bugün
- geceye bir şarkı bırak13
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki6
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- sinir bozucu şeyler9
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek16
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek6
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu8
- ben geldim naneler30
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın3
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- 90 ların özel olmasının nedeni3
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- ölmeyi planladığınız yaş3
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek2
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- bir insana çirkin demek6
- 29 yaşında olmak3
- sigarayı neden seviyoruz5
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü3
- clydeless bonnie8
- anılar o geceler2
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- fetiş nedir kime denir4
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- pasif içicilik3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- zengin kızların güzel olması4
- kuranda namaz yok8
- pilavlı sohbet vs rakı balık6
- meme fetişizmi3
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- kahvaltıda kola içmek3
- 15 temmuz2
- testere adamın dibidir3
- babanın sarhoş olması5
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- günün şiiri15
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- haluk levent'e para emanet etmek23
entry'ler (10)
Kendilerini iyi biri olmak zorunda hissetmeleri. Gerçek karakterlerinin (iyi veya kötü) ara ara ortaya çıkması.
Seinfeld devrim niteliğindedir. öncesinde ona benzeyen hiçbir yapım olmamıştır. Bi bilgi birikiminin sonucu değil, yepyeni bir düşüncenin sonucudur. döneminde ikinci en popüler tv serisi olan friends de bir çok yönden seinfeld çakması kabul edilebilir.
insanlara daha önce görmediği bir şey sunmanın getirdiği başarının benzerini yakalamanın tek yolu büyük bir prodüksüyonda yer almak.
Hiçbir ana oyuncu seinfeld öncesinde bu denli tanınmıyordu. Sonrasında da büyük projelerde yer almadılar. Seinfeld oyuncularını öne çıkaran dizinin orijinal olmasıydı.
insanlara daha önce görmediği bir şey sunmanın getirdiği başarının benzerini yakalamanın tek yolu büyük bir prodüksüyonda yer almak.
Hiçbir ana oyuncu seinfeld öncesinde bu denli tanınmıyordu. Sonrasında da büyük projelerde yer almadılar. Seinfeld oyuncularını öne çıkaran dizinin orijinal olmasıydı.
(bkz: aylak bakkal testis tartar)
Sözlük içi konularla fazla ilgilenmesinin nedeni dış dünyaya olan ilgisizlik anlamında.
Sözlük içi konularla fazla ilgilenmesinin nedeni dış dünyaya olan ilgisizlik anlamında.
Dayak yemiş biriyle sevgili olma nedenidir.
Benim bu insan. Sevgi de dâhil duygularımı gösterdiğimde zayıf görüneceğimi düşünüyorum. Hatta dalga geçilmekten korktuğum bile oluyor..
Genelde istenmeden olur. Aynı miktarda gıda tüketmesine rağmen fiziksel aktivitenin azalması ve sonuçta bazal metabolizmanın düşmesi sonucu alınan gıdanın fazla gelip depolanması mekanizması ile görülür sıklıkla.
Belli bir yağ içeriği olan, ayrıca yine tokluk verdiğine inandığım su ve tuzu yeterli miktarda içeren gıdalardır.
Peyniri ve domatesi oran olarak az kalmış kahvaltı. yoksa hıyar mı fazla bilemedim.
Başta kimlerin çalıştığını yazdıkları yere "burayıokuyanvarmı" yazmışlar.
Cevap vermek istiyorum: ben okudum. Bu ucuzlugun altına kim imza atıyor diye görmek istedim.
Yine de güzel bi şey denemişler. Bi sonrakine daha samimi, daha mütevazi olurlarsa işlerine yarar diyeyim.
Cevap vermek istiyorum: ben okudum. Bu ucuzlugun altına kim imza atıyor diye görmek istedim.
Yine de güzel bi şey denemişler. Bi sonrakine daha samimi, daha mütevazi olurlarsa işlerine yarar diyeyim.
Siz de aynı şekilde davranırsanız elinize bir şey geçmeyecektir. Yazın o yüzden