bugün
- kıvırcık saç4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci18
- serhat kılıç19
- italyan mutfağı2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- filenin sultanları6
- en sevmediğin insan tipleri9
- ikinci defa askere gitmek8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- cop316
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- kurusıkı3
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- özbek kadınlar14
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- claudian clouds22
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- bir kızla dalga geçmek6
- sözlük whatsapp grupları13
- mavi göz7
- gizli hesap6
- sarapci koala45
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- enayimiknatisii32
- melissa vargas7
- islam'ın hak dini olması6
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- anın görüntüsü25
- namazın amacı6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- deccal internetten çıkacak9
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
entry'ler (163)
günlük siyasi gazete.
"""
selamun aleykum dostlar,
“kimsenin başını derde sokmadan yeni bir gazete çıkarmanın yolunu arıyorum, bulursam haber veririm” demiştim.
buldum galiba.
sadece 8 sayfalık (4 yaprak) bir gazeteden bahsediyorum. üstelik üzeri fiyatı 25 kuruş değil, 50 kuruş da değil, 75 kuruş bile değil, tam 1 lira olan bir gazete…
hesap ettim, 20 bin basılıp 2 bin satıldığında ayda 40-50 lira açık veriyoruz. 3 bin satıldığında, açık neredeyse kapanıyor. 4 bin satıldığında masraflar için 14-15 bin lira kalıyor. (tirajı 100 bin gibi görünen/gösterilen bazı şaşalı gazetelerimizin aslında 4 ila 8 bin sattığına dair ‘rivayeti’ ciddiye alın ve yukarıdaki mutasavver satış rakamlarını sakın hor görmeyin.)
kağıt-baskı maliyeti netleştiğinde tabloyu ayrıntılı olarak önünüze sereceğim inşaallah.
saçma sapan efsanelerin önünü kesmek için (ki diriliş postası günlerinde gına getirdim o efsanelerden) her şeyden haberiniz olsun istiyorum. bir nüsha kaça mal oluyor, dağıtım şirketi ne kadar pay alıyor, maaşlar ve diğer masraflar kaç para tutuyor, ‘bütçe açığı’ nasıl oluşuyor, o açık nasıl kapatılıyor… bunlardan bile haberiniz olsun.
http://mustakilgazete.com/
(bkz: hakan albayrak)
"""
selamun aleykum dostlar,
“kimsenin başını derde sokmadan yeni bir gazete çıkarmanın yolunu arıyorum, bulursam haber veririm” demiştim.
buldum galiba.
sadece 8 sayfalık (4 yaprak) bir gazeteden bahsediyorum. üstelik üzeri fiyatı 25 kuruş değil, 50 kuruş da değil, 75 kuruş bile değil, tam 1 lira olan bir gazete…
hesap ettim, 20 bin basılıp 2 bin satıldığında ayda 40-50 lira açık veriyoruz. 3 bin satıldığında, açık neredeyse kapanıyor. 4 bin satıldığında masraflar için 14-15 bin lira kalıyor. (tirajı 100 bin gibi görünen/gösterilen bazı şaşalı gazetelerimizin aslında 4 ila 8 bin sattığına dair ‘rivayeti’ ciddiye alın ve yukarıdaki mutasavver satış rakamlarını sakın hor görmeyin.)
kağıt-baskı maliyeti netleştiğinde tabloyu ayrıntılı olarak önünüze sereceğim inşaallah.
saçma sapan efsanelerin önünü kesmek için (ki diriliş postası günlerinde gına getirdim o efsanelerden) her şeyden haberiniz olsun istiyorum. bir nüsha kaça mal oluyor, dağıtım şirketi ne kadar pay alıyor, maaşlar ve diğer masraflar kaç para tutuyor, ‘bütçe açığı’ nasıl oluşuyor, o açık nasıl kapatılıyor… bunlardan bile haberiniz olsun.
http://mustakilgazete.com/
(bkz: hakan albayrak)
sadece cumhurbaşkanına değil kimseye hakaret etmeyin . terbiyeli ve nezaketli olun . ahlak insanı değerli kılar .
müslümanlar müslüman değil çünkü . Kur'an ın ve peygamberin tarif ettiği müslümanlar yok maaleseff.
diğer devletleri tepelediği için rakipsizdi ve hammadde ihtiyacı vardı . Lakin hesapları tutmadı .
umberto eco facoult sarkacı .
köpeğe ilgi duymaları .
gerizekalı cahil sürüsü üşüşmüş . Lan ipneler az araştırın , araştırın ki görün neler yapmış müslümanlar !
1 Nisan’da başlayacak 4.5G öncesi ‘cep’te kotalar 10 GB’a kadar çıkarken, tüketicilerin en az 70 ila 100 lirayı gözden çıkarması gerekiyor.
Buyur burdan yak .
Buyur burdan yak .
önce çükünü kessinler , sonra da sallandırsınlar namussuz şerefsizi .
mustafa ceceli .
s. git köşene diye konu başlığı açan yazara sövülesi durum .
da vincinin şifresi adlı kitapta bahsedilen durum . opus dei ve sion tarikatının birbirlerine karşı hamleleri .
Allah ' a meydan okumadır . Kafirlere yapın hadi yapabılıyorsanız şeklindeki ayetlerin muhataplığıdır .Kafirlikte bu kadar ısrarcı olmayın tıkarlar pamuğu , cehenneme yuvarlanan embesiller olarak kalırsınız .
kültürsüz mü ? yürü git ipne .
pis papa mercedes gl ye binmesini biliyor .
hey gidi karadeniz , kazım koyuncu .
kökeni mitraizmdir .
lider derken ? gurur ne arar la sizde ?
isa haktır Allah'ın peygamberidir . Getirdikleri de Allah'ın kelamıdır .Lakin bugun yaşanan din hristiyanlığın uydurulmuş halidir . Hristiyanlık bu şekilde peygambere tebliğ edilmemiştir.
sözlük cahilden geçilmiyor .