bugün
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- anın görüntüsü8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (16)
birbirini öldürerek.insanlar birbirini öldürüp keserse ancak o zaman çözülür işsizlik meselesi.
(bkz: müge anlı)
(bkz: fail-i meçhul cinayetler)
(bkz: müge anlı)
(bkz: fail-i meçhul cinayetler)
soma,atatürk havalimanındaki patlama ve 15 Temmuz kabusu.
15 Temmuz biz aydınlar için birşey ifade etmiyor.15 Temmuz beyni kapalı kafaların bayramı ilan edildi sadece.Yazık yazık arapçada yazarız artık bu ülkede.Ben hemen içimdeki düşünceleri paylaşmak isterim.
Son 14 yılda ne kadar katliam yapıldığında hükümetin başında hırsızlar (bkz: akp) vardı.Ve buna rağmen bütün önlemler alınmadı ve gerekenler yapılmadı.Adalet diye birşey kalmadı artık.insanlar çatır çatır öldürülüyor.Ve biz buna susuyoruz.ARTIK SUSMAYALIM Çıkalım sokaklara.Propaganda yapalım.Eylemler gerçekleştirelim.Akp'li milletvekillerine layığını bulduralım.Bi kere hükümettekiler benim babamın oğlu mu ? Değil.Haydi o zaman bu ülkedeki pislikleri temizlemeye gidelim.Bu işi burda bitirelim.
15 Temmuz biz aydınlar için birşey ifade etmiyor.15 Temmuz beyni kapalı kafaların bayramı ilan edildi sadece.Yazık yazık arapçada yazarız artık bu ülkede.Ben hemen içimdeki düşünceleri paylaşmak isterim.
Son 14 yılda ne kadar katliam yapıldığında hükümetin başında hırsızlar (bkz: akp) vardı.Ve buna rağmen bütün önlemler alınmadı ve gerekenler yapılmadı.Adalet diye birşey kalmadı artık.insanlar çatır çatır öldürülüyor.Ve biz buna susuyoruz.ARTIK SUSMAYALIM Çıkalım sokaklara.Propaganda yapalım.Eylemler gerçekleştirelim.Akp'li milletvekillerine layığını bulduralım.Bi kere hükümettekiler benim babamın oğlu mu ? Değil.Haydi o zaman bu ülkedeki pislikleri temizlemeye gidelim.Bu işi burda bitirelim.
bu gidişle sahnelere çıkmaya devam ederse devlet haciz yolu ile değil sahnelerden evinden bile atar o derece
(bkz: haciz)
(bkz: bir ekmek parası Allah rızası için)
(bkz: bonzai)
(bkz: haciz)
(bkz: bir ekmek parası Allah rızası için)
(bkz: bonzai)
ki hep böyle gidecek bu gidişle birisi biter öbürü başlar bu aşk dizilerinin sonu hiç gelmez.Saçmalık tır günahtır ömrünüze yazık
(bkz: git bir hobi bul kendine)
(bkz: kitap oku bol bol)
(bkz: git bir hobi bul kendine)
(bkz: kitap oku bol bol)
illegal olmak lazım illegal örgüt halinde kanalları basıp tsk gibi içeri dalalım sonra bu programların fişini çekelim
(bkz: 15 temmuz saçmalığı)
(bkz: içi boş diziler)
(bkz: 15 temmuz saçmalığı)
(bkz: içi boş diziler)
tgrt geri gelir
insanlara karşı dikkate almamak,mükemmeliyetçi olmanın sebeplerinden bir tanesidir.Ben şahsen böyle birşey yaşadım.
- Bir gün bir yarışmaya gidiyoruz.Hava yağmurlu mu yağmurlu.Otobüsle gittik yarışmaya.Ondan sonra gösteri falan yapıldı.Ama yarışma başladığı zaman bir ne göreyim sorular çalışılmadık yerden çıkınca bende tabi şiraze koptu moralim bozuldu yarışmayı kaybettik.Sonra o gün bugündür hep insanlara farkında olmadan günahkar davrandım.
(bkz: cehennem)
(bkz: imtihanı kaybetmek)
- Bir gün bir yarışmaya gidiyoruz.Hava yağmurlu mu yağmurlu.Otobüsle gittik yarışmaya.Ondan sonra gösteri falan yapıldı.Ama yarışma başladığı zaman bir ne göreyim sorular çalışılmadık yerden çıkınca bende tabi şiraze koptu moralim bozuldu yarışmayı kaybettik.Sonra o gün bugündür hep insanlara farkında olmadan günahkar davrandım.
(bkz: cehennem)
(bkz: imtihanı kaybetmek)
Çok eski zamanların 90 yılların Tepecik-Topkapı otobüslerinin hat numarasıdır.
bir zamanlar büyükçekmece ilçesinin tepecik semtinin en nadir otobüslerindendir. zamanla seferleri seyrekleşerek azalmıştır. en sonunda hat iptal edilerek büyükçekmeceden başka otobüs gitmemiştir yenibosnaya.Güzergahı ise şu şekildeydi
Tepecik-Büyükçekmece-Tüyap-Beylikdüzü-Avcılar-Sefaköy-Y.Bosna
(bkz: 76c)
(bkz: 400)
Tepecik-Büyükçekmece-Tüyap-Beylikdüzü-Avcılar-Sefaköy-Y.Bosna
(bkz: 76c)
(bkz: 400)
devreemmmmmm. arka sokaklar dizisinin 8.Sezonun en iyi en psikopat karakteridir. onun sayesinde zeymur aşkı panzehirlenmiş dizi her zamanki gibi reytingleri altüst etmiştir.
Kadıköy-Pendik hattının komşusudur. Tek farkı otobüsün Küçükyalı'dan sonra lojman yoluna girmesidir.
Boğazköy Bahçeşehir Bakırköy hattında sık rastlayabileceğiniz, Avcılar-Küçükçekmece arasında en sık Bakırköy hattıdır.
ingilizce karşılığı welcome olan klasik bir karşılama cümlesidir kendileri.