entry'ler (37)

kızının banyo videosunu internete koyan çinli anne

annelik duygusunun ne olduğunu bilmeyen, nasibini almamış insan.

sneijderin abartılması

Sacmalıktan baska birşey değildir arkadasım. nerdeyse 1 ay dır belkide daha fazladır bilmiyorum bütün gazeteler, internet siteleri, sosyal paylaşım siteleri sadece bu adamı konusuyo. Arkadasım tamam adam güzel oynuyo olabilir, tanınmış bir kişidir ama arkadasım bu kadarda abartılmaz ki bir kişi adam kral gibi karsılanıyo Türkiyede.

karısının face de fink atmasına izin veren koca

bayaa bir geniş koca tipidir, kıskanma nedir bilmez, sonra facede birisi laf yaptığında karısına bağırıp cağırır, cok yanlıs cok.

tekirdağ daki otobüslerin renk seçimi

pembe rengi verdiğim oylamadır.

yazarların facebook profilleri

kendimi ifşa ediyorum beyler.

http://www.facebook.com/mert.1914

sözlük yazarlarının en uzun ilişkisi

yıllardır sağ elimle düzenli bi ilişkimiz var ve ayrılmayı düşünmüyoruz.

geç mesaj yazan sevgilisinden ayrılan kız

kız dediğine bakmayın kezbandır o kezban.

akp nin 2014 te terörü bitirme sözü vermesi

böyle birşeyin imkansız oldugu o akp'nin bu ülkenin başında olduğu sürece böyle birşeyin olmıcağı düşünce topluluğu. bu ülke akp tarafından yönetildiği sürece 2050 olsa bile terörden kurtulamıcak emin olun.

sümüğü sürecek yer bulamayıp tekrar buruna koymak

koskocaman bi iğrençlikten baska bişey değildir arkadaşım onuda gectim yanında pecete denilen selpak mendilde mi tasımıyosun.

entry numarasının son rakamını 5 ile bitirmek

uğraşılcak şey değildir.

edit: olmadı lan.

abdullah öcalan a televizyon verilmesi

burdaki herkezden özür dileyerek sözlerime başlıyorum. Bunun gibi ibne , insanımsı varlıkların hala dısarıda milyonlarca evsiz , fakir insanlara rağmen bedava yasamasıdır. Burda siyaset yapmak istemiyorum ama bunu besleyenler olduğu sürece Türkiye hiç bir yere gelemez ve bunun gibi annesi belli olmayan insanlar beslenmemeli bu apo denilen gavatı dışarı ya salıcaksın yada asıcaksın arkadasım. dışarı salıcaksın derkende halkın eline vericeksin bak bakalım bundan sonra o işlerle ilgisi kalıyo mu tabi yasayabilirse.

başlığı veren allah entrysini de verir

bir teselli entrysi ver allağ'ım cümlesiyle yola cıkan yazar.

ev arkadaşına genital bölgesini gösteren ibne

normal bişeydir arkadasım nolcak yani tabi bi hastalık varsa ucunda eğer fantezi olsun diye gösteriyosa o baska. normal dediğime bakmayın ben hiç yapmadım.

apo serbest bırakılsın kampanyası

en iyisi ülkü ocakları onu oraya bi bırakıcaksın gör bakalım sabaha cıkabiliyomu. yada en iyisi idam herkezın gözünün önünde asıcaksın bak herkez nasıl örnek alıyo.

facebook da mesaj atmanın paralı olması

facebookun gittikce milleti para tuzagına cekme cabaları. Girişte ücretsiz yazsa bile zaten insanların reklam vs gibi yerlere tıklamasıyla iyi para kazanıyor bide üstüne bu cıkınca süper oldu.

polat alemdar

azrailin uğramadığı adam. ölmek nedir bilmiyor.

dile dolanan reklam şarkıları

rahatsız edici bi duygu öyle bos bos dururken birden kendine kendine konusuyosun vallahi deli deller adama.

android işletim sistemli buzdolabı

insanlar artık ne yapacağını şaşırdı yakında buda cıkar heralde ve ölene kadar hayatta neler görcez merak ediyorum neler icat edilcek.

videodan önce reklam koyan haber siteleri

videoyu izleme hevesim kacıyor resmen o durumda ya. hatta sen o reklamı hiç üşenmeden koyuyosun ama o reklamı takan varmı acaba.

kocaya dayak atan kadın

kadına şiddeti kınayan bayanların artık sıkılarak ve günün sıkıntılarıyla birleşik olarak dayanamayıp kocalarını dövmesi.
© copyright 2005 - 2026