bugün

sevdiği entry'ler

tengir budun

arkadaşlar, şunu övüp durmayın.
şimdi sözlüğe geri döner, ondan sonra bana bulaşır. ben de mecburen geri dönerim. kaybeden siz olursunuz. çekilmez olm bu. pis yaşlı.

v a m p i r o v

Hasta yakınlarına bakan yuzir.

Emeklinin durumu ile ilgilenmeyenlere sitem ederek haberleri izlemiyor sürekli eğlence programlarına bakıyor. Haney haney haney nerdesin haney.

Aslı acaba evlenecek mi kayahanla çok merak ediyorum. Havanurla murad ne yapacak acaba. Bunlar daha çok ilgilendiriyor beni.

yarın denize girecek olmam

Biz babafingo çıkacak diye girdik meriçe abe agacım. Veresin bi sigara parası hadi be agacim. Vermessen yiyesin mokarı.

müdür olmak

köylü bir adamın oğlu müdür olmuş. o da oğlunun makamını ziyarete gitmiş. adam köyüne döndüğünde köydekiler merak ettikleri müdürlüğün ne menem bir iş olduğunu anlatmasını istemişler adamdan.
adam da gördüğünce şöyle anlatmış müdürlüğü;

- ziyarad ziyarad ziyarad. sonra iade i ziyarad ziyarad valla hep ziyarad!

yanında osuran erkeğe katlanan kadın

Bu nedir kardeşim yahu bir erkek anası bacısı bile olsa yanlarında gaz çıkarmamalı ya. Edeb hû diyen kitle bile yapıyor ya. Git dışarı wc dolu ise ya . Osur gel ulan. Götün mü delik tutamiyorsun be derler adama ya.

garanti bankası

Korkudan 3bin lira vardı cektim demin.

yanlış zaman yanlış mekan

yürümek yasak.
nereden ne zaman yürüyeceğine, elinde ne tutacağına devlet karışır.
yürüyerek devleti yıkmak isteyenlere pabuç bırakmayacağız.

https://www.instagram.com...amp;igsh=bDh4cHl0ZGd6bWs4

bisiklete dat dat yapan sürücü kibirlidir

Kibirli ineğin tekidir. Kaçıl be kenara der korna çalarken.

Asla kenara çekilmem ortadan yavaşça giderim inadına.

askeri meriç gazinosu

Yine kalabalık yahu. Sahil kısmı masalar full.

Bira da buzzZz gibi..

Bana bakıyorlar nedense

29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı

Yine bekleriz aslanlarım...

huzurevi

Bayram sabahı, anılarını ve enteresan bilgilerini öğrenip istifade etme ve bayramlarını tebrik maksadıyla gittiğim yer. Kalabalıktı tabii, Gözlemlediğim kadarıyla vicdanını rahatlatma amacıyla gidenler çok.

Edirne'de jandarma yanında.

v a m p i r o v

Nooluyor yahu çayını içirtmediniz insana yahu. Tv kapali kitap okuyorum...
© copyright 2005 - 2026