bugün
- buddy dude21
- deliliğin tedavisi6
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- 2026 dünya kupası4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deyyus u ekber4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sueda uluca5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- kenan yıldız3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- hilal yelekçi3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- arda güler8
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- türkiye a milli futbol takımı3
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- zion suzuki2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- avustralya9
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- kemal kılıçdaroğlu15
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- naylon çorap fetişi2
- başıboş köpek sorunu4
- trt 12
- en iyi antidepresan19
entry'ler (30)
Cumhurbaşkanı Marmara Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada:
"Yardımcı doçenlik unvanıyla ilgili çeşitli şikayetler vardı. Birçok arkadaşım, ahbabım var. Dinlediğimde ben de tatmin olmazdım. Bunun bir aldatmaca olduğunu da bilirdim. Yardımcı doçentliğin bir siyasi karar olduğunu bilirdim.Dedik bir öyle bir adım atalım ki, ara unvanı ortadan kaldırıp doktoradan doğrudan doçentliğe geçilmesini temin edecek çalışma yapalım. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. Doktoradan sonra bir de yardımcı doçentlik olmayacak. Doktoradan sonra kazanan doçentliğe gidecek.
Her iş gibi akademi de adanmışlık gerektirir. Ben hocalarımızda artık bu azmi ve kararlılığı görüyorum. Türkiye'de imkan, para, kaynak sorunu yoktur. Bunların hepsine artık sahibiz. Çünkü israf ekonomisini bir kenara koyan iktidar var. "
"Yardımcı doçenlik unvanıyla ilgili çeşitli şikayetler vardı. Birçok arkadaşım, ahbabım var. Dinlediğimde ben de tatmin olmazdım. Bunun bir aldatmaca olduğunu da bilirdim. Yardımcı doçentliğin bir siyasi karar olduğunu bilirdim.Dedik bir öyle bir adım atalım ki, ara unvanı ortadan kaldırıp doktoradan doğrudan doçentliğe geçilmesini temin edecek çalışma yapalım. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. Doktoradan sonra bir de yardımcı doçentlik olmayacak. Doktoradan sonra kazanan doçentliğe gidecek.
Her iş gibi akademi de adanmışlık gerektirir. Ben hocalarımızda artık bu azmi ve kararlılığı görüyorum. Türkiye'de imkan, para, kaynak sorunu yoktur. Bunların hepsine artık sahibiz. Çünkü israf ekonomisini bir kenara koyan iktidar var. "
03.00 da beyin kanaması geçirmiş ve vefat etmiştir.
Sigara ve alkol kullanmamak.
Film mutlaka Gemide olurdu. Şarkı ise tabiki Göksel. O söylesin de hangi şarkı olduğu önemli değil.
Her türlü Göksel alır. Sesiyle, güzelliğiyle, kalitesiyle...
En yakın eczane'den burun açıcı sprey almak.
Sırf Stalin'in ismi geçtiği için Starlingrad'a saldırmamasını düzeltmek isterdim.
Allah acil şifalar versin kardeşim. Ben de üzerime düşeni yapacağım.
Mario Mazzanti-Şah Mat.
Saat 13.00 da başlayacak olup a spordan naklen yayınlanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçıdır.
Marmara Üniversitesi-Hukuk Fakültesi. Haydarpaşa kampüsünün güzelliği de bir ayrıdır.
Türkiye'de sadece ses güzelliği ile öne çıkmış ender sanatçılardan biridir. Şarkılarının sözleri de gayet mantıklıdır. Sesi kadar kendisi de güzeldir.
Gece gece hüzünlendirdi. Eski sevgilim boğa burcu idi ben de aslan. Neredeyse hiç kavga etmedik iyi de anlaşırdık bir gün hiç bir şey olmadan ben ayrılmak istiyorum dedi. Boğa burcunun ne yapacağı pek belli olmuyor açıkçası.
Yanlışı varsa Selim düzeltir.
Geçen senelerde de olduğu gibi bu sene de izlemeyeceğim yarışmadır. Bir kaç tane salak insanın saçma yere kavga çıkarıp tartıştığı insanlara hiçbir yararı olmayan, birilerinin üzerinden milyonlar kazandığı yarışmadır aynı zamanda. Acaba bu hafta kaç şehit oldu? Bütün programları yapan Acun'un kanalında neden bir haber programı yok!
Trafik. Heralde daha güzel anlatılamazdı.
Medyanın üzerine düşeni yapmadığı haberlerdir. Haftada kırk sekiz şehit oluyor, sırf kırk sekiz şehit var dememek için Sur'da bir asker bir polis şehit düştü, Cizre'de beş asker şehit düştü... Topladığımızda kırk sekiz şehit var ama tek tek görünüyor. Milletimizi ayakta uyatuyorlar.
Rusya uzaya çıkarken biz tesbihi otuz üçlük tesbihlemi yoksa doksan dokuz tesbihlemi çekeceğiz, diye tartışıyorduk.
Yatıp kalkıp Galatasaray'a dua etmesi gereken kulüp. Bu sene Galatasaray sayesinde ligi üçüncü bitiremeyecekler. Yoğun kar yağışı nedeniyle son 2 haftadır maçları erteleniyor. Bu sezon böyle oynamaya devam ederlerse, uzun zaman sonra şampiyonlar ligine katılabilecekler.