bugün
- 17 ocak 2025 hatayspor galatasaray maçı17
- galatasaray'ın penaltı jokeri8
- anın görüntüsü22
- para karşılığı cinsel ilişkiye girmek11
- 1 0 motor araba alan erkek8
- erotik şarkılar21
- yemek yapmayı bilen erkek16
- kadınların sürekli nude fotoğraf istemeleri10
- kocanızı çilekli duş jeliyle yıkar mısınız9
- galatasaray'ın ofsayt diye iptal edilen golü8
- sünnette pipinin neresi ve ne kadarı kesiliyor13
- arkadaşlar kokoreç yemeye gelen var mı11
- sevilen sözlük yazarları26
- pardonadinizasizmi9
- serenay sarıkaya ne iş yapıyor15
- epilepsi9
- yayın açıp osuran kadın9
- true sessizliği9
- etek giyen erkek9
- abdülkadir geylani nin yediği tavuğu diriltmesi25
- sadece hatay ve adanalıların anladığı cümleler8
- günün sözü12
- sanayide çalışmak14
- cennete gidildiğinde yapılacak ilk aktivite19
- türkiyeli değiliz türküz17
- evde mi yoksa sinemada mı film izlemek daha iyi11
- yazarların uçtuğu en uzun uçuş12
- bacılarımızdan erkek parfüm önerisi8
- bir gecede cahil bırakılan halk12
- penaltıbahçe36
- sahte içki ölümleri9
- arkadaşlar cumaya neden gelmediniz8
- kalitesiz bir hayatı çok pahalıya yaşamak8
- sözlüğe seksi bir kadın bırak14
- her siyasi başlığa yazan akgodoş11
- trt radyo 39
- saç takıntısı olan insan9
- beyaz tenli kaslı ela gözlü avrupalı erkek13
- götüne şaplak atıp ufff malım sağlam diyen erkek10
- meditasyona enerjiye burçlara inanan sözlük kızı11
- pilatese başlayan yazara tayt hediye etmek13
- mesai saatinde entry giren yazar11
- her şeyden nefret ediyorum8
- boşanma davasına konu cinsel performansın tespiti9
- miss universe birincileri8
- kilo batra'nın burun deliklerini yalamak9
- kamos8
- zall sözlüğü satmaya karar verdi10
- acıkınca ellerin titremeye başlaması16
- suyun kaldırma kuvveti21
entry'ler (122)
altını çizerek belirtmek isterim ki bjk nin kırdığı rekor 32 bin kişiyle değil ,8 bine yakın kapalı tribünüyle gerçekleşmişti. ayrıca organize değil doğaçlama bir hadiseydi. birileri gines yetkililerini ağırlayıp, onlara yemek yedirip stada davet etmemişlerdi. hani bilginiz olsun diye söylüyorum.
mustafa kemal atatürk'ü sözde sahiplenme duygusuyla youtube erişimini engelleyen bir yönetimin bu konuda kılını kıpırdatmaması, asıl sorunsaldır bu döngüde. demek ki kabullenilmiş bazı şeyler. kuş uçsa haberi olan başbakanımızın, yarın öbürgün olurda bu konuyla ilgili kendisine bir soru yöneltilirse vereceği cevabı gözümde canlandırıyorumda, komik.
en az biz türklerin sahiplenmesi kadar absürd bi durumdur. hee ''bende kendimi arap olarak addediyorum'' derseniz orasını bilemem.
okuldan atılacağı haberini alan kızın, kızlar tuvaletinde bileklerini keserek intihara kalkışması. evet o gün piçliğim tutup da ''şu kızlar tuvaletinde ne haltlar dönüyor, belkim orkid neyim görürüm'' diye düşünüp, kızlar tuvaletinin kapısını aralamasaydım, belki de o kız şu an yaşamıyor olacaktı. apar topar acile götürdükten sonra okulda bir kahraman havasıyla karşılandım. kemiksiz 3 ay da kızların idolü konumunda kaldım. tabii ertesi yıl alt sınıflara gelen yakışıklı elemanlar karizmamı piç etti.
gönülden geldiği gibi. şekillendirmeye hacet yok. dürüst ol! yeter.
vakt-i zamanında birtakım toplulukları layıkı ile sikertememiş ulu önder. hala onun sikertemediklerinin torunları ile uğraşıyoruz.
ancak sevdiğiniz ile heyecanlı olacak olan andır. diğer durumlarda araçtır, ruhsuzdur.
bugün sabaha karşı feysbukta bir videosunu yayınlayıp altına not düştüğüm, ve bundan ötürü arkadaş listemde ne kadar çok fethullahçı olduğunu anladığım, anlamamı sağlayan insanımsı. bu arkadaşlarım arasından çok sevdiğim ve aynı zamanda askerlik arkadaşımda olan bir ağabeyimin attığı mesaj ise beni derinden yaralamıştır. feza çağında bilim insanları big bang deneyleri yaparken, müridleri adeta son mesih olarak addetmektedirler kendisini. yazık!
edit : imla
kesacpy arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
edit : imla
kesacpy arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
''google translate'e davan açan türk kızı'' haberi ile şahsımı kahkaha krizlerine sokmuştur.
onun bunun ağzına ( bknz isim vermeye bile lüzum görmüyorum ) sakız olmuş siyasi partidir. bu siyasi partiyi bi alim yarrağı yemiş, her daim halkların kardeşliğini savunan, chp'nin bi sistem partisi olduğundan bahseden ultra sosyalistler sevmez, bir de her daim götünü hükümete dayayan yalaka, cahil hamam böcekleri.
not : beşiktaşlıyım.
(bkz: şampiyon olamayan takımları sevmedik mi biz)
not : beşiktaşlıyım.
(bkz: şampiyon olamayan takımları sevmedik mi biz)
fakirin ekmeği olduğu için her sabah büyük bir iştahla yenir. ve her sabah aynı heyecanı hissedersin ümitlenirken. bize özgü birşey değil ama insanoğlu nun karekteristik özelliklerinden. istinasız herkes yaşar bu sendromu.
harikulade internet sitesi. sayesinde dı fetboy silim'im rayt hiyır rayt neav şarkısının video klibini yıllar sonra izleyebilmişimdir. bu arada yeni jeton düştü. bi ara bu zıkkım haram değil miydi la?
kayıp trilyon'la nehir kıyısına çiftlik kurmuş diyorlar ama ölü yatırım be hacım tutmaz!
ütopik bir düşünce olsa gerek. bu koyun halka tatlı gelen birşeyler var ama idrak edebilen beri gelsin anlatsın.
hırsız, yalancı, kaba, seviyesiz, nursuz olamamaktır. örnekleri çoğaltabiliriz.
apranax verin hepsine birer tane diş ağrısına iyi gelir.
ara sıra entellektüel olucam diye işin bokunu çıkarmaz ise daha bir seveceğim yazardır. bir de tez haber verin spor gazetesine yazmayı bıraksın. ne kadar içi boş ve gereksiz detayların var senin öyle yahu!
tamam işte cevap sloganın içinde gizli zaten. ''ayrım yapan kalleştir''. bölücü ibneler düşünsün.
cm'nin 2010 versiyonun yanında başyapıt kalan oyun. menüler basit, taktikler, antremanlar içinden çıkılması zor bir durum değil. istikrarlı bir kadro ve buna paralel olarak taktikle, çok mütevazi takımları bile zirveye çıkartabiliyorsunuz. hala oynarım, zevk alırım.
yok bu ülkede ki müslümanlara söz hakkı tanınmasını sağlamışda bik bik bik.. ulan bu ülke'nin tamamına yakını müslüman zaten. erbakan'dan evvel tuvalete izin alarak mı gidiyordu tüm müslümanlar? te allah'ım.