bugün

entry'ler (18)

bipolar bozukluk

van Gogh ve Kurt Cobainin de muzdarip olduğu rahatsızlık. psikolog ve psikiyatrist desteği gerekir.

psikolog fiyatları

psikolog fiyatları pek çok şeye göre değişir. Ama iyisini bulmak gerçekten zordur ve pahalıdır.

selahattin demirtaşın serbest kalması

Ahmet Hakan yine saz çaldırır hele bi çıksın da.

depresyon

Uzun süreli olanları daha az şiddetle seyreden ama yine de kişiye hayatı zindan edebilen bir ruhsal sorun. Kesinlikle psikolog yardımı alınmalıdır.

psikolog fiyatları

1000-4000 arasında değişecek kadar geniş bir yelpazedir şu an istanbulda psikolog fiyatları

lozan antlaşması

iç Anadolu’da üç dört şehri Türk milletine layık gören Sevr anlaşmasını geçersiz kılan anlaşmadır.

kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz

Yok eşeğin diki dedirten istek.

pkk

Hakkında söylenecekler engellense dahi tarih gerçekleri yazar. PKK bir terör örgütüdür

depresyondan kurtulamamak

birkaç defa uzun süreli yaşadığım durumdu. neyse ki kurtuldum bir süredir de yok hayatımda

taylor swift

milyar dolarlık güzellik. hatun çok güzel

abdestsiz gezen chp li

hırsızlık yapmadıysa sorun yoktur. yaptıysa abdestli de olsa hırsız hırsızdır.

mercedes servisi önünde aracını parçalayan adam

allah öfkenin de böylesini nasip etsin. bizde yok parçalayamıyoruz da

özgür özel'e atılan osmanlı tokadı

iki evladını öldüren bir katil tarafından atılmıştır. Biz değil mahkemeler söylemiş bunu. Midesi kaldıran savunsun bunu.

stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem

Semaver varken özentiliktir. Taze taze içilen çay ile bir olabilir mi

ali koç

Fb tarihindeki en vasıfsız başkandır kendisi. Artık umudumuzu kaybettik şampiyonluk için yeni sezonda da umudum yok kendisi ve yancısı varken

osmanlı yı yeniden kuracağız

100 sene önce yıkılmış olanı kuracaksın da ne olacak acaba yine aynı şekilde idare edersen yine yıkılacak. Aynı hatayı yapıp farklı sonuç beklemek gibi

iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması

iyiler her zaman değil belki ama çoğu zaman kaybederler. Hele bizim ülkemizde kazandıkları hiç görülmemiştir

sezen aksu'nun müzik haklarını 18 m dolara satması

Güzel para kanka. Minik serçe Bitcoin alsın bence ahretliği çıkar ytd
© copyright 2005 - 2026