bugün
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması5
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- ressam mehmet raif ersoy3
- mehmet okuyan4
- kiraz cicegi kolonyasi35
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle20
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak2
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları4
- hastane randevusu3
- ab parlamentosu'nun türk askerine iftira atması2
- corona sonrası dünya düzeni5
- ona bir şey söyle19
- bir anne sözü bırak4
- köfteci yusuf2
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza3
- sözlüğe bikinili fotoğrafını atan terbiyesiz2
- yazarların en sevdiği meyve8
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- işimizin başındayız uludağ sözlük5
- 1000 liralık boxer giymek6
- yazarların en sevdiği sözler9
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- kuran da namazın olmaması21
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- velvet38
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kadın yazarların kavga etmesi11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- mantra grubu6
- b ehliyete 125ccnin sonbaharda olmasının nedeni2
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari3
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- saraca finch house25
- 10 temmuz 20265
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- 2026 dünya kupası24
- macron koşacak diye park kapatan akepe25
- kürdistan5
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
entry'ler (298)
Eserin Orijinal dilinden ya da hitap edilenlerin dilindeki çeviriden alıntı yapmaktansa ingilizceden faydalanmaya örnek. Mesela Albert camus alıntısını sözlük ortamında ingilizce yazmak.
Alırım. Alın.
Özgüven çocuğun çevresine duyduğu güvenin kişiliğine yerleşmesidir ve sonradan kazanılması çok güçtür diyor engin geçtan insan olmak kitabında.
Edit: imla
Edit: imla
istese şu başlık altına yazan herkesi(kızlar da dahil) bu yaşında kendine aşık edip sonra siktir edebilecek kadın. Türkiye'ye müstahak kadındır ayrıca.
Elimde bir sopayla aralarına dalsam hepsi dağılacakmış gibi gelen sözlük.
Ek ve bağlaç farklı şeylerdir. Bunu anlamazsanız yazdığınız şeylerde anlam ebesinin amına kadar gider. Ha ben yazmıyorum bir şey diyorsanız anlamanıza gerek yok ancak gelip bu boşboğazlığı yazarak var olunan bir sözlük gibi bir ortamda yapıyorsanız sizi sikmek vacip olur.
Aşağılayan erkekler:
Bunlar farklı ve merak uyandırıcı bir cisim bulmuş bir grup şaşkın maymuna benzerler. Yenir mi lan bu diye birbirlerine sorarlar. Yemek için aşırı istek duyarlar ancak toplum korkusundan yiyemezler. Konuşur dururlar.
Aşağılayan kadınlar:
Kıskanırlar.
Beğenen kız ve erkek çocuklar:
Normal çocukluk dönemlerini yaşamaktadırlar.
Ben:
Umrumda değilken o kadar çok bahsedilmesi üzerine hoşlanmaya başladım. Hayatını dolu dolu yaşamasını temenni ediyorum.
Bunlar farklı ve merak uyandırıcı bir cisim bulmuş bir grup şaşkın maymuna benzerler. Yenir mi lan bu diye birbirlerine sorarlar. Yemek için aşırı istek duyarlar ancak toplum korkusundan yiyemezler. Konuşur dururlar.
Aşağılayan kadınlar:
Kıskanırlar.
Beğenen kız ve erkek çocuklar:
Normal çocukluk dönemlerini yaşamaktadırlar.
Ben:
Umrumda değilken o kadar çok bahsedilmesi üzerine hoşlanmaya başladım. Hayatını dolu dolu yaşamasını temenni ediyorum.
Oturun lan evinizde ne festivali.
Erkek kanka denen şey genelde platoniktir. Kankası olduğu hanımın da ego tatmin kuyusudur. Aslında sorun değildir bu amınakodumun sünepesi. Hatta sefkiliniz siktiğimin götleğiyle dertleşirken içten içe bu ibneye acıyıp size daha çok saygı duyabilir ama yine de mide bulandırır. Çok can sıkmamak gerekir. Artık gerektiğinde dovebileceğiniz biri daima oradadır.
Cesaretinden dolayı onurlandırılası yazar sorunu. Bazen erekte olamamak normaldir. Hayvan olmamıza rağmen mevsimsel değil sürekli cinsel etkinlikte bulunmaya çalışıyoruz. Haliyle denge bozulabiliyor. Ya da depresyondasındır falan. Erekte olamamayı sorun haline getiren asıl şey toplumdaki erkeklerin çoğunun bu durumu yaşamasına rağmen hiç böyle bir şey yokmuş gibi davranmaları ve dalga geçilme korkusuyla dertlerini anlatmayip kendilerini yalnız hissettirecek ve kalkışı iyice zorlaştıran bunalımlı bir kısırdöngü yaratmalarıdır.
Dramınızı sonuna kadar yaşayın. gerçekte olan neyse kendinizi kandırmadan acı acı kabul edin ancak tezat gibi görünse de hatta doğrudan tezat olsa da bu dramı daşşağa vurmaktan çekinmeyin. Slavoj Zizek'in sapığın ideoloji rehberi isimli belgeselinde "full metal jacket" filminde ortamın en disiplinli askerinin kendini gece yarısı tuvalette vurmasıyla ilgili bir yorumu vardı; "ciddiye alan ölür."
Tinder kullanarak sevişen çok elit tanıdıklarım var. Oluyor yani.
Ben hep internetten bakıyorum.
Jung da arkeoloji istiyormuş ama yakında arkeoloji okuyabileceği bi okul olmadığı için basel'de tıp okumuş. O yüzden sakarya üniversitesi dış ticaret diyorum.
Çocuksu öfkenin eşlik ettiği bir hassaslık.
Karakteri sıfırdır.
Geçmiş olsun.
Bonzaici arkadaşların ailevi sorunları daha fazla ve bu sorunlarla uğraşacak birikimleri az veya çağa uygun gelenekleri daha etkisiz veya kötü etkili oluyor. Gerçi şairin sosyokültürel durumunu bilmiyorum ancak sözlükte şiir yazdığına göre az bir kültürü vardır diye düşünüyorum.
Özel iftar davetlerine de katılacak olan ünlülerdir.