bugün

sevdiği entry'ler

mevlana

yasasaydi akpli olurdu kesin.

deniz göktaş

hükümeti sert eleştirdiği için tutuklama talebiyle sevk edilmiştir konu siyasi
yoksa sözlerinde hakaret yok dalga geçiyor.

deniz göktaş

ifadesi:
"Tarafıma yöneltilen ‘Halkın Belirli Bir Kesiminin Benimsediği Dini Değerleri Alenen Aşağılama’ kastım kesinlikle yoktur, bu gösteri benim yaklaşık 3 yıldır Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde yapmış olduğum bir gösteriye aittir. 100 bin üzerinde seyirci bu gösterimi izlemiştir ve hiç birisinden bu kısma dair incindiklerine dair bir şikayet gelmemiştir.

Gösterim boyunca birçok konuda konuşuyorum sadece dindarlar değil her türlü politik görüş yada popüler figür hakkında konuşmalarım vardır.

Burada da kötü bir şey demiyorum. Favori kitabım diyorum. ‘Çeviride sorun var’ cümlemi de yıllardır duyduğum meal tartışmalarına atıf olarak söylüyorum. inançlı bir insanı kırmak gibi bir amacım kesinlikle yoktur, böyle bir yorumu günlük hayatta bir seyirciden duysam üzülürdüm.

Herhangi bir şekilde Cumhurbaşkanını aşağılamak gibi bir niyetim yok. Diktatör kelimesi siyasi bir nitelemedir ve sık sık kamuoyuna açık bir şekilde tartışılan konudur.

Demokrat otokrat gibi bir kelimedir sadece, gösteri boyunca bu tarz popüler figürler ideolojiler Türkiye'ye dair sosyolojik olaylara yaptığım gibi mizahi bir yaklaşımdır, başkaca bir amacım yoktur. Üzerime atılı olan suçlamaları kabul etmiyorum."

sözlükte flörtleşmek

(bkz: çağla idi)

başlıkların silinme sebepleri

gammazlar çetesi yine iş başında..

başlıkların silinme sebepleri

O başlık vardı, ve de senin açtığın başlık hatalıydı. Ondan silinmiştir diye düşünüyorum. Benim entry de gitti, muhteşem şakalarım vardı o entry’de. Yazıklar olsun!

normal sozluk

Bir ara burada pek bir reklamı yapılıyordu. Şükür balon patladı artık reklamını görmüyoruz. *

normal sozluk

Otobüs durağı başlıkları açıp durmaktan başka işi olmayan sözlük botunun bir zamanlar Uludağ sözlükte bedavadan reklamını yapıp durduğu yerdi kesinlikle şüphesiz.

normal sozluk

Ortamı güzeldi. yazık oldu arada bir girip bakıyorum savaş sonrası berlin sokaklarını andırıyor.

normal sozluk

"Sözlükte entelektüel tartışmalar, derin edebi analizler dönecek sanıyorduk, meğer admin kahvehane işletiyormuş haberimiz yokmuş. Yalnız koca sözlük bir bardak "oral-ete" kurban gitti ya, ona yanıyorum. Bari limonlu olsaydı."

naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak

Hindistan sokak lezzetleri neyine yetmiyor?

naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak

Naruto dayı çok kral adamdır. iskender aşağısı kurtarmaz

deniz göktaş'ın gözaltına alınması

Büyük Türkiye cumhuriyeti devleti’nin bekası için gerekli olması hasebiyle yüce devletimiz tarafından gerçekleştirilen olay.

Güvenlik güçlerini kutluyorum.

türk mitolojisi

Türk mitolojisindeki korkunç varlıklar

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

görsel

Monny sözlüğe fotoğraf atmış ''Ya nasip'' demiş

sosyoloji okunur mu sorunsalı

''Para kazanıcam, bu iş benim mesleğim olacak''
gibi bir düşünce ile okunursa çok büyük hayal kırıklığı yaratır. Sadece sosyoloji değil tüm sosyal bilimler aşağı yukarı böyledir.

Sosyoloji okuması inanılmaz zevkli ve kendine katabileceğin bilgiler açısından uçsuz bucaksız bir alan lakin bunu yapabilmek için kaynaklara ihtiyaç duyan bir bölüm.

Cebinde paran yoksa idealist olarak bir noktaya kadar direnebileceğin ama sonuçta pes edip para kazanma telaşı ile girdiğin güne söveceğin bir sürece dönüşebilir ama yok benim maddi kaygım yok diyorsan kendini bambaşka bir kulvara atabileceğin kadar geliştirebileceğin bir noktaya evrilir

naruto dayi

everemedik şu çocuğu da. sözlük kızları alooo!

naruto dayi

iyidir iyi.
© copyright 2005 - 2026