bugün

entry'ler (21)

fatih solmaz

bazı arkadaşların yaptığı esprileri okurken yanlışlıkla dürümün üstüne kustum. Allah belanızı versin lan ! 8 Tl bu dürüm.

1 milyon dolara dininizi değiştirir miydiniz

tek din paradır. tartışmaya kapalıdır. aksini iddia edenin , özür dileyerek söylüyorum kafasına sıçayım , en önemli din liderlerinin yüz küsür odası olan devasa evlerde yaşadığı ve hiçbir gereği yerine getirmediği ancak tüm ibadetlerini yaşayan insanların süründüğü bir sistemde , afedersiniz ancak o liderin anasını sikeyim. özellikle arap kesim. kimi ferrarisi çizildi diye hurdalıga atıyor kimi yaşam mücadelesi için kuru ekmek yiyor , iyice saçmaladım ver abi bir milyon doları ver ver ver.

tıpta fetvayı savunan doktor

sığırın kelime anlamıdır o , puşttur puşt.

abdullah gül ün son defa güldürmesi

şu küçük gavatı hatırlayınca yüzüm güldü yine ya hahaha. aklıma şu fıkra geldi ya ; bir gün bir adam araba alacakmış galeriye gitmiş galerici bir porsche göstermiş adam demiş bu kaç para galerici demişki 80.000 dolar , demiş olmaz bu sefer galerici ferrari göstermiş demiş bu kaça galericide demiş 100.000 dolar , adam olmaz demiş , galerici bu sefer murat 131 göstermiş , adam demiş bu kaç galerici 160.000 dolar demiş adam oha niye lan demiş galericide demişki , bunun radyosu söylediğin kelimeye göre çalışıyor demiş adam test sürüşü istemiş , çıkmışlar test sürüşüne , yolda giderken başka bir araç , karakterimizin 131 ine çamur sıçratmış adamda camı açıp 'şerefsiz!'' diye bağırmış , radyodan bir ses çıkmış '' gül mü erdoğan mı ? ''

cem adrianın şarkılarını yazdığı kişi

çok basit arkadaşlar ; cem adrian ''erkek adamın erkek sevgilisi olur'' fikrini benimsemiştir.

kaşar kız itemleri

esmer kızdaki platin sarısı saç ; kaşarı geçtim , yol kenarındaki sigara içen eskort kızdan farkı yok.

türk futbolu

holiganlıktan başka bir şey olmayan , kalitesi 800x600 olan iğrenç , tehditler, şikeler, küfürler ve daha aklınıza bile gelmeyecek bin bir türlü ahlaksızlığın yapıldığı berbat bir oluşum.

sözlükçülerin hayalindeki meslek

deniz oğlanı olmak isterdim. gülmeyin. hayal ulan işte.

hastası olunan sözler

see what ı see. feel what ı feel. saw dan alınmış şahsen hoşuma giden bir sözdür , dişe diş göze göz manasına benzer denişik bir şeydir.

belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin

bir Fenerbahçeli olarak , takımımın bir üyesinden en çok soğuduğum andır. Futbol giderek futbol olmaktan uzaklaşıyor. artık iyice holiganlaşmaya başladı. tiksindim.

ayrılan sevgiliyle arkadaş kalınır mı

olur arkadaşım. bal gibi olur. hayatının bir döneminde illaki sende yapmışsındır.

kaşar kız itemleri

göt çizgisini belli eden şort , kolları bele kadar açık olan tişört(sütyen gösteren) ; +9 kaşar itemleridir.

eğer sevişecek gibiyse olur. sevgiliden daha iyi olur hemde. arada bir sevişir yollarsın. trip yok tasa yok. seviş gönder.

kadınlar kuma alabilsin

bi düşünsenize hatunun yanında siyahlar içinde 4 adam. ürperdim.

arada sevişecekseniz olur ya , sevişmek önemli. sevişin.

ellilik adamın yanında yirmilik kız görmek

allah belasını versin o anın. kısa ve net.

süper kupayı kaybeden galatasaraylı

karşı taraf atılan gollere sevinirken , musleranın kurtardığı şutlara sevinen evrilmesini tamamlayamamış yaratık biçimi.

hadise açıkgöz

Şu internet denen zımbırtıyı kullansana be kardeşim.

türkçe isimli osmanlı padişahları

insanın beyninde ''404 not found'' hatası verdiren sorunsaldır.

kutup yıldızı patlarsa nolur

gökyüzünde daha bulamadığım bir yıldız daha havaya uçmuş olur.
© copyright 2005 - 2026