bugün

entry'ler (141)

kürtler ve türklerin çok şey olması

anlam verilemeyen olay. "ne var yani şey olmasanız hem çok şeylik iyi şey değildir. " seneca.

bir kuala lumpur orangutanı bin bozkurtu alt eder

tartışılması anlamsız olan söz. akrabımıza torpil geçiyoruz diye değil yanlış anlaşılmasın. ama zeki kılını yolduklarım kabul edelim.

bozkurtlar ordusu

ulumak konusunda desibel rekoru kırmayı hedefleyen tuhaf bir ordu.

brigitte bardot

serge abiye nasıl verir bu kadın anlamak güç.

30 yaşına geldiği halde erkek avuçlamamış erkek

adam gibi adam, erkek gibi erkektir. ibneliğin lüzumu yok. böyle erkekler bizim için erciyese de koyun lay lay lay.

kız kaldırmak mı kız düşürmek mi

(bkz: hamuna bile koymak)

2014 yılında milliyetçi olmayı sürdüren insan

atomu parçalasa dahi zeki sıfatına erişemeyecek insandır. tamamıyla rastlantısal olan bir varoluşu , varolunan milliyeti fanatizm boyutunda savunmaktan daha gülünç pek az şey mevcuttur.

orospu çocuğu küfürünün artık bayması

(bkz: haha iyi tespit oç)

yaşam ya venedik

bir gülenin bir daha güldüğü müthiş vecizelerden birisi. gülün utanmayın.

cristiano ronaldo dos santos aveiro

azmi örnek olacak düzeyde fakat yeteneğe karşı gelemez. ronaldo edison ise messi tesla'dır. zaten ronaldo bizimkini gandırmış misketlerini de çalmış küçükken.
(bkz: edison etkisi)

ayn rand

ağzını yüzünü kapitalizm sikesice insan. neyse ki kanserini o bok attığı ve minimal düzeye indirgenmesini istediği devlet ödemiş ve onu ve felsefesini gider ayak sikmiştir. amın kızı yine dellendirdi beni.

alper potuk

sırf taşşağına alınmış adam. güzel oluyor lan her sene rakibin elinden futbolcu almak. zaten top oynamıyoruz bu şekilde dalgaya alıyoruz herhalde amk. aziz seninde amk.

ünlü olunca herkesin güzel veya yakışıklı olması

ilyas salmanı, okan bayülgeni, ali eren beşerleri tanımayan insan söylemi.

okulda öğretilmeyecek 40 harita

sözlükte "40 cm damarlı" tarzında yazan ibnelerin yalanınında göstergesidir. rezil olmuşuz amk 13 cm ne lan .

breaking bad

cnbc-e den izlenmesi sorun teşkil etmeyecek dizi. herhangi bir erotik kısım dizide yer almadığı için sorun olmayacaktır. ferah ferah izlenir.

hz muhammedin ütopya yaratmak istemiş olması

inançlı biri olmamama rağmen bu şekilde düşünüyorum. hz muhammed eğer kuran ı yazmışsa tamamıyla ütopya inancıyla yazmıştır. kuranda adaletsizlikler eşitsizlikler ortadan kaldırılmak istenmiştir. ve dünyanın daha güzel bir yer olması ümidiyle erdem ve ahlak insanlara empoze edilmek istenmiştir. bunun yanında politik veya sosyo-kültürel açıdan insanları kaynaştırmak ve kilit bölgeleri işgal etmek için ayetler yazılmıştır. ama sorun şu ki günümüzde hala geçerliliği yeni yeni anlaşılan bilimsel olaylar nasıl yazılmıştır? ya hz muhammed bir dahidir yada gerçekten dinler vardır ama insanlar kendilerine göre hayatı kolaylaştıracak şeyleri kuran da yazmışlar ve kitabı kendilerine uyarlamışlardır. hayat tuhaf işte nihilizm falan.

ırkçılığın insanca olması

insanların anlamamakta güçlük çektiği olay. ırkçılık insanca bir kavramdır, insan özünde iğrenç orospu çocuğu akla hayale gelebilecek her türlü pisliği hayal eden aşağılık bir varlıktır. ırkçılık bu aşağılıklar arasında en nazik durumlardan birisidir. herkes özünde ırkçıdır ve bu çok normaldir. ırkçılık yapan birine "aaauv ne dedi kürt dedi zenci dedi ovvv" demek çocukluktur.

i am fucking you

ing. ben fakingim sen?

ekşi sözlük ü kapattırıyoruz kampanyası

götlerine nutella sürüp tokatlanasıca samimiyetsiz küçük burjuvaların toplanma yeri olan bir yerin kapatılmak istenmesidir. kapatılmasın bana göre orası üretemeyen ama herkese sallayan sikikleri tanıma turnusolü.

marilyn monroe

kendine has bir tipi var kabul ama sözlerine bakıyorum kadın resmen kezbanizmin temellerini atmış amk.
© copyright 2005 - 2026