bugün
P
pala tute9 yıl önce
bu gözlere iyi bak
(img:#1483296) Bu gözlere iyi bak! Yücel… Hataylı. Uzman çavuştu. 2011'de Şırnak idil'de arazi taraması yapıyorlardı, 20 kiloluk elyapımı bomba uzaktan kumandayla patlatıldı, havaya uçtu. * Vücuduna elektrik verilmiş gibi hissetti. Bacağını yokladı,… devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
sözlüğün kayseri içi buluşması
arkadaşlar belki bir çoğunuz beni tanımıyor ama . kayseride ikamet eden sözlük içi yazarlarla bir buluşma planlasak . hem kaynaşmış oluruz . mekan için sıkıntı yok . kafe sektöründeyim . --`spoiler`-- köşk mahallesindeki shakespeare --`spoiler`-- n… devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
pala tute9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
P
pala tute9 yıl önce
yazarların kedilerinin isimleri
Daha yavruyken yere dökülen fantayı kana kana içmesinden dolayı fanta koydum ismini. Yakışıyor sanki ha.
P
pala tute9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
P
pala tute9 yıl önce
hayata dair umut veren detaylar
hayatın bütün olumsuz yanlarına, bütün sinir bozucu durumlarına ragmen içinizde hos bir tat bırakan babamın değimiyle "insanlık ölmemiş oğlum" dedirten detaylardır. somutlastırmak gerekirse; vapurla istanbula gittigim bir seferde vapura hafif dilen… devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
anın görüntüsü
P
pala tute9 yıl önce
babamın benden yakışıklı olması
(img:#1477838) (img:#1477835) babamım bu fotosundaki yaşi yaklaşık 27-28 benim bu fotoda yaşim 23 -3 gün önce çektim - arada ortalama 5-6 yaş var fotolara göre ama babam benden yakışıklı . --`spoiler`-- fotoda benim yanımdaki kişi mutfaktaki şefim … devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
(img:#1477838) (img:#1477835) babamım bu fotosundaki yaşi yaklaşık 27-28 benim bu fotoda yaşim 23 -3 gün önce çektim - arada ortalama 5-6 yaş var fotolara göre ama babam benden yakışıklı . --`spoiler`-- fotoda benim yanımdaki kişi mutfaktaki şefim … devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
P
pala tute9 yıl önce
P
pala tute9 yıl önce
sözlük yazarlarının kol saatleri
yazarların kolunda bulunan saatlerdir. (img:#837660)
P
pala tute9 yıl önce
sözlük erkeklerinin babaları
Elleri öpülesi işçi emekçi babalardır. Lakin o kadar şanssızlar ki. Eve bi geliyorlar; yağ tulumu olan leğen götlü oğulları, bir köşede sözlükte abazanlık dolu veyahut karı kızları aşağılamalı entry girmekle meşgul. Ne iki kelimeyi bi araya getireb… devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
sözlük erkeklerinin babaları
Elleri öpülesi işçi emekçi babalardır. Lakin o kadar şanssızlar ki. Eve bi geliyorlar; yağ tulumu olan leğen götlü oğulları, bir köşede sözlükte abazanlık dolu veyahut karı kızları aşağılamalı entry girmekle meşgul. Ne iki kelimeyi bi araya getireb… devamını gör
P
pala tute9 yıl önce
anın görüntüsü
P
pala tute9 yıl önce
anın görüntüsü
P
pala tute9 yıl önce
sözlük yakışıklılarının an itibariyle fotoları
(img:#1341571)
P
pala tute9 yıl önce
anın görüntüsü
P
pala tute9 yıl önce
sakalsız bile yakışıklı olan erkek
gerçekten gideri olan erkektir.
P
pala tute9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
P
pala tute9 yıl önce
anın görüntüsü
P
pala tute9 yıl önce
gelen müşterinin beni devrimci sanması
beni devrimciye benzetiyorlar . gururum okşanmiyorda değil yani :D .. (img:#1471590)
P
pala tute9 yıl önce
mal yazar veledi
bahsi geçen kişi solcu kızlara takık tipler başlığı altında mal tiplerdir demiş ve farklı başlıklar altında solcu kadınlara karşı iğrenç hakaretlerde bulunmuştur. kişinin kendini bilmesi takdire şayan bir şey ~swh~
© copyright 2005 - 2026