bugün

entry'ler (3)

acil beyler x

Arkadaşlar günaydın öncelikle bir şey soracağım sizlere, 14 Haziran tarihinde kız arkadaşım ile sürtünme yoluyla birlikte olduk çıkan meni üzerime geldi ama onda da biraz geldi diye şüphelendik ardından hemen banyo yaptırıp temizlettim. Ertesi gün sürtünme yoluyla hamileliğin mümkün olduğunu öğrendim biraz telaş yaptım çünkü hazır değildim. 28 Haziran tarihinde de normal şekilde kız arkadaşım regl oldu 1 hafta sürdü. Benim de aklımda ki sorular kalktı o gün daha sonrasında aradan 19 gün geçti yani bugün. Ben hamileyken de regl olabileceğini duydum tekrardan endişelendim. Anksiyete hastası olunca insan detayına kadar düşüyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

beyler yardım edin

Arkadaşlar günaydın öncelikle bir şey soracağım sizlere, 14 Haziran tarihinde kız arkadaşım ile sürtünme yoluyla birlikte olduk çıkan meni üzerime geldi ama onda da biraz geldi diye şüphelendik ardından hemen banyo yaptırıp temizlettim. Ertesi gün sürtünme yoluyla hamileliğin mümkün olduğunu öğrendim biraz telaş yaptım çünkü hazır değildim. 28 Haziran tarihinde de yani 14 gün sonra normal şekilde kız arkadaşım regl oldu 1 hafta sürdü. Benim de aklımda ki sorular kalktı o gün daha sonrasında aradan 19 gün geçti yani bugün. Ben hamileyken de regl olabileceğini duydum tekrardan endişelendim. Anksiyete hastası olunca insan detayına kadar düşüyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

beyler yardım edin

Arkadaşlar günaydın öncelikle bir şey soracağım sizlere, 14 Haziran tarihinde kız arkadaşım ile sürtünme yoluyla birlikte olduk çıkan meni üzerime geldi ama onda da biraz geldi diye şüphelendik ardından hemen banyo yaptırıp temizlettim. Ertesi gün sürtünme yoluyla hamileliğin mümkün olduğunu öğrendim biraz telaş yaptım çünkü hazır değildim. 28 Haziran tarihinde de yani 14 gün sonra normal şekilde kız arkadaşım regl oldu 1 hafta sürdü. Benim de aklımda ki sorular kalktı o gün daha sonrasında aradan 19 gün geçti yani bugün. Ben hamileyken de regl olabileceğini duydum tekrardan endişelendim. Anksiyete hastası olunca insan detayına kadar düşüyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
© copyright 2005 - 2026