bugün
- coca cola zero gerçekten zararlı mı10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- yoran insanların ortak özellikleri4
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- almanya7
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- gece denize girmek20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- danimarka5
- zaman baba11
- içi ve dışı farklı olan insan7
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- manifest grubu vs tarkan16
- mehdiye inanıyor musunuz10
- yeni parti51
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- islam düşmanlarına bir soru9
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- hikayeyi devam ettir52
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- eren kaşıkçı6
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin7
- gürcistan2
- dolunayı seyretmek4
- bülent ersoy2
- termosa bira koymak2
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- nickten isim tahmini yapmak72
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- sözlük kızlarının kekleri11
- sibel can2
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- kaş rengini açma2
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- gelecek partisi4
- cherry tiggo4
- fenerbahçe5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- bmw3
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
entry'ler (30)
Cumhurbaşkanı Marmara Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada:
"Yardımcı doçenlik unvanıyla ilgili çeşitli şikayetler vardı. Birçok arkadaşım, ahbabım var. Dinlediğimde ben de tatmin olmazdım. Bunun bir aldatmaca olduğunu da bilirdim. Yardımcı doçentliğin bir siyasi karar olduğunu bilirdim.Dedik bir öyle bir adım atalım ki, ara unvanı ortadan kaldırıp doktoradan doğrudan doçentliğe geçilmesini temin edecek çalışma yapalım. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. Doktoradan sonra bir de yardımcı doçentlik olmayacak. Doktoradan sonra kazanan doçentliğe gidecek.
Her iş gibi akademi de adanmışlık gerektirir. Ben hocalarımızda artık bu azmi ve kararlılığı görüyorum. Türkiye'de imkan, para, kaynak sorunu yoktur. Bunların hepsine artık sahibiz. Çünkü israf ekonomisini bir kenara koyan iktidar var. "
"Yardımcı doçenlik unvanıyla ilgili çeşitli şikayetler vardı. Birçok arkadaşım, ahbabım var. Dinlediğimde ben de tatmin olmazdım. Bunun bir aldatmaca olduğunu da bilirdim. Yardımcı doçentliğin bir siyasi karar olduğunu bilirdim.Dedik bir öyle bir adım atalım ki, ara unvanı ortadan kaldırıp doktoradan doğrudan doçentliğe geçilmesini temin edecek çalışma yapalım. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. Doktoradan sonra bir de yardımcı doçentlik olmayacak. Doktoradan sonra kazanan doçentliğe gidecek.
Her iş gibi akademi de adanmışlık gerektirir. Ben hocalarımızda artık bu azmi ve kararlılığı görüyorum. Türkiye'de imkan, para, kaynak sorunu yoktur. Bunların hepsine artık sahibiz. Çünkü israf ekonomisini bir kenara koyan iktidar var. "
03.00 da beyin kanaması geçirmiş ve vefat etmiştir.
Sigara ve alkol kullanmamak.
Film mutlaka Gemide olurdu. Şarkı ise tabiki Göksel. O söylesin de hangi şarkı olduğu önemli değil.
Her türlü Göksel alır. Sesiyle, güzelliğiyle, kalitesiyle...
En yakın eczane'den burun açıcı sprey almak.
Sırf Stalin'in ismi geçtiği için Starlingrad'a saldırmamasını düzeltmek isterdim.
Allah acil şifalar versin kardeşim. Ben de üzerime düşeni yapacağım.
Mario Mazzanti-Şah Mat.
Saat 13.00 da başlayacak olup a spordan naklen yayınlanacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçıdır.
Marmara Üniversitesi-Hukuk Fakültesi. Haydarpaşa kampüsünün güzelliği de bir ayrıdır.
Türkiye'de sadece ses güzelliği ile öne çıkmış ender sanatçılardan biridir. Şarkılarının sözleri de gayet mantıklıdır. Sesi kadar kendisi de güzeldir.
Gece gece hüzünlendirdi. Eski sevgilim boğa burcu idi ben de aslan. Neredeyse hiç kavga etmedik iyi de anlaşırdık bir gün hiç bir şey olmadan ben ayrılmak istiyorum dedi. Boğa burcunun ne yapacağı pek belli olmuyor açıkçası.
Yanlışı varsa Selim düzeltir.
Geçen senelerde de olduğu gibi bu sene de izlemeyeceğim yarışmadır. Bir kaç tane salak insanın saçma yere kavga çıkarıp tartıştığı insanlara hiçbir yararı olmayan, birilerinin üzerinden milyonlar kazandığı yarışmadır aynı zamanda. Acaba bu hafta kaç şehit oldu? Bütün programları yapan Acun'un kanalında neden bir haber programı yok!
Trafik. Heralde daha güzel anlatılamazdı.
Medyanın üzerine düşeni yapmadığı haberlerdir. Haftada kırk sekiz şehit oluyor, sırf kırk sekiz şehit var dememek için Sur'da bir asker bir polis şehit düştü, Cizre'de beş asker şehit düştü... Topladığımızda kırk sekiz şehit var ama tek tek görünüyor. Milletimizi ayakta uyatuyorlar.
Rusya uzaya çıkarken biz tesbihi otuz üçlük tesbihlemi yoksa doksan dokuz tesbihlemi çekeceğiz, diye tartışıyorduk.
Yatıp kalkıp Galatasaray'a dua etmesi gereken kulüp. Bu sene Galatasaray sayesinde ligi üçüncü bitiremeyecekler. Yoğun kar yağışı nedeniyle son 2 haftadır maçları erteleniyor. Bu sezon böyle oynamaya devam ederlerse, uzun zaman sonra şampiyonlar ligine katılabilecekler.