, otostopçu, kampçı bir yaşam tarzına büründüm. Her haftasonu baş parmağımızı kaldırıp bir yerlere gidiyorduk.

her şey bir sınavla başladı

Herkese merhaba arkadaşlar bu bir hikaye olup tamamen kendi yaşadıklarımı anlatmaktadır. Hikayedeki isimler hariç her şey doğrudur.

Bundan birkaç sene önce Sabah Dershanesin'den verim alamamaya başlayınca ailem beni 12. sınıfra Form Kampüs Dershanesine gönderdi. Yeni dershanemde sınavlardaki başarına göre sınıf düşüp atlıyordun. Orta üstü bir başarım olduğu için 21 sınıfdan 3. süne yerleştim. Tam böyle sınıfların yerleşme dönemi ve birkaç sınava daha girip en son bir sınıfda kalacağız yani daha fazla değişmeyecek. Sonlara doğru bir sınava girdim ve bu sınavın sınıfları etkileniğini bilmiyordum. O gün canım da biraz sıkkındı bu yüzden sınavın çoğunu yapmadan çıktım. Sonra çaaat. Sınıf düştüm ne kadar sonradan toparlamaya çalışsam da 5. sınıfa yerleştim. Kalıcı olarak!. Ama bundan sonraki yaşamımı etkileyecek olan kişinin bu sınıfta olduğunu bilmeyerek.

Bu part bu kadar arkadaşlar hergün biraz biraz yazmaya çalışacağım.
© copyright 2005 - 2026