R
revamp9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
R
revamp9 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
R
revamp9 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
R
revamp9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
R
revamp9 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
R
revamp9 yıl önce
sabahları uyanmakta zorlanmak
uykunun en tatlı periyodunun saat 6 ila 9 arası olmasından mütevellit, uykusu ağır insanların içinde bulunduğu hal. kaçta yatarsam yatayım zorlanıyorum arkadaş, hep üzgün başlıyorum güne.
R
revamp9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
R
revamp9 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
R
revamp9 yıl önce
fenerbahçe
R
revamp9 yıl önce
fenerbahçe
R
revamp9 yıl önce
fenerbahçe
R
revamp9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
R
revamp9 yıl önce
27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçı
Maç bir gün ertelenmiş ve bu tarihe alınmıştır. Başlama vurusu 20:00 yer Türk Telekom arena. Not: saldır Cimbom !
R
revamp9 yıl önce
şenol güneş
`trabzonspor`un anorthosis gibi bir köy takımına elenerek `şampiyonlar ligi`ne katılamamasının baş sorumlularından biri olan eski kaleci, teknik direktör.
R
revamp9 yıl önce
darth revan
`star wars knights of the old republic ` evreninde, gelmiş geçmiş en büyük jedi ustalarından biri olacağı düşünülürken, öğrencisi `darth malak`'la birlikte karanlık tarafa geçerek cumhuriyetin canına okumuş olan , sithlerin karanlık lordu..
R
revamp9 yıl önce
arrested development
bir dönem cnbc-e'de yayınlanan, abd tv eleştirmenleri tarafından en iyi komedi dizisi de seçilmiş ancak nedense ülkemizde bir türlü beğenilemeyen ~ben de dahil olarak~ tv dizisidir..
R
revamp9 yıl önce
müslüm gürses
arabeskin ustatlarindan biridir. aranjmanlari asmistir. [bkz]kaliteli arabesk[/bkz] yapar.
R
revamp9 yıl önce
2016
`peşin edit`: 2015'e kadar bütün başlıklar parsellenmiş. nickim 2016'da bile güncel kalsın istedim. bizden sonrakilere kadar uzansın. yaklaşık 8 yıl sonra çok popüler olacak olm bu başlık. `tanım`: euro 2016'nın oynanacağı ve 2015'den sonra 2017'd… devamını gör
R
revamp9 yıl önce
kappa
spor giyimde bi ara çok iyi olan ancak son zamanlarda pek de ilginç şeyler yapamayan, italyan spor markası.
R
revamp9 yıl önce
burhan kuzu
prof. olup an itibariyle anayasa komisyonu baskanıdır. çiçek yerine gelecek adalet bakanı arasında ismi gecmektedir.
R
revamp9 yıl önce
10 aralık 2016 istanbul beşiktaş patlaması
Mecidiyeköyde büyük patlama olmuş arkadaşlar.. Haberi olan varmı ?
R
revamp9 yıl önce
kyk yurtları
içinde her türlü işin döndüğü f tipi cezaevi görünümlü yurtlar...
R
revamp9 yıl önce
beşiktaş taraftarı
en yaratıcı tezahüratların sahibi olan kitle. (bkz:kazan)
R
revamp9 yıl önce
3 aralık 2016 moussa sow un beşiktaşa attığı gol
beşiktaş'ı kocası yapmış olan moussa sow'un bir yıl aradan sonra tekrardan beşiktaşla nikah tazelemesine sebep olacak goldür.
© copyright 2005 - 2026