bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi15
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- 2026 dünya kupası26
- beni de gammaz yapın3
- kadınların piç erkek tercihi4
- futbol21
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek3
- saraca finch house9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- seven filminde kutunun aras kargoyla gelmesi2
- değersizlik hissi5
- yeni yazarlara öneriler7
- tatile giderken götürülen ilaçlar3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- hegel diyalektiği vs marx diyalektiği2
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler7
- dünya19
- iltica3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- arjantin'in elenmesi2
- deniz göktaş37
- belçika5
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- amerika birleşik devletleri6
- meksika9
- ingiltere5
- raikagetokatlayan6
- ragnar rockefeller38
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı5
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- modern haşhaşiler2
- 5 temmuz 2026 hüseyin çelik'in akp açıklaması2
- ebola salgını2
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl3
- vay vay vay gocu abim hoşgeldin2
- günün şiiri20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- zihni göktay7
- ofsaytımsı3
- ispanya4
- togg limuzin4
- saraca biraderin dönmüş olması2
- portekiz2
entry'ler (45)
etrafındaki kuru kalabalığın dertlerini dinlemekten bıkmış insanın yegane isteğidir.
odtülüler hemen alınmasınlar ben hiç odtü'ye özenmedim ama Harran Üniversitesi'nden bir öğrencide password kelimesinin türkçe'sini bilemedği için elendi. burda eleştirilmesi gereken, odtü veya harran üniversitesi değil, adaletsiz bir sınav sisteminin sonucu olarak kendini geliştirmeye meyilli olmayan insanların haketmedikleri yerlerde olmasıdır.
türkiye'deki yaman çelişkilerden biridir.
eğitim sistemimizdeki yanlışların bir bir ortaya çıkmasıdır. ezberci, genel kültürden yoksun, yetersiz bir eğitim sistemini odtü öğrencisi bile belli ediyor işte.
edit: bunlar gerçekler anca eksileyin. böyle devam ettiği sürece bu ülke gelişemez.
edit: bunlar gerçekler anca eksileyin. böyle devam ettiği sürece bu ülke gelişemez.
halkımızın malesef tembel bir yapıda oluşu bunun en büyük sebebidir. Gerici, yobaz dediğimiz iran bile uzaya maymun gönderdi ve şimdi insan göndermek için çalışıyorlar. Politikaları halkının refahı için mi orası tartışılır.
beklersin ve beklediğin kişiyi bulamazsın sonra beklediğin o kadar yıla yanarsın.
çin'den ne gelirse gelsin dikkat edilmelidir.
mutlu olmak için, beraberken yüzüne gülen ama ayrıldığında durmadan arkasından konuşan ikiyüzlü insanlara ihtiyacı olmadığını düşünen insandır.
insanın midesini kaldıran, hayat bilgisi dizisi'ndeki ülperi karakterinin yaptığı kıymalı sütlaç gibi bir hissiyat veren tatlımsı. aynı zamanda yeni bir yazarmış.
ikonlar, renk tonları facebook'a benzemeseydi, biraz daha orjinal bir tasarım olsaydı keşke.
ateist tanıdıklarım böyle düşünmezler hiçbir zaman. bu düşünce yapısıyla tanrının varlığını reddetmek çocukçadır. ancak onlar şöyle düşünüyor: "Madem öğretmen sınıftaki herkesin geçmesini isterken sınav yapmak zorunda, bu hoca öğrencilerinin kaç alacağını bilerek bir sınava sokuyor ne kadar ilginç."
gerçekten geçmişi hatırlatıyor. galatasaray'ın efsane kadrosuyla oynamak, onun efsane olmasının nedenlerinden biri.
sözlükte yazıyor.
doğru kıyaslama android vs ios olmalıydı. işletim sistemlerini kıyasladığımızda android işletim sisteminin f/p açısından daha mantıklı olduğu düşünülebilir. android özgürlükse ios esarettir aslında. ancak ios bariz daha stabil bir işletim sistemidir. bunun sebebi ise cihaza yapılan kısıtlamalar sonucu, android'e kıyasla yapılabileceklerin daha kısıtlı olmasıdır.
nikola tesla sırp kökenlidir.
bunu diyen kişi kesin bir hata yapmıştır.
çocuğu olacağı zaman sigarayı ve alkolü kesecek kadar insan olabiliyorsa tabiki evlenilir. içki haramdır diye içmeyen kızların evlenmeye uygun olduğu gibi bir çıkarımda bulunmak doğru değildir. ama çocuğuna gebe kaldığı zaman içki ve sigaraya devam edip, çocuğuna zarar veren biriyse tabiki onun vicdansızlığıyla alakalıdır.
üzüntüsünü kesmek için durmadan yiyordur belki. eski sevgili kelimenin tam anlamıyla okunmuş roman gibidir.
her cümlenin sonuna "ya la" koyulması bu duruma çok iyi bir örnektir. söz konusu türk insanı olunca bir ton örnek bulmak mümkündür.
kişinin içkiyi hayatında, ilk kez, fazlaca içmesi sonucu meydana gelen sarhoşluktur. Hatta şişeyi efkarlı müzikler eşliğinde, tek başınıza bitirdiyseniz ağlama krizlerine ve eski sevgiliye duyulan özlemin tavan yapması gibi durumlara yol açabilir. Ertesi sabah ise kafa düzelmiştir ama şiddetli baş ağrısı başlamıştır.