bugün
- incil vahiy9
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı7
- zihin okuma mümkün mü4
- 30 ağustos zafer bayramı16
- türklerin türkiye de asimile olması6
- nervio hamferdi9
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- sarapci koala68
- tai lung44
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- rafael leao34
- 0 0 713
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- mustafa kemal atatürk7
- galatasaray9
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- almanya4
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- anın görüntüsü18
- cem yılmaz7
- beklenti2
- zihin kontrolü2
- şarap2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- aleksey batrakov11
- ekt2
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- tarihsizlik3
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- tom holland5
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- menzil cemaati ne üretiyor9
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- fenerbahçe24
- muhabbeti sarmayan kız3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- amerika birleşik devletleri2
- futbol10
entry'ler (19)
Benim bulaştığım bulaştığıma bin pişman olduğum bir iştir. borçlandığıma mı yanayım kandırıldığıma mı, bana göre bir iş değil 750$+KDV = kazığı yediniz efendim, biraz da gaz verirler tamam. şükür kurtuldum ama borçlar başa bela.
Borcunuz varsa muhtemelen aranma sayınız artar.
Mustafa Kemal' in okuduğu kitap sayısı 3977 dir ve okuduğu kitapların özet şeklinde altı çizili halde yayımlanmış hali vardır, Atatürk' ün zekasından şüphe edenler özet halini bile okuyamazlar , kısacası bu insanlarla münakaşaya girmeyiniz, Değil Sayın Tayyip Erdoğan şu dönemde kimse ile kıyaslamayınız, Atatürk bir idoldür.
Mustafa Kemal' in okuduğu kitap sayısı 3977 dir ve okuduğu kitapların özet şeklinde altı çizili halde yayımlanmış hali vardır, Atatürk' ün zekasından şüphe edenler özet halini bile okuyamazlar , kısacası bu insanlarla münakaşaya girmeyiniz, Değil Sayın Tayyip Erdoğan şu dönemde kimse ile kıyaslamayınız, Atatürk bir idoldür.
Kezban kız yorumudur , normali sesli güldümmm olmalıdır 😄 .
Çömü, uludağ üniversitesi fen edebiyat fakültesi.
Düşünüyorum öyleyse varım yada üşeniyorum öyle yarın .
Ne bok yersen ye nasılsa ağzına sıçarım.
Satış hedefleri tutmayınca yüzüne bakmayan kişi . Kuzenim yazdı .
Satış hedefleri tutmayınca yüzüne bakmayan kişi . Kuzenim yazdı .
+ Seni Seviyorum
- Olabilir
- Ne yapayım
- Neden
- Bende seni seviyorum ( laf olsun diye söylenmeyince güzel ) .
- Olabilir
- Ne yapayım
- Neden
- Bende seni seviyorum ( laf olsun diye söylenmeyince güzel ) .
Kaçıncı bölümde kaldım, sezonlar karıştı, vay arkadaş bu yabancılar neden ikide bir sezon bitiriyor dediğim yabancı dizi. Güzeldir eğlencelidir ama mümkünse üst üste izleyin daha güzel oluyor 1 hafta beklemek sıkıntılı oluyor.
Uzun hikaye filmini izleyip çok etkilendiğim lisede Kuyucaklı Yusuf adlı eserini okuduğum mükemmel bir yazardır.
Eskiler her zaman özlenir, yaşanılan an her zaman kötü gelirken geçmiş daima güzeldir ama unutmamak gerekir ki bugünde geçmiş olacaktır. Anın tadını çıkarmak lazım ha ben tadını çıkartıyor muyum? Hayır .Yaşayın istediğiniz gibi bea.
Her zaman terk edilen kaybeder, terk edilme acısı ağır, terk etmek kolay eğer sevmiyorsan tabi. Seviyorsan ikiside zor.
Allah kimsenin başına vermesin düşünmek bile istemiyorum, Allah annesini kaybedenlere sabır versin, keşke anneler babalar ölümsüz olsa.
Kitabını okuyalı 2 ay oldu, çok beğendim ancak filmini izlemeyi düşünmüyorum, kitabını okuduğum eserin filmini beğenemiyorum , bıraksınlar da kitaptaki gibi hayal dünyamızda kalsınlar.
i phone un beyaz olanının makbul olduğunun farkında olan insandır.
Feyyat hoca candır, gerisi heyecandır dedirten üniversite öğrencisi olduğunuzu hissettiren, olumsuz yorum yapanları anlamadığım, 4 yıllık üniversite eğitiminden sonra formasyonda karşıma çıkan iyi ki formasyon almışım diyeceğim derslerine hevesle gittiğim , çarşamba günüm full olmasına rağmen akşam 20.30 daki dersine koşarak girdiğim hiç devamsızlık yapmadığım tek hoca.