bugün
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok10
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı17
- sözlükte psikolojik delilerin olması7
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazın amacı4
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- filenin sultanları5
- aslında italyanın kazanması4
- melissa vargas7
- ağlıyorum sözlük4
- ithal oyuncularla turnuva kazanmak3
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- kendinle ilgili bir özellik bırak3
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- muslettin amca6
- islam'ın hak dini olması2
- claudian clouds17
- özbek kadınlar14
- çok fazla dolandırıcı var3
- sözlüğün en tembel yazarı5
- yaradana tüm günahlarınızı itiraf edin saklamayın4
- robert de niro3
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması2
- hayatım yüz temizleme jelimi gördün mü diyen erkek2
- askerde kitap okumak2
- kıraathanede masaya yumruk atıp isyan etmek2
- true sözlüğün en namuslu ve ahlaklı yazarıdır5
- mozambik2
- zeytin sevmeyen insan3
- pipinin kalkmaması3
- iblis gece gündüz sizi kınıyor ve suçluyor3
- yazarların bıktığı şeyler2
- zeytinli poğaça3
- eski sevgiliye mesaj atma eşiği2
- hepiniz maçı izleyeceksiniz5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- niyet her şeyin başıdır2
- sarapci koala48
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz4
- sözlük whatsapp grupları12
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- masturbasyon yapmamak2
- linç bağımlılığı3
- silver kpss'ye girdi mi sorunsalı3
- tanrının bile bilmediği günahınız2
entry'ler (31)
illuminati, bilindiği gibi galileo'nun zamanından beri süre gelen gizli bi akımdır. bu akım bilimin, felsefenin öncüleri tarafından kurulmuş kiliseye karşı olan ve son derece tehlikeli olan gizli bir oluşumdur. bu oluşumun içerisinde öyle sokaktan toplanan ergenler yer bulamazlar. tamamı bilimin ışığında aydınlanan kişilerdir. matematiksel alanda uzmanlaşmış ve son derece zeki olan kişilerdir. bu nedenden dolayı beyninin zerre kadarını bile güçlükle kullanan ergen bozuntusu liseliler bu oluşumda yer alamazlar.
buradan çıkarılacak sonuç : serkan inci tamamen insanların sözlük'e olan ilgisini, merakını artırabilmek için ortalığı illumina vs.. türündeki laflarla bulandırıyor. dikkat çekme çabaları.
buradan çıkarılacak sonuç : serkan inci tamamen insanların sözlük'e olan ilgisini, merakını artırabilmek için ortalığı illumina vs.. türündeki laflarla bulandırıyor. dikkat çekme çabaları.
bestelerinin güzelliği ile sesi ters orantılı olan şahıs.
senin beynin ayıkken de çalışmıyor ne yazık ki dostumç.
eğer senin ataların bu ülkeyi o cepheden bu cepheye koşarak var olur hale getirdi ise ; sende onların psikolojik halini bir nebze de olsa anlamak için, disiplin nedir görmek için paşa paşa gideceksin arkadas! yoksa hain ile aranda ne fark kalır? aynı düşünceyi savunuyorsunuz.
(bkz: eşşeğe altın semer de bağlasan eşşek yine eşşektir)
atalarımızın önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum.
atalarımızın önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum.
facebook'ta toplam üye sayısı yaklaşık 550 milyon iken, allah'ını seven 999.999.999.999.999 kişi arayan tek milletiz.
alevilik denilen hz. ali'yi önde tutmak demektir. hz. ali bir müslümandı ve islamın gerektirdiği tüm buyrukları yerine getirdi. hacı bektaşi veli'nin şiirlerine bakacak olursak allah-peygamber-ali üçgeni içerisindedir. yani müslümandır. fakat son yıllarda işin kolayına kaçan alevi görünüşlü tipler ; "hz. ali bizim yerimize de namaz kıldı ve oruç tuttu" gibi komik bir söylemle islamın en önemli buyruklarını reddeder hale geldi.
bu nedenden dolayı değillerdir arkadaşım. fakat islam hoşgörünün dinidir.. iyiliğin, doğruluğun dinidir. ve bu nedenden dolayı da onlar bizim kardeşimizdir.
bu nedenden dolayı değillerdir arkadaşım. fakat islam hoşgörünün dinidir.. iyiliğin, doğruluğun dinidir. ve bu nedenden dolayı da onlar bizim kardeşimizdir.
bilm adamlarının üzerinde çalıştığı ama benim saçma ve bir o kadar da gereksiz bulduğum bir çalışmadan ibarettir.
ünlülerde oluşan o zorla çekiliyoruz imajını bilgisayarda görünce insanın biraz utanması olası olan durumdur.
"geçen gün imam ikinci rekattan sonra serbest bıraktı". ile türdeştir.
yetersiz sevgi ve yanlış yönlendirmenin doğurduğu asosyalliğin bir diğer yönüdür.
bir gün karşıdan karşıya geçerken yaşlı bir amca çarptı gözüme. aslında ona yardım edip karsıya geçirmek istedim ama nedense içimdeki birsey buna engel oldu. adam karşıya geçmek istiyordu. çabalıyordu.. ben nedense umursamayarak yolu ortaladım. ama sonradan hiçbir sey düşünmeden amcanın yanına gittim hızlı adımlarla ve onun koluna girip karşıya geçirdim. o an yaşadığım mutluluk ömrüm boyunca yaşadığım en iyiler arasındaydı..
kankalık, arkadaşlık içgüdüsünü korumaya çalışan insan tiplemesidir.
sözlük içerisinde pek sevilmese de seveni de olan şahsiyettir.
süleyman demirel'in "genel evleri kapatalım da bizi mi s*ksinler?" sözünü aklıma getiren haber.
annesini düşünmeden söylenen, ağzından çıkan kelimeleri düşünmeden sarf eden insancıkların söylediği söz(!) topluluğudur.
sadece türklerin, türkiye'nin değil ; dünya'nın önünde saygı ile eğildiği, eşsiz bir lider.
(#3) haklı gibi.
kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmasalar da aralarına alırlar. bu yadsınamaz bir gerçektir.
kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmasalar da aralarına alırlar. bu yadsınamaz bir gerçektir.