bugün
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi8
- zor erkeği oynamak4
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir11
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış3
- geldi yine deli3
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak7
- queen feristah3
- hapşıracak gibi olmak2
- özgüveni düşük tuvalet kapağı2
- ben ekonomistim4
- önüme geleni friendzonelarım2
- gerizekalı yazarlar zirvesi9
- okulda felsefi sorgulama yasağı3
- bugün ne yaptınız9
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu11
- 158 boyundaki diva kız2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- spor yapmayan erkek6
- avrupa klima krizi4
- gizem altunsoy3
- yazın dışarıda çırılçıplak dolaşmak isteyen insan2
- tırcı kadınlar2
- pandela24
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- tanga giyen kız2
- deniz göktaş11
- taksicilerin gri pantolon ve gömlek giyecek olması2
- aşk9
- gay bedenler klübü2
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- senin işin ekimde bitiyor2
- atatürk'ü sevmemek8
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- birazdan temmuza giriyoruz12
- amsızlık4
- dünyanın en ünlü dört keli3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- devlet4
- nutuk4
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- sözlükte siyaset tartısmak2
entry'ler (21)
sperm bankası da diyebiliriz beline kuvvet ne diyelim?
büyük sabır gerektiren,aynı zamanda alan bilgisi genel kültür ve formasyonu birden gerektiren tek meslektir.En kutsal iştir, izra herkesin eğitim hayatına yön verecek kişiler sınıf öğretmenleridir.
mila: rumca da isim anlamı 'tatlı sevgilim' demektir.ismi mila olanların uğruna yüzlerce şarkı yapılmıştır,türkçedeki leyla gibi düşünebilirsiniz.Ayrıca benim de adımdır.
karşıdakini yimeğe kalkmak.Artık ayak bacak yapmak olarak değişmiştir.
karşıdakini ne kadar inciteceği düşünülmeden yapılan HAYVANLIKTIR, insanlıktan nasibini almayanların işidir,toplumun ne kadar acımasızlaştığının bir göstergesidir.
bi süre sonra geçecek olan kısa süreli bi mallık durumudur, içinde bulunan insan bunun hiç geçmeyceğini düşünür ama yakışıklı bi baro bulunduğu anda en iyisi en yenisi olayına girilir.
üşengeç ya da yorgun insanların olayıdır.Anlaşılmak için anlatmak lazım gözler bazen her şeyi anlatamaz insanlar konuşa konuşa değil mi?
aptallığın önde gidenidir, vakit kaybetmektir başıma gelmiştir şiddetle kaçınmanız tafsiye edilir.
akpsiz dini sevmek müslümanlık, chp siz Atatürk ' ü sevmek Kemalistlik, mhp siz ülkeyi sevmek Türklük; bu üçünü bir arada yapmaksa adamlıktır!
beyinzsizliktir, emperyalizmin hayranlığıdır Türkiyedeki karşılığı fetoculuk ya da tayyipçiliktir.
bu durum başa geldiği sırada fark edilmeyen ama yapılabilecek en üyük salaklıktır,insanın kendine saygısını kaybetmesidir durumudur.Genelde de sizi seven yakışıklı/güzel bir kişi bulunduğunda unutulan boş zaman aktivitesidir.
diğer adı 'mazoşistlik'tir.insanın kendine saygısının kalmamasıdır.
vatana ihanettir, şerefsizliğin önde gidenidir,kansızlıktır vs vs
Kadınına göre değişir.Kimisi zengin bi koca bulup geleceğini güvence altına almak için, kimisi kendini güvende hissetmek için, kimisi sosyal statü edinmek için kimsi aşık olduğu için kimisi de hepsi için evlenir.
Okul içindeki ankesörlü telefonların koca arayan Bursalı genç kızlarımız tarafından bir an olsun boş bırakılmadığı,tüm eski sevgililerimin mezun olduğu lisedir.Şimdilerde hava lisesi olmuştur.Yapılan tek değişiklik ışıklar tv nin getirilmesi ve okul önüne bi kaç uçak maketi konmasıdır.
Bursa'nın en eski ikinci okuludur.sait faik ,reşat nuri gibi aydınları yetiştirmiş bir zamanların en gözde okullarından biridir.Şimdilerde ise tam bir siyaset yuvası haline gelmiştir.ayrıca benim ve galatasaraylı Fatih Serkan Kurtuluşun mezun olduğu lisedir.
Disko ve medya kralında sözlük kullanıcılarına yapılan pohpohlamalardan sonra çakma clubberların olayı patlatarak hayattan soğumama sebep olmaları şeklinde özetlenebilir.
Modern kıro ya da çakma clubber da diyebiliriz.genelde üniversite ortamındaki apaçiler küçük şehirlerden büyük şehire okumaya gelip ipini koparan masum anadolu çocuklarıdır.
Ar damarı çatlamış olan, cibilliyetsiz adam davranışıdır.
birden fazla sınıf seviyesinin aynı derslikte eğitim gördüğü sınıftır.Öğretmen zamanın bir kısmını 1.kademeye bir kısmını ikinci kademeye ayırır dersler ödevli ve öğretmenli olarakl ikiye ayrılır.Türkiyenin en acil çözülmesi gereken ancak bir türlü gündeme getirilmeyen sorunudur.