bugün
S
serenity painted death3 yıl önce
aslolan fenerbahce dir
(#34765407) ile ne yazık ki birilerini fena halde hatırlatmış ve galatasaray" a yaptığı kırıcı çıkışla üzmüş fenerbahçe fanatiği yazar. kendisini büyük bir mutlulukla donuza eklerken, futbol yüzünden insanların kalbini kırmanın gereksiz olduğunu hatı… devamını gör
S
türkiyenin en kötü cumhurbaşkanı
Bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanıdır.
S
amın estetik bir organ olmayışı
Tüü aminza sıçayım sizin. iyice kerhaneye döndü burası. Doğru düzgün bir şey yazan yok. Yarağı kalkan ilk iş buraya üye oluyor galiba. Pü aminza koyim.
S
vatan hainleri
yaşadığı ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, osssura osssura yatıp; sabah kalktığında da eline molotofu alıp, sağa sola atan, ülkesine zarar veren fare suratlı, insan görünümlü hayvanlardır. ~en basitiyle bu~
S
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
S
frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü
(img:#2294127)
S
nihavend longa adlı omurgasız
S
S
S
öyle bir şey yazın ki sahibinin sesiyle okuyalım
Hoş geldin kaadınım, kadınım hoş geldin. ~Swh~
S
altılı masa
Dersimli kemal Ali fetöcan Serok ahmet Temel dede Yolundan sapmış akşener Bir de adını bilmediğim biri var herhalde ümit özdağ'ın yüksek lisans öğrencisiymiş eskiden kafası pek çalışmazmış bu nurcunun. Kısaca çapsızlar birliğidir. Ümit özdağ'ı… devamını gör
S
küçük mutluluklar
adı ustunde kucuk olan seylerden mutluluk bulma yontemı. polyanna misali olmayan durumları varmıs gıbı gosterıp gercegı ırdelememe ve o an ıcın mutluluk hıssetme halı. kucuk oldugu ıcın yıtırmek de kucuk bı an ıcınde olacaktır. belkı de aranılan mutl… devamını gör
S
ekşiden gelen 3 bayanı ganimet olarak alacağım
yıllardır burun kıvırdıkları yere adım atmışlar biz buraya ömrümüzü verdik ekşi sözlükten gelen 3 tane hanım seçip ganimetim olarak götürmek benim hakkımdır.
S
bana bir yıl vereceksiniz
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, deprem sonrası birçok kez dile getirdiği sözünü, Osmaniye’de ‘daha kesin bir dille’ tekrarladı: “Bana bir yıl vereceksiniz.” (img:#2290174) önce 20 yılın hesabını verseydi keşke.
S
true nin sağ eli
Fotoğrafta olan elidir. Sağ eli sol eline göre bayağı büyük çıkmış tabi ters kamera açısıyla çekildiği için sağ sol olarak gözüküyor belirteyim istedim. Hal böyle iken adama sorarlar haliyle; mübarek hergün mü asılıyorsun? (img:#2290165)
S
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
S
aptal olmak
uktecinin notu: ?? ukteyi veren: `fatal` (08.10.2008 00:47) genellikle ise cok yarar. söyle bir söz vardir: "en güzel aptal rolünü zeki insanlar oynar." tabi ki tartisilir. okul haricinde is yerinde karier yapma pesinde degilsen aptal olmalisin.… devamını gör
S
frank lucas ın yalama hastalığı
S
2 10 boyunda güzel hamarat iyi kalpli kız
Kapı gibi maşallah. Bizim evin kapısından daha çok gideri olan kızdır.
S
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
S
pusuda bekleyen akrabalar
Hayatta Başarısız olmanızı isteyen ve böylece sizin üzerinizde hakimiyet kurmak için bir sansar gibi pusuda bekleyen tiplerdir. Bu hastalıklı insanlar, Başınıza gelen kötü şeylere içten içe sevinir ve kendini güçlü hissederler. "Her zorbanın içinde… devamını gör
S
sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri
SELAM. KIZLARINKiNi MERAK EDiYONUZ TAMAM KIZLARDA ERKEKLERiNKiNi MERAK EDiYODUR BENCE. ÇOK DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDiM. SÖZLÜK ERKEKLERiNiN BUGÜN GiYDiĞi KIYAFETLERDiR. BU TANIM ŞEYSi. EVET. SiYAH GÖMLEK, SiYAH KRAVAT, GRi-SiYA… devamını gör
S
akrabalardan nefret etme sebepleri
daha cok meraklı akrabalardan gecici bir sure uzaklasmakla sonuclanabilecek bir hadisedir. soyle ki, bazı soruları bu akrabaların asla bitmez, kabus gibidir. lisedeyken, kızım senin niye sevgilin yok? unıversitedeyken, ne zaman bitecek okul? oku… devamını gör
S
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
© copyright 2005 - 2026