bugün
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ben geldim naneler19
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek14
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- devlet kim lan7
- pandela43
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- günün iddaa kuponu2
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- menekşe moru oje4
- pandela tarzı entry gir6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- wednesdayin annesi8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- mmm pandela poposu kocaman5
- anın görüntüsü20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- annenin ölmesi5
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- azgın türbanlı10
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- tai lung ile revani yemek4
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- izlenmiş en kusursuz film8
- pandela1bukentay3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- 20263
- zoey2
- güne bir şarkı bırak2
entry'ler (15)
bu sabah yaşadığım durumdur, pire ve uçuşmak kelimeleri ile muhattap olmak isterdim doğrusu..
ulusalcı kemalistlerin milli yazarı..
türklerdeki boy anlayışı kürtlerde aşiret olarak önümüze çıkmaktadır, lakin bu aşiret düzenini devlet çok açık ve net biçimde kendi lehine hep desteklemiştir bölge halkını kendi himayelerinde tutmak için kullanmıştır lakin çıkıp ahmet türkün yada sırrı sakıkın aşiret liderleri olduğun söyleyip bunlar kendi halkını eziyor diyorsanız size bi yerleriyle güler insanlar, adamların bi ekonomik veya siyasal çıkarı olsa gidip iktidar partisine yamanırlar, sedat bucakta yada zülküf izol da olduğu gibi, bu adamların çocuklarına bırakacağı tek şey yüzlerce dava ve binlerce yıllık hapis cezaları olacaktır...
kimlik ve kültürel sorunları yoktur bu konuda gayet rahatlardır bazen kendi askeri bunları dini inanışlarını dizginler öteler baskı altına alır ama her zaman o klasik devlet anlayışı onları sorulamaktan uzak tutmuşlardır, devlet onlar için bireylerden toplumlardan daha çok önemlidir, özellikle orta anadolu türklerinni yaşam seviyesi gayet kötüdür ama küçük olsun benim olsun anlayışı onlara ellendekilerle yetinme düşüncesini aşılamıştır, kürtler ise bu ülkede kimlik dil kültürel olarak hiç bir zaman kabul edilmediler var oldukları gerçeği görmezlikten gelindi. eee adamlar uzaya turist yollar seviyeye geldiklerinde bizimkilerde artık kürt sorununu kabul ettiler artık bi sonraki çağda çözüme kavuştururlar...
öldürülen 35 kişi kürt olduğu için pekte önemsenmeyen olaydır,zaten yılbaşı kutlamalarıda full time şapii şapiii (!)
batı bölgesindeki işsizliği düşününce doğudaki kaçakcılığın allahın emri olduğunu anlamak gerekiyor ,ırak ve iran sınırlarını keyiften geçip katır sırtlarına mazot yükleyip geliyorlar diyorsanız size diyecek çok şeyim var ama sözlük formatına aykırı ,özele gelin..
belli inanç ve etnik kimliğe karşı yapılan sistematik katliyam aynı zamanda kız çocukları subaylara evlatlık olarak verilmiş ciddi bi rakam ise farklı yerlere sürgün edilmiştir, birleşmiş milletlerin soykırım tamına uyuyor gibi.
iki seçenekleri vardır kopyala yapış yada bu işleri yapan bi kırtasiye!
ramazan yukarıgöz de bizi son derece üzmüştür.
bakkala kimin gideceğini belirlemek için batak oynamak.
insan kılığına girmeleri daha bi şaşırtıcı olurdu aslında.
balkonda rakı sefası yapan babamın sek rakıyı ''al tadına bak'' demesi ile aldığım yudum ve tadı hala aklımda büyünce bile uzun bi süre rakıya karşı bi önyargım vardı ama artık o önyargıyı kırdım.
milli piyango biletini aldığımda bi hayli umutlu ve mutluydum 8 tirilyon ile neler yapabileceğimin hesaplarını yaparken bugun çekiliş sonuçlarıyla amartiyi tutturduğumu gördüm neyse en azından bu seferlik paramızı kurtardık eski ruh halimdeyim şimdi(buhramlı karamsar) ay başını sabırsızlıkla bekliyorum.
trt de unutulmaz 15 kaleci hatasını izlerken 3nün bu kaleciye ait olduğunu gördüm hayli üzüldüm aslında akabinde kafasıyla kale direğine bi kaç sağlamlık testi uygulamıştır.
evden beş dakika hava alıyorum diyip bi daha gelmemek.