bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur13
- göğüs kıllarım çıkmıyor9
- sırrı süreyya önder22
- dün gece ne oldu13
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- silver ile evlenecek erkek53
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- insan olmaya çeyrek kala8
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arif kocabıyık9
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- sözlükteki linç kültürü8
- öbür sözlük2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- true'nun çaylak olması5
- sarapci koala59
- sedef hastalığı2
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- araba sileceği5
- babysharkdodododododod o2
- iki tas çorba5
- popeyes6
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- cincinnati cini3
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- sapıklara empati kasan insan5
- sözlüğe bir kedi bırak2
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- anın görüntüsü16
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- sözlükteki bayan azlığı6
- melih gökçek10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- saadetler dilemek4
- sözlük sapığı kim5
- çomar sahiplenme3
- süleymancılar2
entry'ler (574)
Olayın üstünden 20 yıl geçmesine ve ülkede her gün büyük yolsuzluklar açığa çıkmasına rağmen hala bu olaya takılıp kalan eksi iq lu yaşam formlarının olması kadar enteresan bir olay değildir.
Nereye baksam herkesin boynunda 20 liraya satılan çakma altın zincir. Ülkemizin çakma rapçilerinin Amerikalı zencilerden arakladığı bir başka konu keko gençliğin önüne düşünce bokunu çıkartmışlar. Devlet bu konuya artık el atmalı göz zevkimi bozmaya kimsenin hakkı yok.
Sizin hiç yolda kakanız götünün ucunuza gelmedi heralde. Bulduğu yere yapmış kadındır parasını da bırakmış ohh daha ne
(bkz: sadece bayramlarda arayan akraba) gibiler biraz
podyumpark hoştur gerisi boştur.
Çay isteyecek diye korkuyorum
(img:#2065583)
(img:#2065583)
Hackledikten sonra hackerlar yaptıkları hatayı farkedip büyük ihtimalle geri vermek için üstüne 300 bitcoin vereceklerdir. Kim napsın bu çöplüğü
Aralarında güzel olanı yok arkadaşlar boşuna peşlerinden koşmayın . Hepsi safinaza benziyor
Buradaki vatan millet edebiyatı yapan çomarlar uzman asker olarak tskda niye işe girmiyor amk. Hayatımın 5 ayı çöpe gitmesin diye mecbur 33bin lira verdim. Gönül isterdi ki beleş olsun hiç para da vermiyim askerlik te yapmayayım
Lan oluum soğuk adamın götünü kesiyor. Ne ara bu kadar soğudu. Allah yılbaşını taksimde kutlayacak surilerin yardımcısı olsun
Babamı sol frame öldürdü.
Boşuna beklemeyin kızlar atmayacağım. Sonra mesaj kutumu rahat bırakmıyorsunuz. Hoşt be azgın köpekler sizi.
Ne yaşaması nefes alamıyoz nefes. Etilerde oturduğum halde durum böyle Allah fatihte oturanların yar ve yardımcısı olsun
ilgi fakiri kızların gerçek hayatta bulamadığı ilgiyi burdan bulmaya çalışmasıdır. yav buruşuk vücutlarınızı görmek zorunda mıyızzzzzzzzzzzzzz. zimbabve salamanderi gibi hatlarınız var insanda utanma olur
Az bile yapmış. Ben olsam amerikan güreşindeki gibi iplere tırmanıp üstüne uçan takla atardım.
Onlar egolu değil son çok özgüvensizsin. Halbuki kahveniz grande mi olsun derken ağzına 2 çakıp büyük boy olsun desen ego mego olmaz.
Ejderha da dayanamadı en sonunda alın tahtınızı götünüze sokun diyip eritip gitti.
(img:#1756292)
Al şu parayı git te ekmek al
Al şu parayı git te ekmek al
pazardan alınan 5çifti 6 tl olan çorap kadar kaliteli değildir.