sevdiği entry'ler

gezi de fetö protesto edilince kuduran çomar

bugünlerde o zaman protesto edenleri fetocu olmak ile suçlamaktadırlar.

görsel

bunlar kadar pişkin bir topluluk daha gelmez bu gezegene.

sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

görsel

Bu sabah çektim, yemek yiyordu bücürük. *
(bkz: büyük baştankara kuşu)

ali ihsan yavuz

bekir bozdağ karakterinden kurtulduk derken başımıza gelmiş diğer felakettir. abicim bir insan bu kadar itici bu kadar yapmacık ve bu kadar şekilsiz nasıl olabilir lan. ekranda her belirdiğinde suratımızda limon yalamış hissi oluyor. saçmaladığının farkında olup buna rağmen konuşmaya devam eden tipler vardır ya bozdağ gittikten sonra bu misyonu devralmış resmen. şu sonuçlar biran önce netleşse de en azından şunu görmesek artık. profesyonel yalancılar bile bir yerden sonra kızarır bozarır falso verir. bunlar zerrece duraksamıyorlar hakikatten çok tuhaf.

dünyadaki 52 aç ülkenin 32 sinin müslüman olması

müslüman takliti yaptıklarındandır. peygamberimizin " komşusu açken tok yatan bizden değildir " sözü hangi tokun aklına geliyor ki. malın fazlasını bölüşmek, zekat, yetim hakkı vs. de öyle. bunlar makam mevki kapmak için müslümanmış gibi yapanlar.

artık yeter trollüğü bırakıyorum

"trol müydün sen len biz seni normal sapık biliyorduk" tepkilerine sebep olabilecek bırakma eylemidir. ben değilde sözlüğü tanıyoruz az çok artık onlar adına şey ettim.

ev hanımı olmak zor mudur

iş hayatı kadar olmasada zordur. bugün yemek yapmıcam, ortalığı toplamıcam deme lüksünüz yoktur. hele de sorumluluk sahibi, evine düşkün biriyseniz. her gün aynı işi yapar, herkesi memnun etmeye çalışırsınız. tek mükafatınız teşekkürdür. onu da şanlıysanız duyarsınız .

üstteki yazara bir iltifat et

naif nickli, belli ki naif kişilikli yazar. saygı duyulası.

kırıldığını belli etmemek

Şu görselle somutlaştırmanın mümkün olduğu durumdur:

görsel

zam tezgahının bozulması

görsel

yazarların en kıymetli eşyası

kıymetli eşyam yok. kıymet verdiğim insanlar var. hiç mantra yapan budistleri seyrettiniz mi? aylarca uğraşarak kendileri boyadıkları kumlardan geometrik şekiller yapar, sonra onu bir çırpıda yokeder, dünyevi her şeyin geçici olduğunu, hiç bir şeyin bize ait olmadığını anlatırlar. ben de olaya böyle bakıyorum.
© copyright 2005 - 2026