sevdiği entry'ler

anın görüntüsü

(bkz: datça)
görsel

anın görüntüsü

görsel

frida kahlo

1907 yılında bugün doğmuş tarihin en gördüğü belkide en iyi kadın ressam.Bir diğer ressam diego rivera'nın eşi.

görsel

yıldız tilbe

görsel

13 yaşında israilli kızın uyurken bıçaklanması

işte bu haber her bombalamada ölen yüzlerce çocukdan daha fazla etki yapıyor. hemde müslüman bir ülkede.

ondan sonra popüler kültür ve kapitalizm kölesi olup, basında her çıkan habere de inanın. yüzlercesini umursamayın ama bir tanesine ahlak masası çalışanı kesilin.

ölümü savunmam tarafta tutmam ama adamlar 1 bizden ölecekse onlardan 1000 ölecek mantığında.

o 1000 çocuğun hakkını savundunuz mu da kalkıp burda bir canı savunuyorsunuz???

muhammed in anne ve babasını cehennemlik görmesi

neyse ben gideyim iftara 6 dk kaldı.
bir delille bin alimi ikna ettim
bin delille bir cahili ikna edemedim
demiş gazzali.

gecenin resmi

görsel

essalatü hayrün minen nevm

peygamber efendimiz hergün okunan sabah ezanında kalkar ve ışığını yakardı.bunu gören bilal-i habeşi de yanık sesiyle okuduğu ezanı bitirirdi. bir gün ezan okunurken peygamber efendimizin ışığının yanmadığını gören habeşi,efendimizin uyanamadığını düşünerek o esnada bunu (essalatu hayrun minen nevm)'i ilave eder. bunun üzerine efendimiz (sav) bilal-i habeşi ye bunu çok beğendiğini söyler ve bundan sonra hep böyle okumasını öğütler.

güzel sanatlar fakültesi

güzel sanatlar fakültesinde torpil olmazmı var. resim profösörü mehmet özerin izi sürüldü. bingo bir bayanı torpil yapıp okulda okumasını sağladı. sonra öğreniyorumki kızı grafik bölümünü okumuş. grafik bölümünde iş hayatında iyi para kazandırıyor. resim okusa iş bulamaz.

eskişehir güzelsanatlar fakültesindede millet vekilinin kızının okuduğunu biliyorum.

torpil yok diyen kişi yalan söylemiş olur.

ben bu durumu içmimarlıkta 3. olup mulakatta elendikten 2 yıl sonra öğrendim o zamanlar bir firmada ses kayıt cihazların tasarımında çalışıyordum. mimar sinan güzel sanatlar fakültesinin dekanının şişlide kendi reklam ajansı olduğunu bile öğrendim.

öss sınavını kazandım. mimar sinan entas bölümünü 100 üzerinde 80 ile yedeklerde kaldım. marmara içmimarlıkta 3. oldum fakat 40 kişi yerine 20 kişi alarak mulakatta elendim 39. oldum. malesef mecazi anlamda arkada oynanan oyunlar yüzünden eğitimimi tamamlayamadım. ben dersimi iyi çalıştım:)

10 haziran 1990 pkk nın çevrimli köyü katliamı

kahpe terör örgütü pkk'nın 10 Haziran 1990 tarihinde, Şırnak’ın Güçlükonak ilçesine bağlı Çevrimli köyünü basarak korucu evlerine saldırıp, 12’si çocuk, 7’si kadın ve 4’ü korucu olan 27 kişiyi evlerinde yakarak katlettiği, 6 kişiyi ise yaraladığı katliamdır.

ota boka döwlet yopti diyen bugünün solcusu ayaklarındaki orospu çocukları çok iyi biliyor da sesleri çıkmıyor bu katliamlara. bugün devlet yaptı dedikleri katliamı pkk'nın yayın organı serxwebun dergisinde nasıl övüne övüne anlatıyorlar.

görsel
serxwebun dergisi, 1990 haziran sayısı, sayfa 14.

görsel
görsel
görsel

bizzat kendi ağzınızla çoluk çocuk öldürdüğünüzü ballandıra ballandıra anlatan kahpe evlatları, bugün hala devlet yaptı diyecek kadar yüssüz itlerden başka bir şey değilsiniz. sizin ne büyük orospu çocuğu olduğunuzu alem unutsa biz unutmayız. unutanlara da hatırlatmaya devam edeceğiz.

dünyanın en siyah malzemesi

2014 yılında surrey nanosystems isimli şirket tarafından üretilen alüminyum üzerinde büyüyen nanatüplerin oluşturduğu vantablacktir.

vantablack görünür ışığın %99,965 ini kızıl ötesi radyasyonun ise %99.85 ini absorbe ediyor.

Ürünün uzay teleskobu ve kameralarında kullanılması planlanıyor.

görsel
© copyright 2005 - 2026