bugün
R
rafael sobis11 yıl önce
mike tyson ın mavi siyah diş taktırması
Muhtemelen günden güne azalan itibarını geri kazanmak, ilgi çekmek için yapılmıştır. Abi zaten zor günler geçiriyoruz... (img:#743353)
R
rafael sobis12 yıl önce
cm 03 04
cm serisinin fm ve cm olarak ayrılmadan önceki son oyunu. ve öyle ki, hala deli gibi oynadığım oyun
R
rafael sobis12 yıl önce
göte vuruş kaç kuruş
Yaran halk sözleridir , kafiyesi edebiyata bile konu olacak kadar güzeldir.
R
rafael sobis12 yıl önce
24 eylül 2013 fatih terim in gönderilmesi
ünal aysal'ın istediği olmuştur.
R
rafael sobis12 yıl önce
football manager 2013
2012-2013'te cikmasi planlanan football manager oyunu. sabirsizlikla beklemekteyiz.
R
rafael sobis13 yıl önce
fenerbahçenin kupadan elenmesine sevinen kansızlar
çirkinleşmede, alçalmada zirve yapmış soysuz insan topluluklarıdır. ben istemesem de her türlü sonu işin milliyetçilik kısmına uzanan bir konu bu. bu tarz tartışmalara pek girmeyi sevmem ama futbol vasıtasıyla da olsa bazı şeyleri burada söylemek ge… devamını gör
R
rafael sobis13 yıl önce
sergen yalçın
türkiye'de oynamadığı takım kalmamış ve miadını doldurmak üzere olan futbolculardan biri.
R
rafael sobis13 yıl önce
football manager 2013
2012-2013'te cikmasi planlanan football manager oyunu. sabirsizlikla beklemekteyiz.
R
rafael sobis13 yıl önce
caps
odtüden pek hoşlanmayan bir yazar. kimilerine göre bir yarası olduğu idda edilse de kendisi buna katılmamaktadır. neyse efendim belki ilerde anlarız ya da anlamayız bize ne ki.
R
rafael sobis13 yıl önce
sneijder galatasaray a gelsin soyunacağım
(bkz:bamyasever) kışın hiç almayalim hacı. Zaten sevgilimiz bin bir trip atıyor. bamya çekilmez.
R
rafael sobis13 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
R
rafael sobis13 yıl önce
salca nın ranzasındaki olası fotoğraf
vatani görevini yapmakta olan salca rumuzlu yazarın ranzasına yapıştırmış olabileceği fotoğraflardır. ben dümdüz giriyorum ankete ama bu başlıktan cevherler bekliyorum beyler. ahan da benim tahminim: (img:#341699) salca'yı salla da ben gidince yap… devamını gör
R
rafael sobis13 yıl önce
fc barcelona
kudretli bir fitbol takimi.
R
rafael sobis13 yıl önce
fc barcelona
R
rafael sobis13 yıl önce
fc barcelona
R
rafael sobis13 yıl önce
fc barcelona
R
rafael sobis13 yıl önce
futbolcu tipi olmayan futbolcular
Futbolcudan başka her boka benzeyen futbolculardır. Futbolcu tipine kalıp olarak del piero'yu gösterebilirim. Futbolcu tipi olmayanlar; ali tandoğan veysel cihan pique(zaten forma da yakışmıyo şortun içine veriyo) iniesta ( tam cemaatçi tipi va… devamını gör
R
rafael sobis14 yıl önce
ordu halk millet
kafası basanlar ve anlam çıkarabilecekler için gerekli tanımmlar görseldedir; (img:#241944)
R
rafael sobis14 yıl önce
para sayan emenike fotografi
© copyright 2005 - 2026