bugün
- kuran da namazın olmaması14
- ehli sünnet hocalar10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı10
- kavanoz kapağını açamamak4
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler6
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- deniz göktaş'ın gösterisine erişim engeli5
- arabesk7
- iç güveysi gidecek kadar aşağılık bir erkek olmak5
- huzur islamda9
- iş arkadaşlığı4
- yanlışlıkla döl fışkırtmak4
- giorgia meloni3
- uff diye üzülen erkek6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- iz bırakan kitap cümleleri2
- götü güzel olan kız6
- hep sinirli yazarlar6
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek2
- ayet indirilen dönem5
- limon2
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi5
- 31 yaşında bakire olan kız2
- sözlüğe bedenini atan kadın güzelliği2
- closer3
- gurbetçilerin dövizle askerlik fiyatına isyanı4
- alkolsüz bira içen müslüman6
- öbür sözlük7
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- göbekli tepe6
- kadın patron erkek sekreter3
- muslettin amca3
- konuşurken sakız çiğneyen kızlar2
- ona bir şey söyle18
- düz sigarayı ters yak2
- bu kadar seksi olduğumu bilmiyordum diyen sevgili3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir12
- gaspar noe2
- avrupa'yı abd den uzaklaştıran kilit isim2
- sydney sweeney'in memeleri2
- oy benim canım2
- hayat bir oyundur2
- atatürk'ü küçümseyip sabah akşam ona sallamak2
- are you iran5
- delirium tremens kozmogonisi2
- nasıl birisiniz13
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın6
- çiftleşmenin büyüleyici kirlenmesi2
- ehl i sünnet3
entry'ler (17)
Her ne hikmetse sürekli olarak plajda, sette, orada, burada vücudu ile ilgi çekmeye çalışan, ama bunların konu edildiği her ortamda da utanma triplerine giren kötü spiker kadın
programında evdeki oğlunu arayarak yaptığı "ödevini yaptın mı oğlum? çayını içtin mi oğlum? vs vs " şeklindeki telefon konuşmalarıyla program süresini doldururken artık dinleyenide bıktırmış dişi kişi..
biraz kaba da olsa yeri geldiğinde söylenmesi gerekli bir cümledir.
bağlama çalma konusunda çok da usta olmayan türkücü.
ilk zamanlarında ne kadar sempatik bir kişilik olduğunu bilemediğimizden ve basketbol sahalarının parkelerinden olmadığı cüssesinden anlaşıldığı için maçı izlerken "kim lan bu adam?" dediğimiz sevilesi adam
Rekorların adamı. Günümüz basketbolunda bir maçta 81 sayı atmış adam.
Patronu olan şahsın altında çalışan genç mühendislerine sinirli bir anında
- Benim paraya ihtiyacım yok, istersem burayı kapatır hepinizi kapının önüne koyarım!
diye bağırdığı şirketin adı.
- Benim paraya ihtiyacım yok, istersem burayı kapatır hepinizi kapının önüne koyarım!
diye bağırdığı şirketin adı.
Bu ülkenin pek de iyiliğini ister bir hali olmadığı yazılarından anlaşılan adam.
Yakında son sezonu gelmesi sebebiyle bir yandan tüm sırlar ortaya çıkacak diye sevindiğimiz, diğer yandan gelmez bir daha böyle bir dizi diye üzüldüğümüz TV şaheseri.
Çok uzun yıllar önce olmuş aklı selim tarihçilerin bile ortak bir payda da anlaşamadıkları konular üzerinde konuşmayı seven, bu sayede de çakma bir nobel ile ödüllendirilmiş yazar.
Kadınların kendilerinden daha genç erkeklerle birlikte olmalarının olayı nedir muhabbetinde "bir zamanlar ben de 10 yaş küçük manita yapmıştım, et daha taze oluyor" yorumunu yapmış şahıs
Dış güçlerin de kaşımasıyla uzun yıllar sonra bile gerçekleşmesi pekala mümkün olan, hiç istenmeyen bir durum.
Hadi hayırlısı, milli takım nihayet Fatih Terim'den kurtuldu.
tribüne sesini iletebilmek için sevdiğin kadının ismini 500 metre ileride nöbet tutan asker arkadaşına sesleniyormuşsun gibi bir tonlamada dile getirmek. Dolayısıyla pek romantik olunamıyor
ilk 2 sezonu ile insanı kendisine hayran bırakan kurgusundan sonra büyük bir düşüşe geçmiş, hayal kırıklığı yaratan dizi
Tamamen ticari amaçla piyasaya sürülmüş, neredeyse hiç bir emek harcanmadan (çünkü alıntıların yapıldığı tüm kitaplardan zaten gelir elde edilmişti) 22 TL gibi fahiş bir fiyata satılan kitap..Neden böyle aç gözlü oluruz ki?
NBA deki gibi yılın çaylağı gibi bir ödül motivasyonunun olmadığı, bu nedenle bir an önce bitsin diye beklenilen zaman dilimi..