bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması11
- bütün dinlere inanmamak3
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- tai lung26
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- askerden sonra dikkat çekmek4
- cinlerden yardım alan platformlar2
- anderson talisca6
- muskadan medet uman müslümanlar2
- kadının kalbine giden yol4
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- kıyamet2
- sözlük dayısı dövmek6
- osuruktan şiirler89
- anın görüntüsü20
- victor osimhen19
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- commodore 642
- ismet gurbuz 202411
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- su bardağı ile çay içmek5
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- mansur yavaş3
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- dolar isterse 100 olsun41
- fenerbahçe17
- corpus hermeticus4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- içki şişeleri3
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- yemeksepeti4
- arkadaşlar selam4
- steam arkadaşı aranıyor5
- balkanlar da sarışın olmaması4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- kitap okuyorum sessiz olun4
- mekke anlaşması5
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- sade sodaya tek atan insan4
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- semahta giysi üçetektir2
entry'ler (767)
madonun eylemcilere su satmamasıyla terörizm arasında bağ kurabilen ultra zeki mümindir.
tecavüz ve tacizi mazur göstermek için bahane arayan er kişinin vicdani savunmasıdır. nesi mazur görülecekse.
ahlaki olanın sadece kendi tekelinde olduğunu düşünenlerin gözünde olanaksızdır. halbuki bekaret konusu iki kişi arasında ahlak ise kişinin vicdanında bulunur.
yine başladın saçmalamaya diye itiraz edecek babadır.
hoşuna gitmeyen herkesi yahudi ilan eden, kısayoldan hayat biberdir çıkarmasını yapacak sığlıkta düşünen kişinin acayip zırvalarını haketmeyen sistemdir.
gerektiğinde canını da verebilecek babadır. adamdır .
bir pozitif ayrımcılık olarak kutlanması gereken değerli gün. arada tüm kadın yazarların emekçi kadınlar gününü de kutlamayı unutmayalım.
sahiplenmeyi başka tarafından anlamak isteyen kişinin uydurduğu tavsiyelerdir. bunlar hep dikkat cekmeye çalışan yazarlar.
ineceği yerde kapıyı açmayan şoförle tartışan yolcuya; niye indirmeyim seni evime mi götürücem!
üzülerek katılamayacağımı bildirecegim etkinliktir. damsız gelenin alınmayacağı bir etkinlik olmasını diliyorum.
psikopat manyak diye tepki göstereceğim düşünce. düşünce mi dedim? yanlış oldu , hayvanlık. siz nerde yetiştiniz ne zaman bu hale geldiniz yazık.
doğrusu allah a inanmayıp müslümanların çoğunlukta olduğu ülkede yaşayan tip olmalıdır. müslüman ülkesi diye bişey olur mu? hemen sahiplenmeyin ülkeyi , burası hepimizin değil mi?
cv ye en azından intermediate yazmayı sağlar.
kıvrımlı beyindir. az kıvrımlı beyinler tarafından önyargılı ve mesnetsiz şekilde suçlanır.
duraklara sözde akıllı pano koyup şu kadar dakika kaldı yazan ama hiçbir dakika tahmini tutmayan kurum. ışıklı tabelaya göre beklediğim otobüs üç kere duraktan geçti. yıl olmuş 2013 kafa hala offline.
halen yazılmakta olan tarihtir.
ailesinin başı sağolsun. yine erkek şiddeti yine cinayet.
oraya buraya "6,99 dan başlayan fiyatlarla alan adınızı hemen tescil edin" diye reklam verip, neymiş la bu kampanya diye bakınca gov.tr, bel.tr, .k12.tr, pol.tr, tel.tr, name.tr, edu.tr alan adlarını kampanya kapsamına alan aldatıcı firma.
nefret suçudur. net.
emniyet şeridinden üçerli gruplar halinde geçen vazife adamlarıdır. maksat göreve yetişmektir. herşey vatan için ne de olsa.