bugün
R
ramazan pidesi10 yıl önce
sözlük kızlarının çantaları
(img:#867623) matmazel marka çantadır. kendisi bavul gibi olduğundan hepsini çekemedim.
R
ben 6 yaşından beri viski içiyorum ulan
(img:#858939)
R
pkklı cenazesine katılmayana soruşturma açtırırım
ortadoğu'yu darmadağın etmek için küresel şeytani zulüm devleti tarafından planlanmış büyük ortadoğu projesinin eş başkanlarından ötekinin beyanı...
R
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
R
ramazan pidesi11 yıl önce
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
R
R
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
© copyright 2005 - 2026