R
radyocudeliemin5 yıl önce
5 dil biliyorum
~ukte~ beş farklı dil bilen insan söylemi. şekil 1a: "beş dil biliyorum; papamkaramca, sizovuşca, tageremce, yusişimce, kuş dili." (bkz:iğrençti biliyorum)
R
cb seçimi olsa kime oy verirsin
(img:#2162073)
R
korona aşısının kısır yaptığı iddiası
Ben unumu eleyip eleğimi astım çok şükür. Ama cocuk isteğim olsaydı biraz düşünürdüm bu konuyu.
R
jandarma
Solcuların polise tercih ettiği(her nedense) kolluk kuvvetleridir. Bir dönem:"jandarmaaa bizzzzzzzz, sosyalissstizzzzzzzzz!!" diye çığrılan marşları bile olmuştur. Bir halk türküsünden de anımsıyorum: (Pek bir oynak ve kıvrak bir melodiyle )"Jandar… devamını gör
R
şarkıcı kibariye nin aldatılması
(img:#2159072) (img:#2159071) Ünlü şarkıcı Kibariye’nin kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın ihaneti magazin gündemine bomba gibi düştü. Kibariye ile Ali Küçükbalçık çifti, şimdiye kadar aldatma ve affetme iddialarıyla birçok kez gündem… devamını gör
R
tavla
kız ve erkek olmak üzere iki çeşididir vardır.kız tavlası çok zevklidir,öğrenmesi de zor değildir..
R
tuborg bohem
tuborg un ürettiği malt ve lager bira. kutu şişe renkleri biraz göz yorucu. (img:#2154939)
R
arabanızın üzerinde biri tepinse naparsınız
Ben arabamla uzerinden geçerim gozum karadir. Seydioglu baklavanin sahibiymiş isterse ali koc olsun amk herkes haddini bilecek.
R
arabanızın üzerinde biri tepinse naparsınız
Ben arabamla uzerinden geçerim gozum karadir. Seydioglu baklavanin sahibiymiş isterse ali koc olsun amk herkes haddini bilecek.
R
en son ağlanılan film
denk gelip izlediğim, kesinlikle Türk Başyapıtlar arasında ilk 3 te yer alan Babam ve Oğlum'dur. Bir de dede olunca izleyeceğim.
R
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
R
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
R
tıraş sabunu varken tıraş köpüğü kullanan insan
(img:#2094875)
R
tıraş sabunu varken tıraş köpüğü kullanan insan
(img:#2094875)
R
karı gibi davranan erkeklere bir mesaj bırak
(img:#2092693)