bugün

sevdiği entry'ler

şarkıcı kadınların şarkıları haramdır hadisi

Kütüb-ü Sitte'deki çeşitli sahih hadislerinde geçen insanlık dışı, akıllara ziyan ve skandal bir hadistir. Bu vicdansız ve ahlaksız hadise göre kadınların şarkıcılık yapması ve bundan para kazanması haramdır(!). Arabın Allah'ının ve odunkafalı Muhammed'inin sanat-estetik anlayışı(!) budur işte. islam'ın Ahzab 33 gibi ayetlerde kadınların haklarını kısıtladığı yetmiyormuş gibi hiç utanmadan bir de böyle ilkel ithamlarda bulunuyor. Size ne ulan kadınların şarkıcılık yapmasından ve bundan para kazanmasından eyyy cihadçı teröristler? Onlar, hiç kimseye zararı olmadan kendilerini geçindirmek için kendi namuslarıyla para kazanıyorlar sizin gibi itlik yapıp da başkalarının hayatlarını karartmıyorlar. Önce dönün de aynaya bakın. islamcılar, iğrenç ve aşağılık yaratıklardır. Hadis inkarcısı Tatlısu Müslümanları hiç kıvırmayın işte dininiz bu. Hadisler olmadan islâmiyet bir hiçtir. Din, en tehlikeli uyuşturucudur kokainden beterdir. Kulaktan alınan manevi uyuşturucu..
ilgili kaynaklar:
1) https://risalehaber.com/s...kmak-haramdir-430580h.htm
2) https://sahihhadisler.com/konu/detay/Muzik-Dinlemek
3) https://sorularlaislamiye...n-dinlemesi-caiz-mi%3famp
ilgili fotoğraf:
görsel

islam da kadının yeri

okuduğunu az çok anlayan ve kendine dürüst olan bir kişi bilir ki 2. sınıftır ve erkeklerden aşağıdadır, 1.5 adanadaki buçuk gibidir. mantıklı düşündüğün zaman, kadınların, kendilerine 2. sınıf insan muamelesi yapan bu dine, erkeklerden daha soğuk olmasını beklersin. fakat görünen tam tersi.
1400 yıl önceki şartlarda arap kadınına verilen rolü (ki muhammed o döneme ve coğrafyaya göre ilericidir bana göre) kabullenmek, akıl alır değil bu. 1400 yıl önceki türk kadınından daha küçük bir toplumsal öneme sahip olmaları ise trajikomik.

bu millet chp den nefret ediyor

Chp nin oturup uzun uxun kafa yormasi gereken şey bu.

bu millet chp den nefret ediyor

chp daha öncede kapatılmıştı. bence komple kapatsınlar chp'yi

25 yaşında olup 28 şubat mağduru olan çarşaflı

hüda par istanbul il kadın kolları yönetim kurulu üyesi olan avukat gülsüm sena kiraz oktuay'dır.

hanımefendi bir video ile mağduriyetini anlatmış;
https://twitter.com/HurDa...tatus/1661289780708012035

anlattığına göre, bu kara çarşaflı hanımefendi, eğitim hayatı süresince chp nedeniyle tesettürle eğitim hayatını devam ettirememiş ve mağdur olmuş.

bu arada 28 şubat dediği, 28 şubat 1997'de başlayan süreç ve bu hanımefendi 1997 doğumlu.

ve bu mağdur hanımefendinin tüm eğitim hayatı akp dönemine denk geliyor, ama hanımefendi 28 şubat sürecinin ve chp'nin mağduruymuş.

ulan, yalan söylemek bunlar için ekmek gibi, hava gibi, su gibi temel bir ihtiyaç adeta...

25 yaşında olup 28 şubat mağduru olan çarşaflı

mağdur gibi mağdurdur. kız belki doğarken tesettürlü doğacaktı ama cehapeli bir doktora denk geldi ve doğumu kasıtlı olarak geciktirildi tesettürü çıkartıp doğması için baskı yapıldı tengir efendi ?

siz muyalifler hep böylesiniz işte hep bir önyargı hep bir şey.. bak zamanında reisin kızına da öss sınavında baskı yapıp barajı geçememesine sebep olmuşlar o da yurt dışında okumak zorunda kalmış.

kadın tanrının en kötü eseridir

dünyada yaşama dair güzel bir şey var ise bu "kadın" dır.

rahmetli neşet ertaş ın da dediği gibi; bizler insanoğluyuz, kadın ise insan.

sinan oğanın cumhur ittifakına katılması

https://m.uludagsozluk.com/e/46398425/

CHP şuanda AKP'nin yolundan gidiyor. Akp de yaptı. Bende yapayım kafasında.

Niye salak mısın mk?. O yaptı diye sende yapmak zorunda mısın illaki?.

Ben CHP'nin iktidara gelmesi için yapması gerekenleri yazdım.

(bkz: CHP nin iktidara gelmek için yapması gerekenler).

CHP sütten çıkmış ak kaşık değil...

chp nin iktidara gelmek için yapması gerekenler

√ Atatürkçü ve milliyetçi çizgiye geri dönmesi gerek.

√ terörle arasına mesafe koyup, terörle her yönden etkin mücadele edilmesini sağlamak.

√ AKP'ye laf sokma ve ekmeğine yağ sürme edebiyatını bırakması gerek.

√ ülke için kalkınma projeleri üretmeli.

√ heykel de heykel modundan çıkmalı.

√ dinle barışık olmalı. Türban meselesi, mezhepçilik olayları, insanların dini özgürlüklerine karışmayı eskide bırakıp laiklik konusunda reformist olmalı. Bunların tadı kaçtı artık. Baydı yani..

√ odak noktası halkın refah seviyesini yükseltmek olmalı.

√ enflasyonu durdurmak için önleyici adımlar geliştirmeli.

√ keyfi fiyat artışının önüne geçmek için caydırıcı kanunlar, yaptırımlar geliştirmeli.

√ yapılan iyi projelerin devam ettirilmesi, geliştirilmesi, sürekliliğin sağlanması.

√ eğitimde iyileştirilmeler yapılması.

√ keyfi yönetimlerin, liyakatsizliklerin, torpil ve rüşvetin önüne geçip önleyici adımlar atılmasını sağlamak.

√ işsizlik ve istihdam konusunda iyileştirmeler yapılması.

√ düzensiz göçmenlerin gönderilmesi ve sınır güvenliğinin etkin bir biçimde devam ettirilmesi.
...

Bunları yapmak zor ama imkansız değil. Önemli olan adım atmaktır. Zamanla Devamı gelir nasılsa...

nasıl mı kazanacağız aha böyle silkinin ulan

--spoiler--
kemal kılıçdaroğlu'na %50+1 oy lazım. elbette selo da osman da denilecek. atatürk de denilecek, türkeş de denilecek, bozkurt da yapılacak.
--spoiler--

yani diyor ki bir duruşumuz yok. götümüz başımız ayrı oynamalı ki, bu oy oranına sahip olalım. insanları kandırmışız, yalan söylemişiz, hakaret etmişiz hiç bir önemi yok. götümüz başımız ayrı oynasın yeter ki.

ama aynı kitle osman öcalanı trt'ye çıkarttınız diye yıllardır kafamızı silkiyor. yüzsüzlük ve arsızlıkta solcular gibi olun.

mültecileri savunan herkes vatan hainidir

Tartışmaya tamamen kapalı olan önermedir. Kim mülteci güzellemesi yapıyorsa su katılmamış vatan haini ve Türk düşmanıdır.

erdoğanı ikinci turda yenmenin tek formülü

taşı altına çevirebilen simya formülleri gibi olan formüldür.

burada da defaatle yazmıştım, "adayımız kılıçdaroğlu'dur" dendiği anda bu seçim zaten RTE'ye hediye edilmiş oldu. yazık, millet boşu boşuna gidip oy kullandı hele benim oy kullandığım yere bir teyze getirdiler, teyze zar zor yürüyor, "atatürk'ün partisine vericem" diye diye salona gitti kadıncağız, yazık değil mi?

ve hala istifa et diyen chp'li olmaması... sizin hiçbir kitleye "koyun", "cahil", "biatçı" deme hakkınız bundan sonra kalmamıştır. tarihe böyle yazılmış oldunuz. tebrikler.

28 mayıs 2023 ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi

Erdoğanın rahatlıkla kazanacağı karşılaşma olacaktır, daha şimdiden kılıçdaroğlu ve tayfasına buradan geçmiş olsun diyorum, pkk ile işbirliği içerisinde hiç bulunmayacaktınız, yoksa bu halk bedelini size sandıkta tekrar ödetir.

ümit özdağ

Türk siyasetinin belirleyicisi Türk milletidir şu bile ne kadar absürt bir cümle değil mi görünüşte ama değil. Ya kim olacağıdı diyemiyorsun artık bu karma ülkede on beş yirmi milyon kürt on milyon suri ile kendi ülkende belirleyici olduğuna seviniyorsun. Ama işte beş sene sonraki seçimde ne olacak. Suri olacak otuz milyon kürt olacak otuz milyon sen de otuz milyon.

türkçülere sike sike biat edeceksiniz

Yadsınamaz gerçek. Sadece millet ittifakı değil cumhur ittifakı da biat edecek. 2. turda bizden oy dileneceksiniz, bize yalvaracaksınız puhahahahahaha.

yeşil sol partili kızların güzelliği

Halbuki Hiç de katile benzemiyorlar.

Pardon o başka partiydi. Bu yeni bir parti dimi özür özür aklıma başka bir parti geldi bu yeşil sol partiymiş. Yep yeni bam başka bir parti.

Benim aklıma belediyeden kaçırdıkları parayla Suriye'de Militan eğitip 17 yaşındaki çocukları hendekte savaştıran belediyelere sahip iken kayyumlanan bir parti geldi.

Bu o değilmiş özür dilerim.

zafer partisi

Genç Atsızlar'ın kurucusu Caner Kara,
Sinan Oğan'a oy vereceğini ve nedenlerini açıkladı:

"Ömrümde ilk kez bu seçimlerde oy kullanacağım.
Oyumu Sinan Oğan'a vereceğim. Bilmeyen kalmışsa bilsin.

Kazanması muhtemel ikili yarışın karşısında
, bu düzenin çarkının bir dişlisi olmayı kabul
etmeyen ve buna direnen ne kadar
Türk milliyetçisi olduğunu görmek istiyorum."

https://twitter.com/karar...?cxt=HHwWgIC-6d_xt_0tAAAA

güzel konuşmuş . zafer partisi , türklerin partisi
olabilirse harika olur . farkında değiliz yıllardır
türkler , türkiyede azınlık gibi yaşıyor . hiç bir
temsilcisi , teşkilatı , savunucusu yok . zafer parti
si bir başlangıç olabilir .

zalbert ramstein in türkçülüğü bırakma nedeni

Ben Halen zafer partiliyim. Ama bazı gerçekleri gördüğüm için, bu seçimde oyumu kılıçdaroğlundan yana kullanacağım.

Eğer şimdi gitmezlerse, biliyorum ki sonsuza dek başımızda olacaklar, bunun bilincindeyim..

allah ın spermin testislerde oluştuğunu bilmemesi

Kuran'ın Tarık 7'de geçen skandal bir ifadedir. (bkz: Arabın Allahı), erkeklerdeki spermin testislerde oluştuğunu ve önden atıldığını bilmiyor, aksine spermin bel boşluğundan atıldığını zannediyor. Sizce böyle saçma sapan bir söylem, Tanrı katından gelmiş olabilir mi? (bkz: kuran ın kalp organını beyin sanması)ndan sonra islam'ın başka bir skandaldır bu..
Tarık 7: "Bu su, bel ile kaburga kemikleri arasından çıkar." Diyanet işleri Yeni Meali
Kaynak: https://kuranmeali.com/
ilgili fotoğraflar:
görsel
görsel