entry'ler (16)

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Müzeyyen senar - hatırla sevgilim
Bir şarkı duyarsan sevdadan yana
Bir şiir okursan gözyaşı dolu
Ve hüsran olursa her aşkın sonu
Hatırla sevgilim, beni hatırla.

pazar kahvaltısı

Mutfakta hazırlık yapılırken arkada zeki müren dinlenen kahvaltı. Sormaa ne haldeyimm.

selamun aleyküm diyen insan iticiliği

Fazla anlam yüklemeye kasmanın gerek olmadığı, arapça selam verme aktivitesi. Ki adam zaten arap kökenliyse bi de annyonghaseyoo diye mi bağıracaktı dedirten başlık.

depresyon

Arkadaşımın sabah kalkıp yds'ye gitmemek için kendini içinde bulmayı çare bulduğu ruh hali.

starbucks

Kahveden ziyade süt bazlı ürün satan, yerine Cafe Nero ya da Caribou açık ara tercih edilesi kahve mekanı.

şaka maka akp nin ülkeyi 35 yıl ileri götürmesi

35yıl ilerlemek deyince gayr-i ihtiyari "nereye doğru" sorusunu sorduran entry.

bir şeye başlamak isteyip bir türlü başlayamamak

Tam da bunu ifade eden procrastination kelimesi. Kütahyalılar için sivtinmek kelimesinin dengi olduğunu da belirtelim amme hizmeti niyetine.

çalması zevkli olan parçalar

Gitar için "seether & amy of evanescence - broken" duyguyu verme garantili

modern insanın en büyük problemi

Tatminsizliktir. Mutluluğu pek çok yerde hatta bu sözlükte de bulamamaktır. Ama olsundur. Maksat yeşilliktir.

gecenin şarkısı

Wiz Khalifa - See You Again(feat. Charlie Puth)

gelmiş geçmiş en karizmatik kitap karakteri

Death note kendisi kitap sayılırsa burda light yagami derim ben.

kişisel gelişim kitapları

Egolar yeterince şişkindir hal-i hazırda, daha fazlasına gerek yoktur duygusu uyandıran itemler.

ilber ortaylı

"Adamın adı bile iki haneli rakamlarda dil biliyorum diyor" dedirten şeker gibi adam.

pokemon

Neden halen tekrarının verilmemiş olduğuna şaşırdığım, ilk çıktığı dönem itibariyle efsane çizgi film.

dünyanın en kısa korku hikayesi

King of pop Mikey'nin Thriller eserinde bahsini ettiği gibi "it's close to midnight, something evil urges from the dark"

bir kitaba 25 tl veren insan

Muhtemelen iyi kitaptan anlayan, iyi kitap okuyan insandır. Öyle insana can kurbandır.
© copyright 2005 - 2026