bugün
O
oyukadamlar14 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
O
oyukadamlar15 yıl önce
sylvia plath
1932-1963 ruhu hep bulanık olan, hayatla uğraşmamayı seçip, biçok kez intihara kalkışmış ve 1963'te yaptığı denemesinde başarılı olan amerikalı yazar. `ölmek bir sanattır` demiştir. ayrıca (bkz:sırça fanus) gibi etkileyici bir romanı yazabilmiş kas… devamını gör
O
oyukadamlar15 yıl önce
üşümemek için erkeğin külotlu çorap giymesi
soğuk kış günlerinde bayanların giydiği kalın külotlu çorapları, üşümemek adına erkeklerinde giymesidir. giyen erkek vardır illaki.
O
oyukadamlar15 yıl önce
james dean
kısa süren meslek yaşamında az sayıda film çevirmesine rağmen efsane olmuş, amerikalı aktör.
O
oyukadamlar15 yıl önce
dünyanın en sıcak gülüşü
meg ryan gülüşüdür. ben bu hatunun, yaradanın neslime gülmenin güzelliğini anlatmak için yarattığı bir varlık olduğuna cidden inanmak üzereyim. konuya aşırı subjektif yaklaştığımın farkındayım ama çocuktum çarpıldım, gençtim aşk a doğru kaymaya baş… devamını gör
O
oyukadamlar15 yıl önce
pipilotti rist
isvicre'nin en önemli kadın sanatçılarından.asıl adı elisabeth charlotte rist'tir.özellikle wicked game yorumu harikadır. (vid:#17466)
O
oyukadamlar15 yıl önce
pipilotti rist
isvicre'nin en önemli kadın sanatçılarından.asıl adı elisabeth charlotte rist'tir.özellikle wicked game yorumu harikadır. (vid:#17466)
O
oyukadamlar15 yıl önce
pipilotti rist
O
oyukadamlar15 yıl önce
pipilotti rist
O
oyukadamlar15 yıl önce
kamyon arkası yazıları
yaratıcı yurdum soförunun ekmek teknesi kamyonunun arkasına yazdırdğı yazılar ör: yıldızlara rütbe sorulmaz
O
oyukadamlar15 yıl önce
kıvanç tatlıtuğ
2002 best model turkey yarışmasında birinci olmus manken. gumus adli bir dizide oyunculuk yapmaktadir. azra akin ile beraberdir. (bkz:magazin servisi iş başında)
© copyright 2005 - 2026